Les den offisielle beskrivelsen

Vår ekstremt populære International Summer Young Learner kurs er perfekt for tenåringer i alderen 8 til 12 år.

Den er designet for å være interaktiv og morsom - for å sikre at du blir trygg på å snakke engelsk. Med en utmerket beliggenhet, kommer studenter fra hele verden for å bli med på kursene våre.

Vi tilbyr engelskspråkkurs av høy kvalitet for alle nivåer av engelsk læring - fra nybegynner engelsk til avansert engelsk. Våre klassestørrelser sikrer at du får individuell oppmerksomhet og ekspertundervisning når du studerer engelsk med oss.

I løpet av leksjonene vil du fokusere på å forbedre engelsk på alle de viktigste ferdighetsområdene for å snakke, lese, skrive, lytte og selvsagt grammatikk. Våre fantastiske lærere sørger for at du jobber hardt i klassen, lærer mye på din tid på Loxdale og har det gøy!

I løpet av leksjonene dine får du også muligheten til å lære litt mer om Storbritannia. Hver uke har elevene leksjoner som utforsker britisk kultur, og ser på temaer som britiske festivaler, utdanning, mat og lokal historie. Du vil også lære om stedene du skal besøke under helgeturer.

Sosiale aktiviteter

På Loxdale tilbyr vi et spennende program for ettermiddag og kvelds sosiale aktiviteter til våre unge elever. Du vil også nyte to turer hver helg til steder som London, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge og Windsor. Det er virkelig noe for alle.

velferd

Vi tar velferd svært alvorlig på Loxdale og stoler på å se etter barna dine. Våre pre-tenåringer overvåkes av våre lærere og ansatte til enhver tid for å sikre deres sikkerhet og sikkerhet mens de studerer hos oss.

På Loxdale English Centre vi et trygt, godt strukturert og livlig miljø hvor det er mye latter og moro. Vi kan garantere at pre-teens virkelig vil ha en sommer å huske!

Kursdatoer

Homestay Innkvartering
10. juni til 19. august 2018

Boliginnkvartering
24. juni til 22. juli 2018

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Loxdale English Centre »

Sist oppdatert April 16, 2018
Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 2019
Duration
2 - 8 uker
Heltid studier
Pris
- Prisen avhenger av type overnatting og lengden på oppholdet.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist