Sommerkurs i Statsvitenskap

Beste studieprogrammer 27 Sommerkurs i Statsvitenskap 2018

Statsvitenskap

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

Sommer Fred Og Konflikt Selvfølgelig Kosovo

RIT Kosovo™
Campus Heltidsstudier Deltid June 2019 Kosovo Prishtina USA Rochester + 2 fler

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikt transformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med høytstående embetsmenn på Balkan. Gjør dette og mer på Post-Conflict Transformation sommer-programmet ved RIT / AUK Våre fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, som tilbys av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology), og en av to studieturer: Montenegro, Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, akademikere og fagfolk innen relevante felter Programmet tilbyr kurs i: [+]

Velkommen til Summer Program 2017 i Kosovo

18 juni til 28 juli 2017

RIT Kosovo ™ (AUK) Peace and Conflict Program gjør deltakerne til å arbeide med akademiske spesialister og fremstående utøvere fra fagområdene militære, diplomatiske, menneskerettigheter og humanitære saker med lang erfaring på Balkan og globalt.

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikt transformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med høytstående embetsmenn på Balkan. Gjør dette og mer på Post-Conflict Transformation sommer-programmet ved RIT / AUK Våre fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, som tilbys av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology), og en av to studieturer: Montenegro, Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, akademikere og fagfolk innen relevante felter Programmet tilbyr kurs i: ... [-]


Kapitalisme, Krise Og Den Neoliberale Staten

SOAS Summer School
Campus Heltidsstudier 19 dager July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Kurset er organisert i tre deler. For det første vil vi avsløre hvordan den nåværende neoliberale perioden kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi utforsker analytiske modeller på sammenhenger mellom staten og markedet. For det andre vil vi forhøre viktige temaer for å forstå politikkpraksis knyttet til neoliberalisme, inkludert veksten i finansindustrien, global handel og internasjonal utvikling. For det tredje kommer alle disse debattene sammen for å undersøke former for forfølgelse mot neoliberalisme, inkludert oppmerksomhet mot imperialisme, stramning, autoritarisme og potensielle fremtidige alternativer innenfor og utenfor det kapitalistiske systemet. I tillegg til klasserombasert undervisning og debatt har kurset ytterligere sosial aktivitet, inkludert en fottur til City of London og relevante filmvisninger. [+]

Programbeskrivelse

Finansielle kriser. Handelskrig. Verdens fattigdom. Austerity politikk. Høyre populisme. Motstand, revolusjoner og sosial endring. Alle disse komplekse problemene - som danner en grundig form for nasjoners og enkeltpersoners liv - er på en måte knyttet til hvordan det globale kapitalistiske systemet er politisk organisert. Dette kurset tilbyr verktøy for å stille spørsmål til hvem som gevinster og som mister og hvordan man bedre forstår politikken i verdensøkonomien. Basert på litteratur innenfor det politiske feltets større felt, undersøker kurset de avgjørende strukturene, prosessene og resultatene i de siste kampene om nyliberal kapitalisme.

Kurset er organisert i tre deler. For det første vil vi avsløre hvordan den nåværende neoliberale perioden kan forstås i forhold til kapitalismens lange historie, før vi utforsker analytiske modeller på sammenhenger mellom staten og markedet. For det andre vil vi forhøre viktige temaer for å forstå politikkpraksis knyttet til neoliberalisme, inkludert veksten i finansindustrien, global handel og internasjonal utvikling. For det tredje kommer alle disse debattene sammen for å undersøke former for forfølgelse mot neoliberalisme, inkludert oppmerksomhet mot imperialisme, stramning, autoritarisme og potensielle fremtidige alternativer innenfor og utenfor det kapitalistiske systemet. I tillegg til klasserombasert undervisning og debatt har kurset ytterligere sosial aktivitet, inkludert en fottur til City of London og relevante filmvisninger.... [-]


Media Og Security Governance Program

Vesalius College
Campus Heltidsstudier 10 dager July 2018 Belgia Brussels

En 10-dagers sommerskole utforsker forholdet mellom media og sikkerhetsstyring i sammenheng med konflikter. [+]

En 10-dagers sommerskole utforsker forholdet mellom media og sikkerhetsstyring i sammenheng med konflikter.

