Summer Young Learner Course for tenåringer

Loxdale English Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Summer Young Learner Course for tenåringer

Loxdale English Centre

Vår ekstremt populære International Summer Young Learner kurs er perfekt for tenåringer mellom 13 og 17 år. Den er designet for å være interaktiv og morsom - for å sikre at du blir trygg på å snakke engelsk. Med en utmerket beliggenhet minutter fra stranden, kommer studenter fra hele verden for å bli med på kursene våre.

Engelskundervisning

Vi tilbyr engelskspråkkurs av høy kvalitet for alle nivåer av engelsk læring - fra nybegynner engelsk til avansert engelsk. Våre klassestørrelser sikrer at du får individuell oppmerksomhet og ekspertundervisning når du studerer engelsk med oss.

I løpet av leksjonene vil du fokusere på å forbedre engelsk i alle de viktigste ferdighetsområdene for å snakke, lese, skrive, lytte og selvsagt grammatikk. Våre fantastiske lærere sørger for at du jobber hardt i klassen, lærer mye på din tid på Loxdale og har det gøy!

I løpet av leksjonene dine får du også muligheten til å lære litt mer om Storbritannia. Hver uke har elevene leksjoner som utforsker britisk kultur, og ser på temaer som britiske festivaler, utdanning, mat og lokal historie. Du vil også lære om stedene du skal besøke under helgeturer.

Sosiale aktiviteter

På Loxdale tilbyr vi et spennende program for ettermiddag og kvelds sosiale aktiviteter til våre unge elever. Du vil også nyte to turer hver helg til steder som London, Bath, Portsmouth, Oxford, Cambridge og Windsor. Det er virkelig noe for alle.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert April 16, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
2 - 8 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
- Prisen avhenger av overnatting og lengden på oppholdet.
Information
Deadline