Studioproduksjon

Centre for Arts and Technology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Studioproduksjon

Centre for Arts and Technology

BEGRENSET ANTALL SCHOLARSHPS TILGJENGELIG FOR OPP $ 3000 etter først til mølla-prinsippet. Gjelder i dag.

Lyst til å spille inn, produsere, mikse, og mestre din vei inn i en karriere innen musikk? Vårt 12 måneders høyt spesialisert Studio Produksjon program i Kelowna, BC, er perfekt for deg hvis du noensinne har drømt om å gjøre din karriere handler om musikk, produksjon, innspilling, engineering, eller lyd designer i et profesjonelt studio eller ditt eget hjem basert opptak studio.

Studio Produksjon

KELOWNA Audio Engineering OPPLÆRING - studioproduksjon SERTIFIKAT

Vår nye profesjonell musikk innspilling treningsprogram, Studio Produksjon sertifikat, ble opprettet for alle som er interessert i en karriere i musikkbransjen, men med et spesielt fokus og spesialisering på musikkproduksjon og opptak i et studio miljø.

Studio Produksjons program høydepunkter inkluderer:

  • Videregående opplæring i studioproduksjon arbeid for å gi deg praktisk erfaring i high-end tilpasset musikk studioer med utstyr som strekker seg fra analog og digital maskinvare og programvare til forbruker utstyr og fasiliteter.
  • Trening for å tillate deg å ikke bare jobbe på musikk siden av ting, men å trives også i bransjen for musikk også. Dette betyr opplæring i prosjektledelse, nettverk, feilsøking, karriereplanlegging, kommunikasjon og kunderelasjoner, for å hjelpe deg å bygge ditt rykte i studioproduksjon, med et fundament av akustikk og elektronisk vedlikehold for bygg, endre og vedlikeholde effektive opptaks mellomrom.

Når du oppgraderer FRA VÅR lydteknikk programmet, vil du være bevæpnet med:

En spesialisert sertifikat i Studio Produksjonen fra en ledende lydteknologi skole med spesialisert opplæring i lydteknikk for alle bruksområder, inkludert musikk, teater, konserter, kringkasting, internett, spill, video og film, ved hjelp av den nyeste maskinvaren og programvaren i et profesjonelt studiomiljø .

Du vil ha muligheten til og verktøy for å lage en polert profesjonell demo hjul.

Karriere I MUSIKK: STUDIO PRODUCTION

Nyutdannede av Studio Produksjon Certificate kan fungere som en:

  • Opptak Engineer
  • Music Producer
  • Professional eller Home Recording Studio ansvarlig / operatør

PROGRAM startdatoer

Det er fire starter innenfor kalenderåret: januar, april, juli og oktober. Mange av våre programmer har flere starter, men ikke alle studiesteder tilbyr alle fire starter og ikke alle programmene tilbys i løpet av hver start. For de mest up-to-date informasjon, ta kontakt med en Program Advisor.

SØKNADSFRISTER

Selv om senteret oppfordrer søkere til å sende inn søknader i minimum seks uker før programmere oppstart, med tillatelse, kan sene søknader fortsatt være tillatt. Alle søknader som mottas mindre enn seks uker før programstart krever plassbestillingen depositum betalt i sin helhet så vel som alle andre opptakskrav for å bli fullført på søknadstidspunktet.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juli 2019
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Kelowna, British Columbia
Studiestart : Juli 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juli 2019
Canada - Kelowna, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen