Sommerkurs i Statsvitenskap

Beste studieprogrammer 24 Sommerkurs i Statsvitenskap 2018

Statsvitenskap

Ta deg tid til å delta i en sommer kurset er en flott mulighet til å utvikle seg mot en høyskole grad. For en relativt kort tid investering, disse raskere tempo sommerkurs formidle den samme kjernen informasjon som finnes i en tradisjonell sikt lengde engasjement.

Hva er et sommerkurs i statsvitenskap? En sommerkurs i statsvitenskap tar elevene på en utforskning av de offentlige systemer av sitt eget land, og gir innsikt i deres nasjons forhold til andre rundt om i verden. Statsvitenskap kurs trekke fra, inkludert historie, sosiologi, psykologi og økonomi for å nevne noen mange andre fagfelt. Det er en rekke forskjellige statsvitenskap klasser tilgjengelig, noen fokuserer på regjeringene i enkelte nasjoner, mens andre vurdere materialet på en internasjonal skala.

Statsvitenskap sommerkurs er tatt av studentene for en rekke årsaker.Noen gjør det for å få et solid fundament for en karriere i den politiske arena. Andre deltar bare for å oppnå en større forståelse av verden utenfor sine dag-til-dag liv.

Oftere enn ikke, sommerkurs ved universiteter er rimeligere enn de som tilbys i løpet av standard studieåret. Likevel er det lurt å gjøre forskning på hver skole av interesse å ha en detaljert liste over alternativer.

De som velger å ta et sommerkurs i statsvitenskap legge grunnlaget for å oppfylle og meningsfulle karrierer i fremtiden. Aspirerende journalister vanligvis trenger litt grunnleggende politisk kunnskap til å få leid av store publikasjoner og TV-nettverk. Omfattende studier i statsvitenskap er ofte nødvendig for mange offentlige stillinger enten de er lokale eller internasjonale karakter. Nesten alle senatorene, representanter, ambassadører, presidenter og statsministere har noe bakgrunn i feltet for å være effektive.

Nasjoner rundt om i verden lære elevene vanskelighetene med statsvitenskap, som er grunnen til sommerkurs i faget er så vidt tilbys. For å melde deg på en, søke etter programmet under og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Les mer

GLOBAL PEACE, SECURITY AND STRATEGIC STUDIES

Vesalius College
Campus 10 dager July 2018 Belgia Brussel

[+]

10-dagers "Global Peace, Security and Strategic Studies Summer School"

Velkommen til 2018 Global Summering School for fred, sikkerhet og strategisk studier.

Europa og den bredere verden står overfor komplekse, mangesidede og grunnleggende sikkerhetsutfordringer i en stadig ekspansiv skala.

[-]

Internasjonal Sommer Universitet

Higher School of Economics
Campus Deltid 2 - 8 uker June 2018 Russland Moskva Nizhny Novgorod St. Petersburg + 2 fler

Tjen kreditter og oppdag Russland på HMS internasjonale sommeruniversitet i Moskva og St. Petersburg [+]

Hver sommer lavere og høyere grads studenter og fagfolk fra hele verden kommer til Moskva for engelskspråklige kurs med HMS fremste professorer. Kursene fokuserer på politikk, historie, økonomi og kultur i Russland og Eurasia, og også inkludere informatikk, matematikk, samfunnsfag, humaniora, og russisk språk.

Studenter designe sine egne læreplaner basert på deres interesser og antall studiepoeng de ønsker å tjene. Spesialmoduler tilbys på HMS St. Petersburg og Nizhny Novgorod campus, slik at internasjonale studenter kan oppleve Russlands tre byer i en sommer.

Datoer: 20. juni - 20. august 2018

Avgift: 150 USD per akademisk kreditt (mer informasjon)

Studiepoeng: 4-16 studiepoeng... [-]


LEADERSHIP IN THE EUROPEAN UNION

Amsterdam University of Applied Sciences SUMMERSCHOOL
Campus 10 dager July 2018 Nederland Amsterdam

[+]

Oversikt

Kursinnhold

Hvem bør bli medlem?

Læringsmål

lærings~~POS=TRUNC aktiviteter~~POS=HEADCOMP

[-]

Midtøsten

Tel Aviv University
Campus Heltidsstudier 41 dager June 2018 Israel Tel Aviv

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. [+]

Studenter som inntar dette sommerprogrammet vil ha mulighet til å undersøke Midtøsten fra et insiderperspektiv og få en nyansert forståelse av nøkkeltransformasjonene som foregår i regionen. Alle kursene tilbyr minst en dag lang utflukt for å utfylle kurset i kurset. Studentene kan velge å ta to av følgende tre kurs:

Historie og minne i Tel Aviv-Jaffa (3 studiepoeng)Arabiske og israelere: Konflikt og konfliktløsning i Midtøsten (3 studiepoeng)Islampolitikk

I tillegg til kurs, tilbys sosiale aktiviteter og turer rundt om i landet, som for eksempel Nord, Dødehavet og Jerusalem, og ledes av vår Madrichim. Nøyaktige datoer for disse vil bli annonsert nærmere programmets startdato.... [-]


Sommer Fred Og Konflikt Selvfølgelig Kosovo

RIT Kosovo™
Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 Kosovo Prishtina

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikt transformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med høytstående embetsmenn på Balkan. Gjør dette og mer på Post-Conflict Transformation sommer-programmet ved RIT / AUK Våre fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, som tilbys av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology), og en av to studieturer: Montenegro, Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, akademikere og fagfolk innen relevante felter Programmet tilbyr kurs i: [+]

Velkommen til Summer Program 2017 i Kosovo

18 juni til 28 juli 2017

RIT Kosovo ™ (AUK) Peace and Conflict Program gjør deltakerne til å arbeide med akademiske spesialister og fremstående utøvere fra fagområdene militære, diplomatiske, menneskerettigheter og humanitære saker med lang erfaring på Balkan og globalt.

Øv global læring med nye venner fra hele verden. Utforsk konflikt transformasjon med utøvere og akademikere i klasserom, workshops, studiereiser og møter med høytstående embetsmenn på Balkan. Gjør dette og mer på Post-Conflict Transformation sommer-programmet ved RIT / AUK Våre fem ukers pakke består av to kurs (tre studiepoeng, som tilbys av AUK partner universitet, Rochester Institute of Technology), og en av to studieturer: Montenegro, Bosnia og Serbia eller Albania, Hellas og Makedonia. Kursene er for studenter, akademikere og fagfolk innen relevante felter Programmet tilbyr kurs i: ... [-]


Europeisk Union Sommer

IES Abroad
Campus Heltidsstudier 8 uker October 2018 Tyskland Freiburg Hongkong Hong Kong + 2 fler

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros. [+]

Oversikt

EUs sommerprogram gir deg muligheten til å studere fortid, nåtid og fremtidige utfordringer for europeisk integrasjon. Programmet begynner i hjertet av Europa-Freiburg, Tyskland - hvor du starter en spesialisert læreplan som tar deg på en 16-dagers opplevelsesturnering gjennom Bosnia-Hercegovina, Hellas og Kypros.

I Bosnia-Hercegovina, vil du reise til Sarajevo, kalt "Europas Jerusalem" på grunn av sin en gang historiske blanding av jøder, kristne og muslimer. Etter Sarajevo har du en to-dagers tur til Republika Srpska som inkluderer et besøk på minnesstedet for ofre for Srebrenica, og en overnatting i Višegrad, udødeliggjort i Ivo Andriés Nobelprisvinnende klassiske Bro på Drina.... [-]


Sommerkurs I Internasjonal Migrasjon Og Krisen

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Heltidsstudier 3 uker July 2018 Tyrkia Istanbul

Internasjonal migrasjon har blitt en stor politisk sak i verden. Dette kurset gir en oversikt over de viktigste problemstillingene ved grensekryssende bevegelser av mennesker. Det vil introdusere studentene til dagens trender i migrasjonsstrømmer til ulike typer menneskelig mobilitet og dynamikken bak dem, og til regjeringenes svar på de sosiale, politiske og juridiske utfordringer som reises av internasjonal migrasjon. [+]

Kursbeskrivelse:

internasjonal migrasjon har blitt en stor politisk sak i verden. Dette kurset gir en oversikt over de viktigste problemstillingene ved grensekryssende bevegelser av mennesker. Det vil introdusere studentene til dagens trender i migrasjonsstrømmer til ulike typer menneskelig mobilitet og dynamikken bak dem, og til regjeringenes svar på de sosiale, politiske og juridiske utfordringer som reises av internasjonal migrasjon.

Kursmateriellet er organisert for å reflektere over de sosiale problemer som sosial mobilitet, fattigdom, kjønn, ulikhet og statsborgerskap som de forholder seg til ulike typer internasjonal mobilitet. Spesielt vil vi se på skiftende trender i global mobilitet, på teorier som forklarer internasjonal mobilitet, tvungen migrasjon, migrant integrasjon; virkningen av migrasjon i sending og mottak samfunn, de grunnleggende metoder som brukes for å analysere migrasjonsrelaterte saker. ... [-]


Sommerskole Eu Og Naboene: Utfordringer Og Muligheter For Samarbeid

University of Pisa
Campus Heltidsstudier June 2018 Italia Pisa

Sommerskolen fokuserer på EUs forhold til sine sørlige og østlige naboer, og legger vekt på samarbeidsmulighetene, særlig innen handel og energi, samt på utfordringene i dette samarbeidet innen utenrikspolitikk og migrasjon. [+]

Sommerskolen fokuserer på EUs forhold til sine sørlige og østlige naboer, og legger vekt på samarbeidsmulighetene, særlig innen handel og energi, samt på utfordringene i dette samarbeidet innen utenrikspolitikk og migrasjon.

Eksperter som kommer fra akademia / eller internasjonale institusjoner, vil forklare hvilke instrumenter som EU støtter og forsøker å påvirke sine naboer, samt prestasjonene og sviktene i den europeiske naboskabspolitikken.

Det er basert på forelesninger på to / tre timer og simuleringsspill som er gitt på engelsk og tilbys av professorer og jurister, statsvitenskap eller økonomi. Studentene vil bli utstyrt med lesemateriell og vil bli bedt om å ta en avsluttende eksamen. Totalt antall timer (inkludert simuleringsspill) på sommerskolen er 28/30.... [-]


Sommerkurs: Den Europeiske Union I En Global Verden

Berlin School of Economics and Law: HWR Berlin Summer and Winter School
Campus Heltidsstudier 4 uker June 2018 Tyskland Berlin

Sommerskolenes forretningsprogrammer er en unik blanding av forretning, politikk, språk og kultur, og tilbyr studenter og økonomi studenter muligheten til å foreta en krevende, grundig studie av Tyskland og EU. Studentene vil tilbringe fire uker tverrfaglig studie på business, økonomi, miljøstudier og samfunnsvitenskap. Dette kurset har blitt spesielt utviklet for amerikanske studenter i samsvar med DAAD (German Academic Exchange Service). [+]

Sommerskolenes forretningsprogrammer er en unik blanding av forretning, politikk, språk og kultur, og tilbyr studenter og økonomi studenter muligheten til å foreta en krevende, grundig studie av Tyskland og EU.

Studentene vil tilbringe fire uker tverrfaglig studie på business, økonomi, miljøstudier og samfunnsvitenskap. Dette kurset har blitt spesielt utviklet for amerikanske studenter i samsvar med DAAD (German Academic Exchange Service).

Programmet mottok også DAAD kvalitetsseglingen for 2008 til 2012. Disse totalt 17 kortsiktige programmene har blitt utpekt i en svært selektiv konkurranse og gjennomgått i sitt første driftsår av et utvalg av fremstående studier i utlandet fagfolk fra USA og Tyskland. I tillegg deler de de felles egenskapene for å finne sted under fagferien, være disiplinsspesifikke, undervist på engelsk, og innlemme en tysk språkundervisningskomponent.... [-]


Sommerkurs: Internasjonal - EU-saker Og / Eller Fransk Språk Og Samfunn

Sciences Po Lille
Campus Heltidsstudier 4 uker June 2018 Frankrike Lille

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til vitenskap Po Lille Summer School! [+]

Har du lyst til å besøke de europeiske institusjonene, studere EU-saker og fransk språk samtidig i sommer? Velkommen til vitenskap Po Lille Summer School!

2018 Summer School foreslår et innovativt program rundt 2 spor:

Internasjonalt - EU-saker Fransk språk og samfunn

Professorer som underviser i de fire ukene i juli, vil få muligheten til å undervise små grupper av studenter og foreslå metodologiske og interaktive tilnærminger. Studentene vil ha mulighet til å dele sin tid i Lille mellom moduler som fokuserer på internasjonale og europeiske saker, blant annet problemer som krisen i klimaendringer, europeisk identitet og verdier og migrasjon. Kursene i det franske språket tar sikte på å forbedre og perfeksjonere sine språkkunnskaper, samt gi litt forståelse av de moderne aspektene av det franske samfunnet. Vitenskap Po Lille Summer School tilbyr en rekke utflukter og sosiale arrangementer.... [-]


Kjønn, Konflikt Og Midtøsten

SOAS Summer School
Campus Heltidsstudier 3 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Dette kurset gir innsikt i sentrale problemstillinger i studiet av kjønn og konflikt i Midtøsten. [+]

Program Beskrivelse

Dette kurset gir innsikt i sentrale problemstillinger i studiet av kjønn og konflikt i Midtøsten. Kurset gir et fokus for studenter som er interessert i kvinners studier, feminisme, seksualitet og kjønn, samtidig som den gir en kjønnet tilnærming til studiet av konflikten i Midtøsten. Gjennom forelesninger, opplesninger, samtaler og aktiviteter, vil kurset presentere sentrale problemstillinger i forhold til de kjønnede dynamikken i deltakelse, vil de juridiske tiltak mot kvinner, fred og sikkerhet og natur kjønnede usikkerhet, men også dekker andre relevante problemstillinger som representasjon, kunnskapsproduksjon og kunstneriske produksjoner. I fremheve viktige spørsmål i studiet av kjønn og konflikt i Midtøsten, ønsker selvfølgelig å utfordre rådende stereotypier om kvinner og kjønn i regionen, mens fremme kritisk refleksjon via bruk av multimedia, grundige casestudier og tverrfaglig materialer .... [-]


Sommerkurs I Geopolitikk

Geneva Institute of Geopolitical Studies
Campus Heltidsstudier February 2018 Sveits Geneva

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. [+]

Hovedmålet med dette studiet er å introdusere de grunnleggende begrepene geopolitikk. Kurset vedtar en tverrfaglig tilnærming som inkorporerer strategiske, geografiske, historiske, kulturelle og økonomiske dimensjoner for å tilrettelegge for en mer dyptgående forståelse av moderne internasjonale relasjoner. Konferanser vil bli holdt av ledende internasjonale eksperter.

Målgruppen deltakere: Personer som arbeider for internasjonale organisasjoner og offentlige etater, diplomater, studenter, folk som jobber i ulike økonomiske sektorer, og andre interesserte enkeltpersoner.

Datoer: Programmet starter mandag 13. juli og avsluttes fredag ​​17 juli 2015.

Tidsplan: Konferanser finner sted mellom 9-12 AM og 02:00 -5: 24:00. ... [-]


Dynamikken I Krig Og Dens Konsekvenser

Universidad del Rosario - Summer School
Campus Heltidsstudier 30 timer January 2018 Colombia Bogotá

Dette kurset vil ta opp dynamikken i borgerkriger eller intern væpnet konflikt og dens konsekvenser for bestander som har bodd i konfliktsoner. ulike dynamikken i borgerkriger som bruk av vold fra væpnede grupper, fortrengning, rekruttering av soldater, styring av opprørere og paramilitære og støtte og styrke den sivile befolkningen i de væpnede aktørene vil bli undersøkt . [+]

Dette kurset vil ta opp dynamikken i borgerkriger eller intern væpnet konflikt og dens konsekvenser for bestander som har bodd i konfliktsoner. ulike dynamikken i borgerkriger som bruk av vold fra væpnede grupper, fortrengning, rekruttering av soldater, styring av opprørere og paramilitære og støtte og styrke den sivile befolkningen i de væpnede aktørene vil bli undersøkt . Også konsekvensene av slike konflikter på sosial og politisk atferd av individer og samfunn, identifisere utfordringer og muligheter for post-konflikt i Colombia vil bli studert.

Professor: Dr. Ana Maria Arjona PhD, Northwestern University (USA). Timer: 09:00 til 12:00 mandag-fredag ​​(inkludert lørdag 17. juni) Sted: Universidad del Rosario, Bogota - Colombia Tilbudet Type: Course, godkjenner 3 studiepoeng UR (5,1 studiepoeng) Språk: Spansk Investering: COP $ 2,200,000 16. juni til juni 23 AS 2017 Fakultet for statsvitenskap, regjeringen og internasjonale relasjoner Mål I den første delen av kurset vil ulike dynamikken i borgerkriger som bruk av vold fra væpnede grupper, fortrengning, rekruttering av soldater, styring av opprørere og paramilitære og støtte og motstand studeres av sivile til de væpnede aktører. I den andre delen av kurset, vil konsekvensene av slike konflikter på sosial og politisk atferd av individer og samfunn studeres, identifisere utfordringer og muligheter for post-konflikt i Colombia. Adressert til ... [-]

Veiskille Ii - Sikkerhetsspørsmål Og Sentral-Europa

Collegium Civitas
Campus Heltidsstudier 15 dager June 2018 Polen Warsaw

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. [+]

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser. ... [-]


Politikk Og økonomi Sommerkurs

Summer Boarding Courses
Campus Heltidsstudier 2 uker July 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Oxford

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. [+]

Velkommen til en rik og dynamisk sommer college. Våre kurs bringe sammen kulturer, ideer og studere for å danne et springbrett for fremtidig akademisk og profesjonell suksess.

Oxford er hjem til fantastiske arkitektur, historie og til noen av de største tenkerne i verden, er du invitert til å bli en del av den fantastiske arv.

Studenter reiser fra hele verden til å bli en del av vårt faglige familie, danner en bemerkelsesverdig samfunnet hver med kulturer, lidenskaper og ideer å tilby og lære.

Dette er Oxford College Summer School.

Politikk og økonomi

Politikk og økonomi har blitt designet for de politiske lederne i morgen. I løpet av kurset skal studentene utvikle sin kunnskap og forståelse av viktige politiske og økonomiske begreper, samt utvikle sin forståelse av internasjonale geopolitiske trender. De vil oppdage hvordan statlig politikk blir opprettholdt eller endret, mens fremme deres evne til å vurdere de ideologier og verdier i hjertet av ulike politiske systemer. I tillegg vil studentene lære å utvikle politiske kampanjer og mestre kunsten å gi presentasjoner.... [-]