Filter
Sommerkurs
Studietype: Alle Tempo: Alle

Beste studieprogrammer 28 Sommerkurs i Statsvitenskap 2019

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Other options within this field of study:

28 Results in Statsvitenskap

University of Southampton International Summer School

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasj ... [+]

Bli med oss ​​for en sommer med britisk kultur og utforske vår verdensledende forskning.

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasjonalt anerkjent akademisk medarbeider ved University of Southampton som arbeider i samarbeid med en av våre mange entusiastiske forskerstudenter. Over tre engasjerende og interaktive klasserom, vil de introdusere deg til deres emne, og forklare hvorfor det er viktig for dem og gi deg et innblikk i det verdensklasse forskningsmiljø de jobber med.

Du vil finne at hvert emne er en vennlig og engasjerende opplevelse: Du vil normalt studere i grupper med rundt 15-20 medstudenter, slik at du kan danne gode arbeidsforhold og få muligheten til å bidra og diskutere i klassen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
July 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Exeter International Summer School

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. ... [+]

Handle om

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. Du vil undersøke hovedtrekkene til dagens globale sikkerhetsmiljø, fra terrorisme til spenninger forårsaket av klimaendringer, fra atomspredning til migrasjonskrisen.

Du vil vurdere hvordan ulike tankeskoler kan avgjørende styrke vår analyse av disse problemene, noe som vil føre til en forståelse av den komplekse rollen som faktorer som militære evner, økonomiske strukturer, internasjonale institusjoner, identiteter og ideologier, eller språk og følelser.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
August 2019
Campus
Les mer på norsk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To uker med intensiv studie (i Brussel ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ukers sommerskole (1 uke i Brussel og 1 i Wien). Det er et krasj kurs i EU Policy Making, med fokus i 2019 om å analysere menneskelig sikkerhet i EU! Mens vi berører alle EUs politiske felt, vil vi tilby deltakerne innsikt i flere aspekter av sikkerhet, inkludert sikkerhet i tradisjonell forstand (forsvar), men også fra et samfunnsperspektiv (migrasjon, miljø, utvikling).

Besøk: Europa-kommisjonen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU-delegasjon i Wien.

Dedikert nettside: www.eu-summerschool.eu

Dedikert Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Gjelder innen 1. mai 2019! (10% rabatt for tidligfugl hvis du søker innen 15. mars 2019)... [-]

Belgia Brussels Østerrike Vienna
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisam ... [+]

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid".

Begge modulene er undervist på engelsk av anerkjente internasjonalt anerkjente MGIMO universitetsprofessorer, på et høyere nivå. Studentene skal delta på daglige forelesninger, etterfulgt av gruppediskusjoner og samarbeidsprosjekter, møte fremtredende russiske politikere og diplomater, representanter for russiske og internasjonale store bedrifter.

Hver modul består av disiplin-spesifikke kurs (62 kontakt timer inkludert muntlig eksamen, 5 studiepoeng) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på russisk språkkurs (4 studiepoeng). Det russiske språkkurset er undervist i grupper sammensatt av studenter med tilsvarende nivåer av ferdigheter i russisk språk.... [-]

Russland Odintsovo
June 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg ... [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]

Russland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
June 2019
Deltid
2 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
Sciences Po Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-sakerFransk språk

Professorer som lærer i løpet av de fire ukene på sommerskolen, får muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som europeisk identitet og verdier, migrasjon og konflikter. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Sciences Po Lille Sommerskole tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]

Frankrike Lille
June 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen! ... [+]

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen!

Vår August-modul er en perfekt mulighet for de som ønsker å starte det nye akademiske året etter å ha mottatt et imponerende studiepoeng i russiske studier og internasjonal erfaring.

St. Petersburg med sin rike historie og kunst er en by som inspirerer, en by du vil forelske deg i når du besøker den. Innenfor denne modulen vil du samtidig:

skaffe eller fremme dine russiske språkferdigheter;lære om de viktigste politiske fakta og tallene i det moderne Russland;utforske St. Petersburg som en "Kulturhovedstad i Russland" og nyt diverse aktiviteter i utlandet.... [-]
Russland Saint Petersburg
July 2019
Heltid studier
2 - 4 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I ... [+]

Programbeskrivelse

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I mellomtiden har allerede eksisterende autoritære ledere som Xi Jinping og Vladimir Putin strammet sitt grep. Protestbevegelser har dukket opp i Brasil, Frankrike, India og andre steder, fra venstre og høyre, forenet av deres tap av tro på konvensjonelt ("neoliberalt") demokrati.

Har de tingene vi har blitt lært å ta for gitt, mislyktes? Vil alle samfunn til slutt bli liberale demokratier, kriger, tvister og autoritære regjeringer virkelig ting fra fortiden, vil kapitalismen være ubestemt og globaliseringen er ustoppelig? Hvorfor er så mange samfunn buckling under press? Hvilken rolle spiller ulikhet, utnyttelse og miljøforurensning i denne ulempen? Hvorfor har innvandring så fremtredende i populistiske kampanjer? Hvorfor er så mange unge kynisk om demokrati? Hvilken rolle spiller sosiale medier i disse sosiale konfliktene? Kan konvensjonelle kriger bli en vanlig funksjon i det internasjonale systemet? Hvilke utopier flytter verden i dag? Og - hvis demokratier falter, hva vil erstatte dem?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
July 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, T ... [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
May 2019
Heltid studier
8 uker
Campus
Les mer på norsk
Go For it Brussels

Hvorfor ikke bruke sommeren til å fremme ditt CV og få virkelighetserfaring i det domenet du er interessert i? Brussel er Europas kosmopolitiske smeltedigel, et flott ste ... [+]

En praktikplass du ikke vil gå hjem fra

Immersiv, heltid internship i et område av ditt valg. Fleksibel start og varighet: Vi anbefaler et opphold på minst 8 uker.

Tren dine supermakter

Gi ditt CV et løft med en arbeidserfaring i Europas multikulturelle hovedstad. Enten du føler deg fokusert på et bestemt område, eller du er usikker på hvor du skal begynne, kan vi hjelpe.

Individuell suksessplan: Vi tar deg tid til å bli kjent med deg, og vi hjelper deg med å bygge planen til en vellykket karriere.Praktikplassering: Vi søker deg, trenger ikke å bekymre deg for søknadsprosessen.Coaching: i eller gruppe og en på en økt, lærer du hvordan du kan danne deg veier til profesjonelle tilkoblinger. Du vil få verdifulle tips for å forhandle opp dine oppgaver, din tid og dine relasjoner på kontoret.Portefølje: Ta med deg et komplett verktøykasse til neste søknad. Aldri føler deg fortapt igjen!... [-]
Belgia Brussels
September 2019
Heltid studier
6 - 10 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton

Dette emnet, levert av Steve Chisnall, en tidligere Sir Vice Marshal i Storbritannias Royal Air Force, og direktøren for Southampton MSc i International Security and Risk ... [+]

Tilbring sommeren din som en del av et universitet i verdensklasse

Når du går med på International Summer School 2018, bestiller du stedet for å bli en del av et internasjonalt anerkjent senter for forskning, bedrifts og læring i verdensklasse. I løpet av fire uker, 16. juli til 10. august 2018, møter du mange studenter og ansatte som gjør University of Southampton en av verdens 1% av universiteter.

Blir sammen med studenter og ansatte fra hele verden i klasserommet, som du får mest mulig ut av våre moderne campusfasiliteter, eller mens du slapper av i din behagelige hallen, vil du få venner og få erfaringer til å ta hjem som er unike .

Du vil utforske Storbritannia og dens kultur og kulturarv - både gjennom spennende studier i klasserommet og på veien i mange turer og utflukter.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
July 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Geneva Institute of Geopolitical Studies

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. ... [+]

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. Kurset vedtar en tverrfaglig tilnærming som inkorporerer strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensjoner for å tilrettelegge for en mer dyptgående forståelse av moderne internasjonale relasjoner. Konferanser vil bli holdt av ledende internasjonale eksperter.

Målgruppen deltakere: Personer som arbeider for internasjonale organisasjoner og offentlige etater, diplomater, studenter, folk som jobber i ulike økonomiske sektorer, og andre interesserte enkeltpersoner.

Datoer: Programmet starter mandag 13. juli og avsluttes fredag ​​17 juli 2015.

Tidsplan: Konferanser finner sted mellom 9-12 AM og 02:00 -5: 24:00. ... [-]

Sveits Geneva
February 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Collegium Civitas

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, ... [+]

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser. ... [-]

Polen Warsaw
June 2019
Heltid studier
15 dager
Campus
Les mer på norsk
Georgian Institute Of Public Affairs

Dette kurset er utformet for å gi hovedfags og senior lavere nivå studenter med en bred kunnskap og forståelse av Svartehavet-kaspiske regionen. Kurset vil gi med strateg ... [+]

Sertifisert Credit Summer Program

Geopolitikk og sikkerhet - Case Black Sea-Caspian Region

Dette programmet er støttet av sjenerøse bidrag fra MR. FRANK Greinke og hans familie fundament.

PROGRAM BESKRIVELSE & MÅL

Dette kurset er utformet for å gi hovedfags og senior lavere nivå studenter med en bred kunnskap og forståelse av Svartehavet-kaspiske regionen. Kurset vil gi med strategisk overblikk over historiske og den siste utviklingen, samt med ulike scenarier for den langsiktige utviklingen i regionen gjennom undersøkelse av empiriske eksempler og dagens sikkerhetsmiljø i regionen. Fokus for kurset vil være på sentrale statene for stabilitet og vekst i regionen: Ukraina, Georgia, Armenia, Aserbajdsjan, Usbekistan, Kasakhstan og Turkmenistan Under klassen diskusjonen vi vil male strategisk kart over Kaukasus og Sentral-Asia ved å se på flere interne og eksterne faktorer av stabilitet, inkludert: interessene til stormaktene og motstridende utenrikspolitiske prioriteringer de regionale land; status for styring, effektivitet av statene, og problemet med korrupsjon; sterk makro vekst i enkelte land på grunn av naturressurser, ledsaget av begrenset tilgang til økonomiske og pedagogiske muligheter; sysselsetting som et sikkerhetsspørsmål og sentrale mål for staten legitimitet; misallocation av naturlige, menneskelige og økonomiske ressurser; status av det sivile samfunn; muligheter for tilrettelegging innbyggernes engasjement i den nasjonale utviklingen av multietniske samfunn og øke deres følelse av empowerment.... [-]

Georgia Tbilisi
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
RIT Kosovo™

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikttransformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med senioransatte ... [+]

Velkommen til sommerprogrammet i Kosovo

18 juni - 28 juli RIT Kosovo™ (AUK) freds- og konfliktprogrammet gjør det mulig for deltakerne å jobbe med akademiske spesialister og utmerkede utøvere fra militær-, diplomat-, menneskerettighets- og humanitære saker med stor erfaring på Balkan og globalt. Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikttransformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med senioransatte på Balkan. Gjør dette og mer på Summer-programmet etter RIT på RIT / AUK Vår fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, tilbys av AUKs partneruniversitet, Rochester Institute of Technology) og en av to studieturer: Montenegro , Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, kandidater og fagfolk på relevante felt. Programmet tilbyr kurs i:... [-]

Kosovo Prishtina USA Rochester
June 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk