Sommerkursprogrammer

Å ta et sommerkurs gjør at man kan bruke sommeren på å øke sine faglige kvalifikasjoner. Det tilbys sommerkurs ved fagskoler og universiteter over hele verden. Studenter velger å ta sommerkurs av mange ulike grunner: noen ganger som en overgang mellom ulike faser av akademiske studier, andre ganger for å få ytterligere faglig opplæring og kvalifikasjoner. De tilbys på et bredt spekter av fagområder, som kunstfag, humanistiske fag, bedriftsøkonomi, biologi og biomedisin, tekniske fag, teknologi, naturvitenskap og en rekke andre omåder. Mengden ulike sommerkurs kan virke overveldende - ikke la det stoppe deg! Start søket ved å se på de mest populære kursene som er listet opp nedenfor.

Siste sommerkurs

IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

Sommerkurs i Service Design for Innovasjon

Januar 21, 2019
Den ferske sommerkursen er designet for fagfolk og ledere fra alle bransjer som ønsker å fordyle seg i praksis med servicedesign. For å adressere internasjonale deltakere holdes kurset på engelsk.

University of Oxford Language Centre

Summer Pre-Sessional Academic English Course

Januar 21, 2019
University of Oxford er glad for å tilby denne forberedende kurset for nye internasjonale studenter. Det seks-ukers intensive programmet er utformet for å gi de nødvendige faglige språk- og leseferdighetsferdighetene for å lykkes i det engelsktalende universitetsmiljøet. Fokuset på skriftlig og muntlig faglig kommunikasjon forbereder deg til å utfø… [+]re på høyt nivå fra begynnelsen av studiet. [-]

Sophia University Summer School

Sommersession i Østasiatiske studier

Januar 10, 2019
Dette består av det tre-ukers akademiske programmet: Sesong 1 og Sesong 2. Denne sommersessionen gir deltakerne mulighet til å delta i Østasiatiske studier og intensiv japansk språkkurs i begge sesjoner.

Universiteter i Norge

Endre lokasjon