Sommerkurs i Statsvitenskap

Beste studieprogrammer 28 Sommerkurs i Statsvitenskap 2019

Statsvitenskap

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Internasjonale forhold: Sikkerhet, konflikt og fred

University of Exeter International Summer School
Campus August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. Du vil undersøke hovedtrekkene til dagens globale sikkerhetsmiljø, fra terrorisme til spenninger forårsaket av klimaendringer, fra atomspredning til migrasjonskrisen. [+]

Sommerkurs i Statsvitenskap. Handle om

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. Du vil undersøke hovedtrekkene til dagens globale sikkerhetsmiljø, fra terrorisme til spenninger forårsaket av klimaendringer, fra atomspredning til migrasjonskrisen.

Du vil vurdere hvordan ulike tankeskoler kan avgjørende styrke vår analyse av disse problemene, noe som vil føre til en forståelse av den komplekse rollen som faktorer som militære evner, økonomiske strukturer, internasjonale institusjoner, identiteter og ideologier, eller språk og følelser.

... [-]

Sommerskole om EU-politikk

Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel
Campus Heltidsstudier 2 uker July 2019 Belgia Brussels Østerrike Vienna + 2 fler

To uker med intensiv studie (i Brussel [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ukers sommerskole (1 uke i Brussel og 1 i Wien). Det er et krasj kurs i EU Policy Making, med fokus i 2019 om å analysere menneskelig sikkerhet i EU! Mens vi berører alle EUs politiske felt, vil vi tilby deltakerne innsikt i flere aspekter av sikkerhet, inkludert sikkerhet i tradisjonell forstand (forsvar), men også fra et samfunnsperspektiv (migrasjon, miljø, utvikling).

Besøk: Europa-kommisjonen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU-delegasjon i Wien.

Dedikert nettside: www.eu-summerschool.eu

Dedikert Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Gjelder innen 1. mai 2019! (10% rabatt for tidligfugl hvis du søker innen 15. mars 2019)... [-]


Sommerfred og konfliktkurs Kosovo

RIT Kosovo™
Campus Heltidsstudier Deltid June 2019 Kosovo Prishtina USA Rochester + 2 fler

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikttransformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med senioransatte på Balkan. Gjør dette og mer på Summer-programmet etter konflikt Transformasjon på RIT / AUK Vår fem-ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, tilbys av AUK

[+]

Velkommen til sommerprogrammet i Kosovo

18 juni - 28 juli RIT Kosovo™ (AUK) freds- og konfliktprogrammet gjør det mulig for deltakerne å jobbe med akademiske spesialister og utmerkede utøvere fra militær-, diplomat-, menneskerettighets- og humanitære saker med stor erfaring på Balkan og globalt. Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikttransformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med senioransatte på Balkan. Gjør dette og mer på Summer-programmet etter RIT på RIT / AUK Vår fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, tilbys av AUKs partneruniversitet, Rochester Institute of Technology) og en av to studieturer: Montenegro , Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, kandidater og fagfolk på relevante felt. Programmet tilbyr kurs i:... [-]


GLOBAL PEACE, SECURITY AND STRATEGIC STUDIES

Vesalius College
Campus 10 dager July 2019 Belgia Brussels

[+]

10-dagers "Global Peace, Security and Strategic Studies Summer School"

Velkommen til 2018 Global Summering School for fred, sikkerhet og strategisk studier.

Europa og den bredere verden står overfor komplekse, mangesidede og grunnleggende sikkerhetsutfordringer i en stadig ekspansiv skala.

[-]

Institutt for lov og politikk sommerprogram

The Hebrew University of Jerusalem
Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Israel Jerusalem

Institutt for lov og politikk holdes i samarbeid med det juridiske fakultetet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er spesielt utviklet for utenlandske studenter og advokater og gir en introduksjon til det stimulerende akademiske miljøet til den hebraiske universitetet på Mt. Scopus, Jerusalem. Et internasjonalt hub av aktivitet, Jerusalem er et unikt bakteppe for å leve, lære og delta i programmets faglige og ekstrautviklede aktiviteter, inkludert fotturer, gjestelesninger og sosiale aktiviteter. [+]

Institutt for lov og politikk holdes i samarbeid med det juridiske fakultetet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er spesielt utviklet for utenlandske studenter og advokater og gir en introduksjon til det stimulerende akademiske miljøet i Det hebraiske universitetet på Mt. Scopus, Jerusalem. Et internasjonalt hub av aktivitet, Jerusalem er et unikt bakteppe for å leve, lære og delta i programmets faglige og ekstrautviklede aktiviteter, inkludert fotturer, gjesteforelesninger og sosiale aktiviteter.

Institutt for lov og politikk er utformet for å gi en grundig analyse av Israels viktigste juridiske og politiske utfordringer både internasjonalt og internasjonalt. Gjennom diskusjon og debatt, samt praktiske erfaringer, feltturer til omstridte områder og gjestelesninger fra juridiske eksperter, vil du forbedre forståelsen av de komplekse problemene som konfronterer Israel med lokal og internasjonal lov.... [-]


Utvikling og konflikt

SOAS Summer School
Campus Heltidsstudier 19 dager July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold i og mellom land. Den blir informert av en politisk økonomi tilnærming til å analysere konflikter og fremhever hvordan konfliktpartnernes og deres internasjonale støttemenns økonomiske og politiske interesser kan konspirere for å danne «krigssystemer», og hvor voldelig konflikt kan skape stor formue i noen stund forårsaker ødeleggelse for mange flere. [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset undersøker sammenhenger mellom konflikt og utvikling, mellom ulikhet og vold, og mellom strukturer og interesser som bidrar til videreføring av vold i og mellom land. Den blir informert av en politisk økonomi tilnærming til å analysere konflikter og fremhever hvordan konfliktpartnernes og deres internasjonale støttemenns økonomiske og politiske interesser kan konspirere for å danne «krigssystemer», og hvor voldelig konflikt kan skape stor formue i noen stund forårsaker ødeleggelse for mange flere.

Kurset er delt inn i tre deler: For det første skal vi utforske kjernebegrepene konflikt, utvikling og vold og introdusere flere grunnleggende tilnærminger til å analysere konflikt: når det gjelder rasjonelt valg, politisk økonomi og flere antropologiske tilnærminger som forverger betydningen og sosialt embeddedness of violence. For det andre vil vi utforske og kritisk sonde en rekke forklaringer for årsakene til og konsekvensene av voldelig konflikt, med fokus på forklaringer innrammet når det gjelder naturressurser og miljøskarphet, og når det gjelder etniske eller religiøse identiteter og virkningen når det gjelder forskyvning og humanitær kriser og effekten av voldelig konflikt på ikke-krig, "kriminell" vold. Til slutt vil vi vurdere eksterne interveners rolle som lindrende og forverrende konflikt, med fokus på utfordringene ved eksternt gjenoppbygging etter konflikt, rollen som den globale våpenhandelen og internasjonale politiske og økonomiske institusjoner i større grad i å forme konflikter og hvordan krigen mot terrorisme artikulerer med konfliktene og tilnærmingene til å analysere dem som vi har studert.... [-]


Midtøsten

Tel Aviv University
Campus Heltidsstudier 41 dager June 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. [+]

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. Studentene kan velge å ta to av følgende tre kurs:

Historie og minne i Tel Aviv-Jaffa (3 studiepoeng)Arabiske og israelere: Konflikt og konfliktløsning i Midtøsten (3 studiepoeng)Islampolitikk

I tillegg til kurs, tilbys sosiale aktiviteter og turer rundt om i landet, som for eksempel Nord, Dødehavet og Jerusalem, og ledes av vår Madrichim. Nøyaktige datoer for disse vil bli annonsert nærmere programmets startdato.... [-]


MGIMO International Summer School 2018 i russisk utenriks- og energipolitikk

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Heltidsstudier 3 uker September 2019 Russland Moscow Italia Macerata Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Andrews Frankrike Nancy Spania Marbella Milan USA Monterey Paris Rome Reading Sveits Geneva + 16 fler

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid". [+]

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid".

Begge modulene er undervist på engelsk av anerkjente internasjonalt anerkjente MGIMO universitetsprofessorer, på et høyere nivå. Studentene skal delta på daglige forelesninger, etterfulgt av gruppediskusjoner og samarbeidsprosjekter, møte fremtredende russiske politikere og diplomater, representanter for russiske og internasjonale store bedrifter.

Hver modul består av disiplin-spesifikke kurs (62 kontakt timer inkludert muntlig eksamen, 5 studiepoeng) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på russisk språkkurs (4 studiepoeng). Det russiske språkkurset er undervist i grupper sammensatt av studenter med tilsvarende nivåer av ferdigheter i russisk språk.... [-]


Sommerkurs: Internasjonalt - EU-saker og / eller fransk språk og samfunn

Sciences Po Lille
Campus Heltidsstudier 4 uker June 2019 Frankrike Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-sakerFransk språk

Professorer som lærer i løpet av de fire ukene på sommerskolen, får muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som europeisk identitet og verdier, migrasjon og konflikter. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Sciences Po Lille Sommerskole tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]


Internasjonal sommer universitet

Higher School of Economics
Campus Deltid 2 - 8 uker June 2019 Russland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg + 2 fler

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]


Sommerskole i russiske studier: russisk språk, politikk

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus Heltidsstudier 2 - 4 uker July 2019 Russland Saint Petersburg

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen! [+]

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen!

Vår August-modul er en perfekt mulighet for de som ønsker å starte det nye akademiske året etter å ha mottatt et imponerende studiepoeng i russiske studier og internasjonal erfaring.

St. Petersburg med sin rike historie og kunst er en by som inspirerer, en by du vil forelske deg i når du besøker den. Innenfor denne modulen vil du samtidig:

skaffe eller fremme dine russiske språkferdigheter;lære om de viktigste politiske fakta og tallene i det moderne Russland;utforske St. Petersburg som en "Kulturhovedstad i Russland" og nyt diverse aktiviteter i utlandet.... [-]

Summer Internship Program

Go For it Brussels
Campus Heltidsstudier 6 - 10 uker September 2019 Belgia Brussels

Hvorfor ikke bruke sommeren til å fremme ditt CV og få virkelighetserfaring i det domenet du er interessert i? Brussel er Europas kosmopolitiske smeltedigel, et flott sted å komme i gang med å bygge din internasjonale karriere. [+]

En praktikplass du ikke vil gå hjem fra

Immersiv, heltid internship i et område av ditt valg. Fleksibel start og varighet: Vi anbefaler et opphold på minst 8 uker.

Tren dine supermakter

Gi ditt CV et løft med en arbeidserfaring i Europas multikulturelle hovedstad. Enten du føler deg fokusert på et bestemt område, eller du er usikker på hvor du skal begynne, kan vi hjelpe.

Individuell suksessplan: Vi tar deg tid til å bli kjent med deg, og vi hjelper deg med å bygge planen til en vellykket karriere.Praktikplassering: Vi søker deg, trenger ikke å bekymre deg for søknadsprosessen.Coaching: i eller gruppe og en på en økt, lærer du hvordan du kan danne deg veier til profesjonelle tilkoblinger. Du vil få verdifulle tips for å forhandle opp dine oppgaver, din tid og dine relasjoner på kontoret.Portefølje: Ta med deg et komplett verktøykasse til neste søknad. Aldri føler deg fortapt igjen!... [-]

European Union Summer

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 8 uker May 2019 Tyskland Freiburg

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros. [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]


Veiskille ii - sikkerhetsspørsmål og Sentral-Europa

Collegium Civitas
Campus Heltidsstudier 15 dager June 2019 Polen Warsaw

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. [+]

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser. ... [-]


Internasjonal sommerskole, emne 1 - Moderne globale sikkerhetsutfordringer

University of Southampton
Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton

Dette emnet, levert av Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritannias Royal Air Force, og direktøren for Southampton MSc i International Security and Risk, gir deg en oversikt over de viktigste sikkerhetsutfordringene verden står overfor i dag. Det gir deg muligheten til å utforske svar på spørsmålene ovenfor ved bruk av klassisk og moderne litteratur fra en rekke fagområder. Du vil også få muligheten til å undersøke konkrete saksstudier for å anvende disse sikkerhetsteoriene til virkelige utfordringer, utforske ulike politiske alternativer som regjeringer kan vurdere, og diskutere fordelene og ulempene ved disse tilnærmingene. [+]

Tilbring sommeren din som en del av et universitet i verdensklasse

Når du går med på International Summer School 2018, bestiller du stedet for å bli en del av et internasjonalt anerkjent senter for forskning, bedrifts og læring i verdensklasse. I løpet av fire uker, 16. juli til 10. august 2018, møter du mange studenter og ansatte som gjør University of Southampton en av verdens 1% av universiteter.

Blir sammen med studenter og ansatte fra hele verden i klasserommet, som du får mest mulig ut av våre moderne campusfasiliteter, eller mens du slapper av i din behagelige hallen, vil du få venner og få erfaringer til å ta hjem som er unike .

Du vil utforske Storbritannia og dens kultur og kulturarv - både gjennom spennende studier i klasserommet og på veien i mange turer og utflukter.... [-]