Filter
Sommerkurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Finn fra Beste skoler Sommerkurs

Mange heltidsstudenter ta klasser på heltid i løpet av studieåret og tilbringe sine somre slappe av eller arbeide for å spare penger for det kommende skoleåret. For å bevare, styrke eller legge til den informasjonen de allerede har lært, noen studenter velger å ta sommerkurs.

Hva er et sommerkurs? Navnet i seg selv betegner at det er en selvfølgelig vanligvis finner sted i løpet av sommeren. Disse kursene er vanligvis tilbys av høyskoler, universiteter og andre skoler rundt om i verden. Noen sommerkurs nytte studenter med ytterligere kunnskap som vil hjelpe dem i en fremtidig karriere. Andre kurs gir også studiepoeng mot et høyere nivå grad.

Det er mange forventede og uventede fordeler for dem som melde deg på et sommerkurs. Å få mer kunnskap og holde deg oppdatert med karrierefremmende ferdigheter er blant de fordelene som studentene forventer.Hva enkeltpersoner kan ikke forvente er at å ta et sommerkurs bevarer ofte verdifull kunnskap og studere ferdigheter, noe som gjør retur til skolen mye enklere ved sommerens slutt.

Fordi det er mye variasjon i typer og nivåer av sommerkurs som er tilgjengelige, kan kostnadene ved kursene også variere. For eksempel kan et sommerkurs i mote, tatt gjennom en community college koster mye mindre enn en sommer ingeniør selvfølgelig tatt fra en fire års universitetsutdanning. Kontakte enkelte skole for å få informasjon om undervisning kostnader på det sterkeste.

Nesten alle nåværende eller fremtidig karriere kan bli styrket når man investerer tid i et sommerkurs. De som fortsatt er i skolen få nytte av ikke taper terreng på de tingene de har lært i løpet av skoleåret. Deres studievaner kan også være bedre enn de studentene som gjør ingen studerer i sommermånedene.Individer som allerede er ansatt i en karriere kan også ha nytte av å lære mer jobb ferdigheter ved å ta en kort sommerkurs.

 

Den mest import del av å ta en sommer kurset er å ta beslutningen om at pågående utdanning er viktig. Når vedtaket er gjort, kan du søke etter programmet under og kontakte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjemaet. 

Les mer Minimér

treff

London Academy of Trading

London Academy of Trading (LAT) er glad for å tilby deg en sjanse til å trene på deres Financial Trading Bootcamp. Handelsstartleiren krever ingen forkunnskaper om handel ... [+]

Trading Bootcamp

London Academy of Trading (LAT) er glad for å tilby deg en sjanse til å trene på deres Financial Trading Bootcamp . Handelsstartleiren krever ingen forkunnskaper om handels- eller finansmarkedene, og bygger opp forståelsen av området fra grunnleggende prinsipper. Deltakere vil bli kjent med de daglige rutinene til handelsmenn og vil grave dypere inn i grunnleggende analyse, teknisk analyse og evaluering av makroøkonomiske datautgivelser. Vi vil også se på handelspsykologi og undersøke hvilke effekter dette kan ha på tradingprestasjonen.

KurskravOpptakskrav for alle LAT-programmer:Et fullført og signert søknadsskjemaEn kopi av passet ditt / bevis på ID / fødselsattestOpptakskrav for alle LAT-programmer på to uker eller mer:En skannet kopi av et nylig fargebild med pass størrelseBevis på utdanningskvalifikasjonerBevis for engelsk kunnskap, om nødvendig... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
London School of Business and Finance (LSBF) Executive Education

Start sommeren i riktig retning! LSBF Executive Education tilbyr et intensivt tre-ukers sommerprogram ideelt for studenter og nyutdannede. Dette sommerkurset er karriereo ... [+]

Summer Business School

Start sommeren i riktig retning! LSBF Executive Education tilbyr et intensivt tre-ukers sommerprogram ideelt for studenter og nyutdannede. Dette sommerkurset er karriereorientert og veldig praktisk: en dag i uken er dedikert til bedriftsbesøk.

Summer Business School består av tre kurs:

Strategisk ledelse og ledelseBedriftsfinansiering i praksisGlobal Marketing Practice

Sikre plass til Summer Business School på LSBF Executive Education: du vil få nøkkelferdigheter og nyte London i juli.

KurskravEngelsk språk - Felles europeisk rammeverk (CEF) Nivå B2 * eller tilsvarende (alle undervisnings- og læringsmateriell er kun på engelsk)

* Vær oppmerksom på de som har et B1-nivå på engelsk og relevant bevis på videre studier vil bli vurdert.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Tel-Hai College

Tel-Hai College og MIGAL-Galilee Research Institute tilbyr et unikt verksted innen bioinformatikk. Deltakerne vil få praktisk erfaring i NGS analyse og teori, statistiske ... [+]

Workshop Mål

Tel-Hai College og MIGAL - Galilea Research Institute tilbyr et unikt verksted innen bioinformatikk. Deltakerne vil få praktisk erfaring i NGS analyse og teori, statistiske og analytiske tilnærminger og praktisk praksis ved hjelp av en rekke verktøy.

5-dagers workshop vil inneholde følgende emner:

Dag 1

Introduksjon til neste generasjons sekvenseringsdataanalyse, Linux-kommandolinje

Dag 2

Rengjøring og trimning av rå data, introduksjon til justeringsalgoritmer og verktøy

Dag 3

Transkriptom og genomassamling, Ekspresjonsprofilering og statistikk

Dag 4

Gene annotasjon

Dag 5

Genom-brede foreningskartlegging, variantoppringning og behandling, fylogenetisk analyse og inferenser... [-]

Israel Kfar Giladi
August 2019
Engelsk
Heltid studier
5 dager
Campus
Les mer på norsk
Imperial College of London

Bli med oss for en sommer med funn. Denne sommerskolen for nåværende bachelorstudenter av hvilken som helst nasjonalitet tilbyr et unikt vindu til Imperials revolusjonære ... [+]

Bli med oss for en sommer med funn. Denne sommerskolen for nåværende bachelorstudenter av hvilken som helst nasjonalitet tilbyr et unikt vindu til Imperials revolusjonære tilnærminger til noen av verdens største utfordringer.

Balanserende forelesninger med praktiske oppgaver, det er en sjanse for deg å utfordre deg selv faglig og personlig når du blir med i et globalt fellesskap av elever.

Du får også en førstehånds titt på livet på en verden topp 10 universiteter, med mange muligheter til å se selv hvorfor London tiltrekker seg flere internasjonale studenter enn noen annen by i verden.

Lær av eksperter

Arbeidet til våre eksperter for å gjøre verden til et sunnere, sikrere og renere sted å bo, har hjulpet oss med å tjene tittelen til Storbritannias mest innovative universitet for tredje året i gang (Reuters 'Europas mest innovative universiteter 2018).... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Kensington
August 2019
Engelsk
Heltid studier
12 dager
Campus
Les mer på norsk
J.F. Oberlin University Summer Session

Dette handlingsorienterte kurset gjør det meste ut av kortsiktige studier i utlandet, ved å fokusere på situasjonene studentene møter i Japan. ... [+]

(Åpent for studenter på alle ferdighetsnivåer)

Dette handlingsorienterte kurset gjør det meste ut av kortsiktige studier i utlandet, ved å fokusere på situasjonene studentene møter i Japan. Avhengig av ferdighetsnivået, skal studentene enten lære grunnleggende grammatiske strukturer og ordforråd eller forsterke og fullt ut utnytte tidligere studert grammatikk samtidig som man utvider vokabular for å oppnå mer utfordrende kommunikative mål. Interaksjon med japanske studenter er understreket. I dette kurset vil studentene lære å bruke språket for å oppnå faktiske kommunikative mål på japansk. Eksempler på situasjoner som krever bruk av ulike språkformer, er å introdusere seg selv (f.eks. På et internasjonalt parti, til en japansk familie), utveksle nyttig informasjon om nabolaget og de omkringliggende byene, komme seg rundt... [-]

Japan Tokyo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To uker med intensiv studie (i Brussel ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ukers sommerskole (1 uke i Brussel og 1 i Wien). Det er et krasj kurs i EU Policy Making, med fokus i 2019 om å analysere menneskelig sikkerhet i EU! Mens vi berører alle EUs politiske felt, vil vi tilby deltakerne innsikt i flere aspekter av sikkerhet, inkludert sikkerhet i tradisjonell forstand (forsvar), men også fra et samfunnsperspektiv (migrasjon, miljø, utvikling).

Besøk: Europa-kommisjonen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU-delegasjon i Wien.

Dedikert nettside: www.eu-summerschool.eu

Dedikert Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Gjelder innen 1. mai 2019! (10% rabatt for tidligfugl hvis du søker innen 15. mars 2019)... [-]

Belgia Brussels Østerrike Vienna
Juli 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
The Sheffield College

Vårt EFL Summer School-program er en ideell måte å lære engelsk og forbedre dine talespråk, lese- og skriveferdigheter. Studere i 18 timer i uken, noe som vil gi deg god ... [+]

Engelsk som fremmedspråk (EFL) - Sommerskole 2019Studer engelsk i Sheffield på vårt intensive EFL-program

Vårt EFL Summer School-program er en ideell måte å lære engelsk og forbedre dine talespråk, lese- og skriveferdigheter. Studere i 18 timer i uken, noe som vil gi deg god tid til å utforske Sheffield og fordype deg i britisk kultur på fritiden din.

Kurs som går mellom 1. juli og 23. august 2019Bli med på en mandag til 5. augustFleksibel kurslengde som passer deg - studer fra 2 til 7 ukerAlle evner velkommenLeksjoner på en rekke nivåer, fra elementær til avansert (du vil bli testet på din første dag for å se hvilket nivå som er riktig for deg)Studer 18 timer i ukenavgifter... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Sheffield
Juli 2019
Heltid studier
2 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland

Et semester i utlandet er mer enn en akademisk eventyr, det er en opplevelse som kan berike livet ditt og endre din karriere banen. Mange studenter, særlig fra Canada og ... [+]

[-]
Sveits Crans-Montana
Februar 2020
Engelsk
Heltid studier
20 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Exeter International Summer School

Denne modulen introduserer deg til programmet Improving Access to Psychological Therapies (IAPT), implementert over hele England fra 2008. Programmet forsøkte å løse et b ... [+]

Denne modulen introduserer deg til programmet Improving Access to Psychological Therapies (IAPT), implementert over hele England fra 2008. Programmet forsøkte å løse et betydelig problem med å tilby psykologiske terapier i England, men er en utfordring opplevd i mange deler av verden. Det vil si begrenset tilgang til "bevisbaserte psykologiske terapier" for behandling av "høy prevalens" eller "vanlige" psykiske helseproblemer, noe som ofte resulterer i svært lange ventetider og vanskeligheter med hensyn til akseptabiliteten av behandlinger som tilbys eller ved å møte Behovene til mennesker med noen egenskap av mangfold.

Modulen er også laget for å gi deg kunnskap om presentasjon av vanlige psykiske problemer og utstyre deg med en teoretisk forståelse av kognitiv atferdsterapi (CBT). Videre gir modulen deg en kritisk forståelse av hvordan organisering av psykisk helsetjenesteleveranse, utvikling av en ny mental helse arbeidsstyrke og implementering av lavintensitet CBT blir brukt til å løse problemer med hensyn til tilgjengeligheten av bevisbaserte psykologiske terapier og overdreven ventetider.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
August 2019
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

I dette programmet kan du bygge din egen timeplan etter dine interesser. Du vil ha muligheten til å velge dine kurs fra mer enn 650 lavere og utdannet alternativer. ... [+]

Øvelse I: 21. mai - 28. juni 2018 | Sesjon II: 1. juli - 10. august 2018

I dette programmet kan du bygge din egen timeplan etter dine interesser. Du vil ha muligheten til å velge dine kurs fra mer enn 650 lavere og utdannet alternativer. Når du er innlagt, vil vår heltidsrådgiver jobbe med deg for å velge kurs som passer for din store og akademiske bakgrunn.

Velge et kurs

Når du velger et kurs, må du huske:

Enkelte kurs er kanskje ikke tilgjengelige for å besøke studenter, for eksempel kurs i Milken School of Public Health eller GWs Law School. Andre kurs kan være begrenset av store, så vær så snill å lese notatene under hvert kurs for å finne ut mer.For spørsmål angående kursvalg, vennligst kontakt vårt kontor for å snakke med en rådgiver.... [-]
USA Washington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 måned
Campus
Les mer på norsk
International Programs at Tufts University

Vårt institutt for internasjonale forskere skal forberede deg på høyere utdanningsprogram ved å gi fokusert opplæring i skriftlig og kommunikasjonsferdighet. Våre seminar ... [+]

Vårt institutt for internasjonale forskere skal forberede deg på høyere utdanningsprogram ved å gi fokusert opplæring i skriftlig og kommunikasjonsferdighet. Våre seminarklasser ligner på tvers av klasseromsopplevelsen av amerikanske kandidatprogrammer. I løpet av seks ukes programmet, vil du bygge ferdigheter og tillit som er nødvendig for å lykkes i din oppgraderte skoleopplevelse mens du utforsker Greater Boston-området.

Programkrav

For å søke om dette programmet må du ha:

En fullført lavere gradEn intensjon om å forfølge videre studier ved et universitet eller høyskoleEt minimum TOEFL score på 71 (internett), 197 (datamaskin) eller 530 (papir)Program pensum... [-]
USA Medford
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
6 uker
Campus
Les mer på norsk
European Cultural Academy

Du elsker kunst, arkitektur og urbane design. Du vil koble til personer som flytter kreative ideer fremover akkurat nå. Kom for en, to eller tre uker for å nyte Venezia s ... [+]

NESTE KURSUS: VENICE BIENNALE REVEALED - FØR SCENE ERFARING

Datoer: 7-12 mai, august 5-10 eller november 18-23, 2019

klasser:

Kurset forbinder deg med eksperter på kunstmarkedet og lar deg oppleve realiteten bak Venezia-biennalen og dens parallelle hendelser.

