Filter
Sommerkurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 27 Sommerkurs i Statsvitenskap 2019/2020

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

27 Resultater i Statsvitenskap

University of Exeter International Summer School

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. ... [+]

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. Du vil undersøke hovedtrekkene til dagens globale sikkerhetsmiljø, fra terrorisme til spenninger forårsaket av klimaendringer, fra atomspredning til migrasjonskrisen.

Du vil vurdere hvordan ulike tankeskoler kan avgjørende styrke vår analyse av disse problemene, noe som vil føre til en forståelse av den komplekse rollen som faktorer som militære evner, økonomiske strukturer, internasjonale institusjoner, identiteter og ideologier, eller språk og følelser.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
August 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To uker med intensiv studie (i Brussel ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ukers sommerskole (1 uke i Brussel og 1 i Wien). Det er et krasj kurs i EU Policy Making, med fokus i 2019 om å analysere menneskelig sikkerhet i EU! Mens vi berører alle EUs politiske felt, vil vi tilby deltakerne innsikt i flere aspekter av sikkerhet, inkludert sikkerhet i tradisjonell forstand (forsvar), men også fra et samfunnsperspektiv (migrasjon, miljø, utvikling).

Besøk: Europa-kommisjonen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU-delegasjon i Wien.

Dedikert nettside: www.eu-summerschool.eu

Dedikert Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Gjelder innen 1. mai 2019! (10% rabatt for tidligfugl hvis du søker innen 15. mars 2019)... [-]

Belgia Brussel Østerrike Wien
Kontakt skolen
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Vesalius College

Vesalius College ligger i Brussel, Europas hovedstad, og tilbyr studentene en unik sommeropplevelse. Etter bare 7 uker gir sommersession studentene et fokusert akademisk ... [+]

Vesalius College ligger i Brussel, Europas hovedstad, og tilbyr studentene en unik sommeropplevelse. Etter bare 7 uker gir sommersession studentene et fokusert akademisk program og muligheten til å oppleve og utforske det beste av europeisk kultur og reise.

Vesalius College Summer Program besto av kurs i Business, Communications, International Affairs og International

kurs

Sommer 2019

Maksimal kursbelastning er 2 kurs.

ART101G - Kunst i Belgia - Leon LockBUS 102G, den belgiske bryggeribransjen i en global sammenheng: næringsliv, økonomi, kultur og innovasjon - sven van kerckhovenBUS2113G - Prinsipper for organisatorisk ledelse - Munira AminovaBUS243G - Management Control Systems - Kim AdamsenBUS 316G - Forretningsmodeller og lederskap i overgangstider - de KemmeterBUS 363G - Global bærekraft og samfunn - Frank BillingsleyCMM 214G, Gamification i politikk, næringsliv og kommunikasjon: En tverrfaglig tilnærmingCMM233G - Introduksjon til PhotojournalismCMM 262G, europeisk film, kultur og moderne visjoner - Ernest MathijsINT 381G, PraktikLOV 204G, Menneskerettigheter og internasjonal straffelov: Den internasjonale straffedomstolens sak - Medlir MemaPOL 223G, etnisk konflikt, forsoning og gjenoppbygging - Medlir MemaPOL 225G, Global Terrorism, Terrorisme og (De-) Radikalisering - Serge StroobantsPOL234G, økonomi og politikk i EU - Mark CornerPOL 261G, historie og politikk i det moderne Midtøsten - Iris AbrahamPOL 334G, Den europeiske union i verden - Amie Kreppel... [-]
Belgia Brussel
Juni 2020
Engelsk
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
Sciences Po Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-sakerFransk språk

Professorer som lærer i løpet av de fire ukene på sommerskolen, får muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som europeisk identitet og verdier, migrasjon og konflikter. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Sciences Po Lille Sommerskole tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]

Frankrike Lille
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisam ... [+]

Sommerkurs i Statsvitenskap.

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid".

Begge modulene er undervist på engelsk av anerkjente internasjonalt anerkjente MGIMO universitetsprofessorer, på et høyere nivå. Studentene skal delta på daglige forelesninger, etterfulgt av gruppediskusjoner og samarbeidsprosjekter, møte fremtredende russiske politikere og diplomater, representanter for russiske og internasjonale store bedrifter.

Hver modul består av disiplin-spesifikke kurs (62 kontakt timer inkludert muntlig eksamen, 5 studiepoeng) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på russisk språkkurs (4 studiepoeng). Det russiske språkkurset er undervist i grupper sammensatt av studenter med tilsvarende nivåer av ferdigheter i russisk språk.... [-]

Russland Odintsovo
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg ... [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]

Russland Moskva Nizhny Novgorod Saint Petersburg
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
SIT Graduate Institute

I dette tre-ukers faglige og faglige treningsprogrammet lærer du kjernenes ideer og praksis for konfliktomforming. ... [+]

I dette tre-ukers faglige og faglige treningsprogrammet lærer du kjernenes ideer og praksis for konfliktomforming. Programmet finner sted på SIT Graduate Institute campus i Brattleboro, Vermont, og ledes av en mangfoldig gruppe internasjonalt anerkjent fakultet med mange års bruk, klasserom og forskningserfaring. Denne gruppen inkluderer SIT fakultet, profesjonelle fredsbyggere og fakultet fra de internasjonale NGO-musikerne uten grenser, som jobber i samarbeid med SIT .

Programmets filosofi er at konflikttransformasjonstrening er mest effektiv når den kombinerer ferdighetsbasert akademisk instruksjon med personlig samspill mellom fredsbyggere på tvers av etniske, nasjonale, religiøse og kulturelle deler. Du og dine andre KONTAKT-deltakere vil lære av hverandre og dine instruktører i et intensivt format etter en erfaringsmodell. Vanligvis deltar fredsbyggere fra minst 15 land i programmet.... [-]

USA Brattleboro
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Go For it Brussels

Ingenting sier internasjonal profesjonell som en CV som kan skryte av erfaring i flere land, men hvordan setter du det sammen hvis du er frisk av skolen, eller til og med ... [+]

Er du ikke lei av å søke på jobbannonser som krever erfaring? Og hvordan skal du oppleve?

Vi kan hjelpe

Hvis du er en grunnfag, hovedfagsstudent eller nyutdannet på et universitet eller høyskole, er dette programmet for deg! Vi vil hjelpe deg med å gå glatt fra den akademiske til den profesjonelle verdenen.

Hva du får:

en internship plassering i ditt interesseområde, 100% garantert!En polert cv og følgebrev, problemfrilokal orientering og råd, slik at du raskt føler deg hjemme i det nye miljøetBackpacker-alternativ: vårt rimeligste program!Programavgiften inkluderer praksisplassering, cv-polering og karrierecoaching, samt akademiske studiepoeng: 2250 € flat avgift... [-]
Belgia Brussel
Åpen påmelding
Engelsk
Heltid studier
1 - 3 måneder
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, T ... [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
8 uker
Campus
Les mer på norsk
Helsinki Summer School

Dette kurset gir en oversikt over aktuelle utfordringer for sosial og politisk utvikling i Øst-Europa. Undervist av en gruppe områdestudier eksperter i historie, statsvit ... [+]

Utfordringer for demokratisk utvikling i Øst-Europa

ARRANGØR:

University of Helsinki, Aleksanteri Institute

DATOER:

9.-18.8.2017

PRISER:

600-900 EUR

studiepoeng:

6 studiepoeng

KOORDINATOR:

Eeva Korteniemi

Target studenter

Kurset er beregnet for avanserte studenter eller masternivå studenter av humaniora og samfunnsvitenskap.

Synopsis

Dette kurset gir en oversikt over aktuelle utfordringer for sosial og politisk utvikling i Øst-Europa. Undervist av en gruppe områdestudier eksperter i historie, statsvitenskap, medievitenskap og sosiologi, ser kurset Øst-Europa som blant annet de tidligere østblokklandene. Disse omfatter de baltiske statene, East Central og Sørøst-Europa, Balkan og Ukraina. Russland er omtalt bare som et referansepunkt til området av vår bekymring: det vil ikke være noen spesifikke foredrag om russiske utviklingen.... [-]

Finland Helsinki
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton

Dette emnet, levert av Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritannias Royal Air Force, og direktøren for Southampton MSc i International Security and Risk ... [+]

Tilbring sommeren din som en del av et universitet i verdensklasse

Når du går med på International Summer School 2018, bestiller du stedet for å bli en del av et internasjonalt anerkjent senter for forskning, bedrifts og læring i verdensklasse. I løpet av fire uker, 16. juli til 10. august 2018, møter du mange studenter og ansatte som gjør University of Southampton en av verdens 1% av universiteter.

Blir sammen med studenter og ansatte fra hele verden i klasserommet, som du får mest mulig ut av våre moderne campusfasiliteter, eller mens du slapper av i din behagelige hallen, vil du få venner og få erfaringer til å ta hjem som er unike .

Du vil utforske Storbritannia og dens kultur og kulturarv - både gjennom spennende studier i klasserommet og på veien i mange turer og utflukter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton International Summer School

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasj ... [+]

Bli med oss ​​for en sommer med britisk kultur og utforske vår verdensledende forskning.

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasjonalt anerkjent akademisk medarbeider ved University of Southampton som arbeider i samarbeid med en av våre mange entusiastiske forskerstudenter. Over tre engasjerende og interaktive klasserom, vil de introdusere deg til deres emne, og forklare hvorfor det er viktig for dem og gi deg et innblikk i det verdensklasse forskningsmiljø de jobber med.

Du vil finne at hvert emne er en vennlig og engasjerende opplevelse: Du vil normalt studere i grupper med rundt 15-20 medstudenter, slik at du kan danne gode arbeidsforhold og få muligheten til å bidra og diskutere i klassen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. ... [+]

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. Kurset vedtar en tverrfaglig tilnærming som inkorporerer strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensjoner for å tilrettelegge for en mer dyptgående forståelse av moderne internasjonale relasjoner. Konferanser vil bli holdt av ledende internasjonale eksperter.

Målgruppen deltakere: Personer som arbeider for internasjonale organisasjoner og offentlige etater, diplomater, studenter, folk som jobber i ulike økonomiske sektorer, og andre interesserte enkeltpersoner.

Datoer: Programmet starter mandag 13. juli og avsluttes fredag ​​17 juli 2015.

Tidsplan: Konferanser finner sted mellom 9-12 AM og 02:00 -5: 24:00. ... [-]

Sveits Genève
Februar 2020
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til historien, naturen og virkningen av sosial protest og sosiale bevegelser, politikken for neoliberal utvikling og oppvekst av ... [+]

Programbeskrivelse

Dette kurset gir en kritisk introduksjon til historien, naturen og virkningen av sosial protest og sosiale bevegelser, politikken for neoliberal utvikling og oppvekst av frivillige organisasjoner i en global industri. Det analyserer hvordan sosiale bevegelser og frivillige organisasjoner har samhandlet og påvirket hverandre, og hvordan de har globalisert. Det stiller spørsmål om utviklingsutviklingen som økonomisk vekst, vurderer kritikken mot frivillige organisasjoner som alternativer til statsledte utviklingsmodeller, vurderer konseptet og bruken av humanitær intervensjon i ulike sammenhenger, diskuterer arbeidskraftens og arbeidskraftens rolle som organiserer ved siden av sosiale bevegelser og utforsker i hvilken grad bevegelser utgjør en utfordring for neoliberal og kapitalistisk utvikling. Endelig undersøker den både det teoretiske grunnlaget for sosial bevegelse og NGO-strategier for sosial endring, samt deres praktiske implikasjoner, og drar på en rekke case-studier, og undersøker hvilken form for utvikling og sosial endring som er mulig.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Collegium Civitas

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, ... [+]

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser. ... [-]

Polen Warszawa
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
15 dager
Campus
Les mer på norsk