Les den offisielle beskrivelsen

Studier i utlandet programmet på South Cheshire College og West Cheshire College.

Dette er en spennende mulighet for studenter i alderen 15-19 år å ha en smak av høyskoleutdanning ved en av de mest innovative høgskolene i Storbritannia. Internasjonal utdanning vil gi deg en berikende og givende opplevelse som forblir hos deg for resten av livet ditt. Du vil lære nye ferdigheter, oppleve nye kulturer og tankene dine vil bli åpnet opp mot den brede verden vi lever i. På South Cheshire College og West Cheshire College, er to nyoppsummerte topplærere for videreutdanningskollegier, skreddersydde studieprogrammer, tilbudt til utenlandske studenter, skreddersydd for å passe hver enkelt person; fra korte to ukers opphold til helårsprogrammer.

Vi kan jobbe med skolen eller høyskolen for å gi deg et meningsfylt studieprogram som kan omfatte engelskundervisning, et utvalg av enheter fra tradisjonelle A-nivå-kurs, som matematikk, vitenskap, økonomi, historie, sosiologi, media, og / eller et utvalg av enheter fra Diplom kurs, som Business Studies, IT, Reise og Turisme, Engineering, etc.

Når du er ferdig, kan du ta kunnskapen og ferdighetene til skolen / høyskolen for ytterligere akkreditering og forbedre profilen din for fremtidig utdanning og sysselsetting både hjemme og i utlandet. Du kan bruke fra så lite som to uker til et helt akademisk år på en eller flere av våre campus i Cheshire. Ditt opphold vil være basert på et av våre høyskoler i enten Crewe, kjent for sin jernbaneindustri og den prestisjetunge Bentley Motor Company.

Læringene fra Bentley Motors har dedikert plass innenfor Crewe-campuset hvor de gjennomfører en del av trening; eller Chester, en by grunnlagt som en romersk festning i 1. århundre e.Kr., kjent for sine omfattende romerske vegger laget av lokal rød sandstein. I den gamle byen er radene et kjøpesenter som er preget av to-nivådekkede arkader og Tudor-stil-tømmerbygninger. Et romerske amfiteater, med pågående utgravninger, ligger like utenfor byens gamle vegger og inne i den imponerende katedralen står kontraster med det moderne hesteveddeløpskurset som trekker store folkemengder for løpedager gjennom hele året.

Ditt opphold vil også inkludere muligheten til å bli med andre internasjonale grupper når de besøker byer i Storbritannia, som den historiske og vakre Chester, York, Oxford og Cambridge sammen med kultur- og kjøpesentre som Liverpool, Manchester og London.

Vi vil også tilby deg muligheten til å bo hos en nøye utvalgte vertsfamilie, avhengig av hvor du bor, samt muligheten til å bo på Olive Grove i Nantwich, haller for våre heltidsstudenter som studerer på Crewe Campus.

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra South Cheshire College »

Sist oppdatert July 3, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Heltid studier
Deadline