Journalister og sikkerhetsaktører samarbeider kontinuerlig i konfliktfaser. Dette kurset er utformet for å gi en tverrfaglig forståelse av disse interaksjonene og implikasjonene de har i feltet.

Denne sommeren undersøker den asymmetriske karakteren av konfliktanalyse og rollene til lovbestemte og ikke-lovbestemte aktører som er involvert i en konflikt: fra journalistfunksjoner i feltet, nyhetslokaler og hvordan nyheter blir nyheter om omfanget av innflytelse i et securitisert miljø.

KursplanIntroduksjon til media og sikkerhetsstyringMedia Newsrooms og funksjoner av journalistikkSikkerhetsinstitusjoner og medierelasjonerBekjempe ekstremistisk vold og mediaInternasjonal intervensjon og medieutviklingFreds- og krigstidsjournalistikk i et verdifullt miljøMedia og Peacebuilding innsats i postkonflikt'Transitional Journalism' og håndtere fortidenSikkerhet og samarbeid mellom journalister MidtøstenFalske nyheter og "omstridte territorier"Plassering og tidsplan... [-]

Sommerskole EAFIT

Universidad EAFIT
Campus Heltidsstudier June 2019 Colombia Medellín

Summer School vil tilby mer enn 90 kurs for barn, ungdom og voksne fra Colombia og rundt om i verden, noe som gir disse deltakerne mulighet til å samhandle med andre studenter og utforske deres interesser. [+]

Summer School vil tilby mer enn 90 kurs for barn, ungdom og voksne fra Colombia og rundt om i verden, noe som gir disse deltakerne mulighet til å samhandle med andre studenter og utforske deres interesser.

Nye kurs av interesse vil bli utviklet for sommersesongen (13. juni til 7. august) på områder som statsvitenskap, urbanisme, entreprenørskap, økonomi og ingeniørfag. Målet er å utvide kunnskapsområder gjennom en didaktisk tilnærming, og oppfordre elevene til å oppleve universitetet og byen på en unik måte i sommerferien. Dette programmet søker å fremme en lærings- og læringsprosess som inkorporerer nye faglige elementer i oppgaven med å forberede kompetente individer, og hjelpe dem med å møte det avgjørende øyeblikket ved å velge hvilket studieprogram man skal forfølge, samtidig som deltakerne kan oppleve byen Medellín og majoren transformasjoner den har gjennomgått fra et historisk og kulturelt perspektiv.Sommerskolens kurstilbud er for tiden delt inn i:... [-]


Politikk Og økonomi Sommerkurs

Summer Boarding Courses
Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. [+]

Velkommen til en rik og dynamisk sommer college. Våre kurs bringe sammen kulturer, ideer og studere for å danne et springbrett for fremtidig akademisk og profesjonell suksess.

Oxford er hjem til fantastiske arkitektur, historie og til noen av de største tenkerne i verden, er du invitert til å bli en del av den fantastiske arv.

Studenter reiser fra hele verden til å bli en del av vårt faglige familie, danner en bemerkelsesverdig samfunnet hver med kulturer, lidenskaper og ideer å tilby og lære.

Dette er Oxford College Summer School.

Politikk og økonomi

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. I løpet av kurset skal studentene utvikle sin kunnskap og forståelse av viktige politiske og økonomiske begreper, samt utvikle sin forståelse av internasjonale geopolitiske trender. De vil oppdage hvordan statlig politikk blir opprettholdt eller endret, mens fremme deres evne til å vurdere de ideologier og verdier i hjertet av ulike politiske systemer. I tillegg vil studentene lære å utvikle politiske kampanjer og mestre kunsten å gi presentasjoner.... [-]


Sommerkurs: Den Europeiske Union I En Global Verden

Berlin School of Economics and Law: HWR Berlin Summer and Winter School
Campus Heltidsstudier 4 uker June 2019 Tyskland Berlin

Sommerskolenes forretningsprogrammer er en unik blanding av forretning, politikk, språk og kultur, og tilbyr studenter og økonomi studenter muligheten til å foreta en krevende, grundig studie av Tyskland og EU. Studentene vil tilbringe fire uker tverrfaglig studie på business, økonomi, miljøstudier og samfunnsvitenskap. Dette kurset har blitt spesielt utviklet for amerikanske studenter i samsvar med DAAD (German Academic Exchange Service). [+]

Sommerskolenes forretningsprogrammer er en unik blanding av forretning, politikk, språk og kultur, og tilbyr studenter og økonomi studenter muligheten til å foreta en krevende, grundig studie av Tyskland og EU.

Studentene vil tilbringe fire uker tverrfaglig studie på business, økonomi, miljøstudier og samfunnsvitenskap. Dette kurset har blitt spesielt utviklet for amerikanske studenter i samsvar med DAAD (German Academic Exchange Service).

Programmet mottok også DAAD kvalitetsseglingen for 2008 til 2012. Disse totalt 17 kortsiktige programmene har blitt utpekt i en svært selektiv konkurranse og gjennomgått i sitt første driftsår av et utvalg av fremstående studier i utlandet fagfolk fra USA og Tyskland. I tillegg deler de de felles egenskapene for å finne sted under fagferien, være disiplinsspesifikke, undervist på engelsk, og innlemme en tysk språkundervisningskomponent.... [-]


Midtøsten

Tel Aviv University
Campus Heltidsstudier 41 dager June 2019 Israel Tel Aviv-Yafo

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. [+]

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. Studentene kan velge å ta to av følgende tre kurs:

Historie og minne i Tel Aviv-Jaffa (3 studiepoeng)Arabiske og israelere: Konflikt og konfliktløsning i Midtøsten (3 studiepoeng)Islampolitikk

I tillegg til kurs, tilbys sosiale aktiviteter og turer rundt om i landet, som for eksempel Nord, Dødehavet og Jerusalem, og ledes av vår Madrichim. Nøyaktige datoer for disse vil bli annonsert nærmere programmets startdato.... [-]


Sommerkurs: Internasjonalt - EU-saker Og / Eller Fransk Språk Og Samfunn

Sciences Po Lille
Campus Heltidsstudier 4 uker June 2019 Frankrike Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2018 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-sakerFransk språk

Professorer som underviser i de fire ukene i juli, vil få muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil ha mulighet til å dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som krisen i klimaendringer, europeisk identitet og verdier og migrasjon. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Sciences Po Lille Sommerskole tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]


Internasjonal Sommer Universitet

Higher School of Economics
Campus Deltid 2 - 8 uker June 2019 Russland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg + 2 fler

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]


MGIMO International Summer School 2018 I Russisk Utenriks- Og Energipolitikk

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Heltidsstudier 3 uker September 2018 Russland Moscow Italia Macerata Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Saint Andrews Frankrike Nancy Spania Marbella Milan USA Monterey Paris Rome Reading Sveits Geneva + 16 fler

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid". [+]

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid".

Begge modulene er undervist på engelsk av anerkjente internasjonalt anerkjente MGIMO universitetsprofessorer, på et høyere nivå. Studentene skal delta på daglige forelesninger, etterfulgt av gruppediskusjoner og samarbeidsprosjekter, møte fremtredende russiske politikere og diplomater, representanter for russiske og internasjonale store bedrifter.

Hver modul består av disiplin-spesifikke kurs (62 kontakt timer inkludert muntlig eksamen, 5 studiepoeng) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på russisk språkkurs (4 studiepoeng). Det russiske språkkurset er undervist i grupper sammensatt av studenter med tilsvarende nivåer av ferdigheter i russisk språk.... [-]


Sommerskole Eu Og Naboene: Utfordringer Og Muligheter For Samarbeid

University of Pisa
Campus Heltidsstudier June 2019 Italia Pisa

Sommerskolen fokuserer på EUs forhold til sine sørlige og østlige naboer, og legger vekt på samarbeidsmulighetene, særlig innen handel og energi, samt på utfordringene i dette samarbeidet innen utenrikspolitikk og migrasjon. [+]

Sommerskolen fokuserer på EUs forhold til sine sørlige og østlige naboer, og legger vekt på samarbeidsmulighetene, særlig innen handel og energi, samt på utfordringene i dette samarbeidet innen utenrikspolitikk og migrasjon.

Eksperter som kommer fra akademia / eller internasjonale institusjoner, vil forklare hvilke instrumenter som EU støtter og forsøker å påvirke sine naboer, samt prestasjonene og sviktene i den europeiske naboskabspolitikken.

Det er basert på forelesninger på to / tre timer og simuleringsspill som er gitt på engelsk og tilbys av professorer og jurister, statsvitenskap eller økonomi. Studentene vil bli utstyrt med lesemateriell og vil bli bedt om å ta en avsluttende eksamen. Totalt antall timer (inkludert simuleringsspill) på sommerskolen er 28/30.... [-]


Institutt For Lov Og Politikk Sommerprogram

The Hebrew University of Jerusalem
Campus Heltidsstudier 4 uker July 2019 Israel Jerusalem

Institutt for lov og politikk holdes i samarbeid med det juridiske fakultetet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er spesielt utviklet for utenlandske studenter og advokater og gir en introduksjon til det stimulerende akademiske miljøet til den hebraiske universitetet på Mt. Scopus, Jerusalem. Et internasjonalt hub av aktivitet, Jerusalem er et unikt bakteppe for å leve, lære og delta i programmets faglige og ekstrautviklede aktiviteter, inkludert fotturer, gjestelesninger og sosiale aktiviteter. [+]

Institutt for lov og politikk holdes i samarbeid med det juridiske fakultetet for hebraisk universitet og Rothberg International School. Instituttet er spesielt utviklet for utenlandske studenter og advokater og gir en introduksjon til det stimulerende akademiske miljøet i Det hebraiske universitetet på Mt. Scopus, Jerusalem. Et internasjonalt hub av aktivitet, Jerusalem er et unikt bakteppe for å leve, lære og delta i programmets faglige og ekstrautviklede aktiviteter, inkludert fotturer, gjesteforelesninger og sosiale aktiviteter.

Institutt for lov og politikk er utformet for å gi en grundig analyse av Israels viktigste juridiske og politiske utfordringer både internasjonalt og internasjonalt. Gjennom diskusjon og debatt, samt praktiske erfaringer, feltturer til omstridte områder og gjestelesninger fra juridiske eksperter, vil du forbedre forståelsen av de komplekse problemene som konfronterer Israel med lokal og internasjonal lov.... [-]


Sommerskole I Russiske Studier: Russisk Språk, Politikk

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus Heltidsstudier 2 - 4 uker July 2018 Russland Saint Petersburg

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen! [+]

Ønsker du å studere russisk språk og lære mer om det politiske og kulturelle livet i Russland? Bli med på denne sommerskolen!

Vår August-modul er en perfekt mulighet for de som ønsker å starte det nye akademiske året etter å ha mottatt et imponerende studiepoeng i russiske studier og internasjonal erfaring.

St. Petersburg med sin rike historie og kunst er en by som inspirerer, en by du vil forelske deg i når du besøker den. Innenfor denne modulen vil du samtidig:

skaffe eller fremme dine russiske språkferdigheter;lære om de viktigste politiske fakta og tallene i det moderne Russland;utforske St. Petersburg som en "Kulturhovedstad i Russland" og nyt diverse aktiviteter i utlandet.... [-]

European Union Summer

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 8 uker May 2019 Tyskland Freiburg

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros. [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]


Veiskille Ii - Sikkerhetsspørsmål Og Sentral-Europa

Collegium Civitas
Campus Heltidsstudier 15 dager June 2019 Polen Warsaw

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. [+]

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser. ... [-]