Du vil oppdage utstillingen i samtaler med kunstnere, kuratorer, gallerister og selvfølgelig Biennale-laget. Det er en strukturert og inspirerende opplevelse.

Mai-programmet finner sted i løpet av åpningsuken. November-programmet er planlagt i løpet av den siste uken, noe som gjør det til en spesiell opplevelse på Biennalen. Ved siden av sesjonene besøker vi Biennalen på Giardini og Arsenale, Personlige Strukturutstilling og Peggy Guggenheim-samlingen.... [-]

Italia Venice
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 uker
Campus
Les mer på norsk
Ariel University

Ariel University Summer Business School - AUSBS gir lokale og internasjonale studenter muligheten til å oppdage og utforske de mest relevante emnene og problemene for dag ... [+]

Om programmet

Ariel University Summer Business School - AUSBS gir lokale og internasjonale studenter muligheten til å oppdage og utforske de mest relevante emnene og problemene for dagens internasjonale marked. Studentene vil få et sterkt fundament i ledelse, innovasjoner og entreprenørskap gjennom engasjerende foredrag, klassediskusjoner, ekskursjoner og saksoppgaver.

Kurs i Kunnskapsledelse og Strategisk Ledelse vil bli undervist av de ledende professorene fra Long Island University, New York. I tillegg inkluderer programmet et komplementært kurs på Social Media Marketing (SMM som vil bli gitt av ledende eksperter fra Ariel University og Israels høyteknologiske fellesskap.

Rådgivere og mentorer... [-]
Israel Ari'el
Juli 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Wellesley College

Tilbring sommeren opplever college livet førstehånds. Wellesley College inviterer høyskole junior og senior jenter til å bli med oss ​​denne sommeren for en unik, nedsenk ... [+]

Wellesley er nedslående sommer program, designet for intellektuelt nysgjerrige high school jenter.

Tilbring sommeren opplever college livet førstehånds. Wellesley College inviterer høyskole junior og senior jenter til å bli med oss ​​denne sommeren for en unik, nedsenkende høyskoleopplevelse - The Wellesley Pre-College Immersive Program . I fire uker vil studentene få muligheten til å bli medlemmer av Wellesley-fellesskapet, ta kurs på høyskoleplan, tjene full college-kreditt og utforske den store byen Boston. Studentene vil også ha akademiske, sosiale og intellektuelle muligheter som ikke finnes i et videregående program.

The Immersive ExperienceStrenge kurs i en intim setting, med svært motiverte jevnaldrende og Wellesleys berømte fakultetLivsendrende mulighet til å kultivere tette forbindelser med likestilte kvinner fra hele verdenEksponering for undervisningsliv i en verdensklasse liberal arts and science institusjonWellesley campus '500 hektar med bølgende åser og skog, prisvinnende arkitektur, og den berømte skjønnheten av Lake Waban om sommerenKlasser, privatliv og planlagte utflukter til Boston og Cambridge som oppmuntrer til en helhetlig sommeropplevelse for personlig vekst... [-]
USA Wellesley
Juni 2019
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Business in Prague

Målet med programmet er å gi studentene en praktisk erfaring med å designe turistprodukter i den fantastiske byen Praha. Programmet vil være basert på blanding av teoreti ... [+]

Sommerkurs 2019. Praha (med fotturer til andre tsjekkiske byer), Tsjekkia

Programmet vil være basert på anvendelse av turisme. Hele programmet vil være basert på en kombinasjon av klassisk undervisning i klasserom kombinert med fotturer.

Studentene vil, i løpet av sommerskolen, erfaring:

Den praktfulle byen Praha fra lokalbefolkningenDelta på følgende vakre steder, hvor de vil ha en anledning til å tilbringe en hyggelig tid: Karlstejn (Karlštejn) - verksted i naturen. Hovedtema er kultur og natur. Bohemian Paradise (Český Ráj) - kulturelle og tekniske monumenter.Tsjekkia er et svært trygt og rimelig land med lave levekostnaderProgramoversikt

Målet med programmet er å gi studentene en praktisk erfaring med å designe turistprodukter i den fantastiske byen Praha. Programmet vil være basert på blanding av teoretiske disipliner, hovedsakelig geografi, kultur, historie og teorier om turisme med praktisk anvendelse av denne kunnskapen i Praha og noen utvalgte tsjekkiske byer.... [-]

Tsjekkia Prague
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk