Filter
Sommerkurs
Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer 31 Sommerkurs i Statsvitenskap 2019

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:

31 Resultater i Statsvitenskap

Vesalius College

Vesalius College ligger i Brussel, Europas hovedstad, og tilbyr studentene en unik sommeropplevelse. Etter bare 7 uker gir sommersession studentene et fokusert akademisk ... [+]

Vesalius College ligger i Brussel, Europas hovedstad, og tilbyr studentene en unik sommeropplevelse. Etter bare 7 uker gir sommersession studentene et fokusert akademisk program og muligheten til å oppleve og utforske det beste av europeisk kultur og reise.

Vesalius College Summer Program besto av kurs i Business, Communications, International Affairs og International

kurs

Sommer 2019

Maksimal kursbelastning er 2 kurs.

ART101G - Kunst i Belgia - Leon LockBUS 102G, den belgiske bryggeribransjen i global sammenheng: næringsliv, økonomi, kultur og innovasjon - sven van kerckhovenBUS2113G - Prinsipper for organisatorisk ledelse - Munira AminovaBUS243G - Management Control Systems - Kim AdamsenBUS 316G - Forretningsmodeller og lederskap i overgangstider - de KemmeterBUS 363G - Global bærekraft og samfunn - Frank BillingsleyCMM 214G, Gamification i politikk, næringsliv og kommunikasjon: En tverrfaglig tilnærmingCMM233G - Introduksjon til PhotojournalismCMM 262G, europeisk film, kultur og moderne visjoner - Ernest MathijsINT 381G, PraktikLOV 204G, Menneskerettigheter og internasjonal straffelov: Den internasjonale straffedomstolens sak - Medlir MemaPOL 223G, etnisk konflikt, forsoning og gjenoppbygging - Medlir MemaPOL 225G, Global Terrorism, Terrorisme og (De-) Radikalisering - Serge StroobantsPOL234G, økonomi og politikk i EU - Mark CornerPOL 261G, historie og politikk i det moderne Midtøsten - Iris AbrahamPOL 334G, Den europeiske union i verden - Amie Kreppel... [-]
Belgia Brussels
June 2019
Heltid studier
7 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Southampton International Summer School

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasj ... [+]

Bli med oss ​​for en sommer med britisk kultur og utforske vår verdensledende forskning.

Når du går med på International Summer School 2019, vil du studere opptil seks spennende temaer i løpet av de fire ukene du er med oss. Hvert emne leveres av et internasjonalt anerkjent akademisk medarbeider ved University of Southampton som arbeider i samarbeid med en av våre mange entusiastiske forskerstudenter. Over tre engasjerende og interaktive klasserom, vil de introdusere deg til deres emne, og forklare hvorfor det er viktig for dem og gi deg et innblikk i det verdensklasse forskningsmiljø de jobber med.

Du vil finne at hvert emne er en vennlig og engasjerende opplevelse: Du vil normalt studere i grupper med rundt 15-20 medstudenter, slik at du kan danne gode arbeidsforhold og få muligheten til å bidra og diskutere i klassen.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Southampton
July 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
Institute for European Studies (IES), Vrije Universiteit Brussel

To uker med intensiv studie (i Brussel ... [+]

Kort sagt: Intensiv 2-ukers sommerskole (1 uke i Brussel og 1 i Wien). Det er et krasj kurs i EU Policy Making, med fokus i 2019 om å analysere menneskelig sikkerhet i EU! Mens vi berører alle EUs politiske felt, vil vi tilby deltakerne innsikt i flere aspekter av sikkerhet, inkludert sikkerhet i tradisjonell forstand (forsvar), men også fra et samfunnsperspektiv (migrasjon, miljø, utvikling).

Besøk: Europa-kommisjonen, Europaparlamentet, OSSE, FN, EU-delegasjon i Wien.

Dedikert nettside: www.eu-summerschool.eu

Dedikert Facebook-side: www.facebook.com/summerschooleu/

Gjelder innen 1. mai 2019! (10% rabatt for tidligfugl hvis du søker innen 15. mars 2019)... [-]

Belgia Brussels Østerrike Vienna
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisam ... [+]

I år tilbyr MGIMO International Summer School to intensive moduler "Russisk utenrikspolitikk: moderne utfordringer" og "russisk energipolitikk og internasjonalt energisamarbeid".

Begge modulene er undervist på engelsk av anerkjente internasjonalt anerkjente MGIMO universitetsprofessorer, på et høyere nivå. Studentene skal delta på daglige forelesninger, etterfulgt av gruppediskusjoner og samarbeidsprosjekter, møte fremtredende russiske politikere og diplomater, representanter for russiske og internasjonale store bedrifter.

Hver modul består av disiplin-spesifikke kurs (62 kontakt timer inkludert muntlig eksamen, 5 studiepoeng) og 30 kontakt timer og 14 fagtimer på russisk språkkurs (4 studiepoeng). Det russiske språkkurset er undervist i grupper sammensatt av studenter med tilsvarende nivåer av ferdigheter i russisk språk.... [-]

Russland Odintsovo
June 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
University of Exeter International Summer School

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. ... [+]

Sommerkurs i Statsvitenskap. Handle om

Dette stimulerende kurset vil gi deg muligheten til å engasjere seg med noen av de mest utfordrende og presserende spørsmålene om internasjonale relasjoner og konflikter. Du vil undersøke hovedtrekkene til dagens globale sikkerhetsmiljø, fra terrorisme til spenninger forårsaket av klimaendringer, fra atomspredning til migrasjonskrisen.

Du vil vurdere hvordan ulike tankeskoler kan avgjørende styrke vår analyse av disse problemene, noe som vil føre til en forståelse av den komplekse rollen som faktorer som militære evner, økonomiske strukturer, internasjonale institusjoner, identiteter og ideologier, eller språk og følelser.

... [-]
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Exeter
August 2019
Campus
Les mer på norsk
Washington International Diplomatic Academy

Vårt sommerdiplomatiske akademi er et unikt praktisk opplæringsprogram som hjelper til med å forberede studenter og nyutdannede på karriere i internasjonal diplomati. ... [+]

Oversikt

Vårt sommerdiplomatiske akademi er et unikt praktisk opplæringsprogram som hjelper til med å forberede studenter og nyutdannede på karriere i internasjonal diplomati. Den introduserer dem til grunnleggende for diplomatisk praksis og fokuserer på virkelige aspekter av arbeid i nasjonale og lokale myndigheter, ambassader og konsulater, internasjonale organisasjoner og multinasjonale bedrifter.

Materialet legger vekt på en ferdighetsbasert og opplæringsbasert tilnærming og tilbys vanligvis ikke på høgskoler og universiteter. Programmet inkluderer også karriere-rådgivning økter. Deltakere mottar sertifikater fra Akademiet.

... [-]
USA Washington
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk
Higher School of Economics

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg ... [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]

Russland Moscow Nizhny Novgorod Saint Petersburg
June 2019
Deltid
2 - 8 uker
Campus
Les mer på norsk
SIT Graduate Institute

I dette tre-ukers faglige og faglige treningsprogrammet lærer du kjernenes ideer og praksis for konfliktomforming. ... [+]

I dette tre-ukers faglige og faglige treningsprogrammet lærer du kjernenes ideer og praksis for konfliktomforming. Programmet finner sted på SIT Graduate Institute campus i Brattleboro, Vermont, og ledes av en mangfoldig gruppe internasjonalt anerkjent fakultet med mange års bruk, klasserom og forskningserfaring. Denne gruppen inkluderer SIT fakultet, profesjonelle fredsbyggere og fakultet fra de internasjonale NGO-musikerne uten grenser, som jobber i samarbeid med SIT .

Programmets filosofi er at konflikttransformasjonstrening er mest effektiv når den kombinerer ferdighetsbasert akademisk instruksjon med personlig samspill mellom fredsbyggere på tvers av etniske, nasjonale, religiøse og kulturelle deler. Du og dine andre KONTAKT-deltakere vil lære av hverandre og dine instruktører i et intensivt format etter en erfaringsmodell. Vanligvis deltar fredsbyggere fra minst 15 land i programmet.... [-]

USA Brattleboro
June 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
Sciences Po Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School! ... [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til Sciences Po Lille Summer School!

2019 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-sakerFransk språk

Professorer som lærer i løpet av de fire ukene på sommerskolen, får muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som europeisk identitet og verdier, migrasjon og konflikter. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Sciences Po Lille Sommerskole tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]

Frankrike Lille
June 2019
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
SOAS Summer School

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I ... [+]

Programbeskrivelse

Fra Donald Trump til Brexit til Jair Bolsonaro til Matteo Salvini til Narendra Modi til Viktor Orbán, synes høyden populisme å forfølge ubarmhjertig rundt om i verden. I mellomtiden har allerede eksisterende autoritære ledere som Xi Jinping og Vladimir Putin strammet sitt grep. Protestbevegelser har dukket opp i Brasil, Frankrike, India og andre steder, fra venstre og høyre, forenet av deres tap av tro på konvensjonelt ("neoliberalt") demokrati.

Har de tingene vi har blitt lært å ta for gitt, mislyktes? Vil alle samfunn til slutt bli liberale demokratier, kriger, tvister og autoritære regjeringer virkelig ting fra fortiden, vil kapitalismen være ubestemt og globaliseringen er ustoppelig? Hvorfor er så mange samfunn buckling under press? Hvilken rolle spiller ulikhet, utnyttelse og miljøforurensning i denne ulempen? Hvorfor har innvandring så fremtredende i populistiske kampanjer? Hvorfor er så mange unge kynisk om demokrati? Hvilken rolle spiller sosiale medier i disse sosiale konfliktene? Kan konvensjonelle kriger bli en vanlig funksjon i det internasjonale systemet? Hvilke utopier flytter verden i dag? Og - hvis demokratier falter, hva vil erstatte dem?... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London
July 2019
Heltid studier
3 uker
Campus
Les mer på norsk
IES Abroad

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, T ... [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bridge on the Drina.... [-]

Tyskland Freiburg
May 2019
Heltid studier
8 uker
Campus
Les mer på norsk
Go For it Brussels

Hvorfor ikke bruke sommeren din til å fremme ditt CV og få opplevd erfaring i domenet du er interessert i? Brussel er Europas kosmopolitiske smeltedigel, et flott sted å ... [+]

Er du ikke lei av å søke på jobbannonser som krever erfaring? Og hvordan skal du oppleve?

Vi kan hjelpe

Hvis du er en bachelor eller høyere student på et universitet i EU, eller i Norge eller Sveits, er dette programmet for deg! Vi vil hjelpe deg med å overgå jevnt fra akademisk til profesjonell verden.

Hva du får:

en internshipplassering i ditt interessepunkt: Vi finner det for deg, etter å ha konsultert deg: Du trenger ikke sende 100 søknaderKarriereutvikling Coaching: Fra CV og optimalisering av omslag til råd om LinkedIn-profilen, vil vi trene deg på å finne og presentere dine styrker og finne frem til verdien du kan ta medlokal orientering og råd, slik at du aldri føler deg fortapt i en ukjent jungel: du vil alltid ha en vennlig person å ringe hvis du vil ha hjelp eller rådStart i polsposisjon... [-]
Belgia Brussels
Åpen påmelding
Heltid studier
2 - 6 måneder
Campus
Les mer på norsk
Universidad EAFIT

Summer School vil tilby mer enn 90 kurs for barn, ungdom og voksne fra Colombia og rundt om i verden, noe som gir disse deltakerne mulighet til å samhandle med andre stud ... [+]

Summer School vil tilby mer enn 90 kurs for barn, ungdom og voksne fra Colombia og rundt om i verden, noe som gir disse deltakerne mulighet til å samhandle med andre studenter og utforske deres interesser.

Nye kurs av interesse vil bli utviklet for sommersesongen (13. juni til 7. august) på områder som statsvitenskap, urbanisme, entreprenørskap, økonomi og ingeniørfag. Målet er å utvide kunnskapsområder gjennom en didaktisk tilnærming, og oppfordre elevene til å oppleve universitetet og byen på en unik måte i sommerferien. Dette programmet søker å fremme en lærings- og læringsprosess som inkorporerer nye faglige elementer i oppgaven med å forberede kompetente individer, og hjelpe dem med å møte det avgjørende øyeblikket ved å velge hvilket studieprogram man skal forfølge, samtidig som deltakerne kan oppleve byen Medellín og majoren transformasjoner den har gjennomgått fra et historisk og kulturelt perspektiv.Sommerskolens kurstilbud er for tiden delt inn i:... [-]

Colombia Medellín
June 2019
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Helsinki Summer School

Dette kurset gir en oversikt over aktuelle utfordringer for sosial og politisk utvikling i Øst-Europa. Undervist av en gruppe områdestudier eksperter i historie, statsvit ... [+]

Utfordringer for demokratisk utvikling i Øst-Europa

ARRANGØR:

University of Helsinki, Aleksanteri Institute

DATOER:

9.-18.8.2017

PRISER:

600-900 EUR

studiepoeng:

6 studiepoeng

KOORDINATOR:

Eeva Korteniemi

Target studenter

Kurset er beregnet for avanserte studenter eller masternivå studenter av humaniora og samfunnsvitenskap.

Synopsis

Dette kurset gir en oversikt over aktuelle utfordringer for sosial og politisk utvikling i Øst-Europa. Undervist av en gruppe områdestudier eksperter i historie, statsvitenskap, medievitenskap og sosiologi, ser kurset Øst-Europa som blant annet de tidligere østblokklandene. Disse omfatter de baltiske statene, East Central og Sørøst-Europa, Balkan og Ukraina. Russland er omtalt bare som et referansepunkt til området av vår bekymring: det vil ikke være noen spesifikke foredrag om russiske utviklingen.... [-]

Finland Helsinki
August 2019
Heltid studier
10 dager
Campus
Les mer på norsk
Summer Boarding Courses

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. ... [+]

Velkommen til en rik og dynamisk sommer college. Våre kurs bringe sammen kulturer, ideer og studere for å danne et springbrett for fremtidig akademisk og profesjonell suksess.

Oxford er hjem til fantastiske arkitektur, historie og til noen av de største tenkerne i verden, er du invitert til å bli en del av den fantastiske arv.

Studenter reiser fra hele verden til å bli en del av vårt faglige familie, danner en bemerkelsesverdig samfunnet hver med kulturer, lidenskaper og ideer å tilby og lære.

Dette er Oxford College Summer School.

Politikk og økonomi

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. I løpet av kurset skal studentene utvikle sin kunnskap og forståelse av viktige politiske og økonomiske begreper, samt utvikle sin forståelse av internasjonale geopolitiske trender. De vil oppdage hvordan statlig politikk blir opprettholdt eller endret, mens fremme deres evne til å vurdere de ideologier og verdier i hjertet av ulike politiske systemer. I tillegg vil studentene lære å utvikle politiske kampanjer og mestre kunsten å gi presentasjoner.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford
July 2019
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk