Filter
Sommerkurs
Ecuador Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp universiteter Sommerkurs i Ecuador 2019

Sommer kurs gir en praktisk måte å tjene kreditt mellom vår- og høst semestre. Dette kan være spesielt fordelaktig for studenter som trenger å gjenerobre et kurs. Studenter som vurderer tidlig konfirmasjonen kan også dra for sommerkurs.

Noen av de eldste universitetene i Amerika er lokalisert i Ecuador, og gir studentene tilgang til utdanningsmuligheter jordet i historien. Samtidig har Ecuador gjort bemerkelsesverdige fremskritt i innovasjon av teknologi. Studenter av vitenskap, matematikk og teknologi kan finne studier i dette landet spesielt givende.

Sommerkurs i Ecuador

Les mer Minimér

treff

IES Abroad

Basert i Quito og med tre ukers kursrelaterte utflukter i Galápagos-øyene, lar du deg studere miljøledelse og bevaring, mens du studerer Ecuadors rike økologi. Programmet ... [+]

Oversikt

Selv om Ecuador kun handler om størrelsen på Colorado, er det et av de mest økologisk forskjellige landene på planeten. Fire økoregioner, Amazonasbassenget, den høye Andes, kystlinjen og Galápagosøyene, tilbyr et vell av flora og fauna som tiltrekker seg biologer, botanikere og miljøvernere fra hele verden. I tillegg til landets naturlige rikdom er Quito en arkitektonisk juvel kjent for sin beboers varme og gjestfrihet.

Basert i Quito og med tre ukers kursrelaterte utflukter i Galápagos-øyene, lar du deg studere miljøledelse og bevaring, mens du studerer Ecuadors rike økologi. Programmet er organisert i samarbeid med Galápagos akademiske institutt for kunst og vitenskap (GAIAS) og Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Alle miljøstudier kursene er undervist på engelsk, og tidligere spansk studie er ikke nødvendig.... [-]

Ecuador Quito
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk