$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Sommerkurs i Luksusledelse 2022 Europa

Kostnaden for sommerkurs varierer fra skole til skole. Kurs på flere elite høyskoler og universiteter koste betydelig mer enn de på mindre eller statlige skoler. Kostnaden er også avhengig av antall kurs en student registrerer i. Luksus ledelse refererer til et område som fokuserer på markedsføring og drift av luksus merkevarer og produkter. Studentene kan lære om mediestrategi, trend spo… Les mer

Kostnaden for sommerkurs varierer fra skole til skole. Kurs på flere elite høyskoler og universiteter koste betydelig mer enn de på mindre eller statlige skoler. Kostnaden er også avhengig av antall kurs en student registrerer i.

Luksus ledelse refererer til et område som fokuserer på markedsføring og drift av luksus merkevarer og produkter. Studentene kan lære om mediestrategi, trend spotting, PR management, supply chain management, organisatoriske strukturer, kommunikasjon og luksusmerket markedsføring.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måte å levere utdanning og undervisning, ofte på individuell basis, til studenter som ikke er fysisk til stede på campus.

Europa, en av verdens 's syv kontinenter, er vanligvis kjent som den vestligste halvøya Eurasia. Nest minste kontinent, med 10.180.000 (km2), området regroups 50 land.

Sommerkurs Fjernundervisning i Luksusledelse Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Anbefalt Seneste Tittel
  • Anbefalt
  • Seneste
  • Tittel
IFA Paris
Paris, Frankrike +1 Mer

Dette kurset er spesielt utviklet for å gi en klar oversikt over mote og luksusindustrien sammen med dagens utfordringer.

Dette kurset er spesielt utviklet for å gi en klar oversikt over mote og luksusindustrien sammen med dagens utfordringer. -
Sommerkurs
Fulltid
5 - 10 dager
Engelsk
Campus
Nettstudier