Filter
Sommerkurs
Tyrkia Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler Sommerkurs i Tyrkia 2019

Kostnaden for sommerkurs varierer fra skole til skole. Kurs på flere elite høyskoler og universiteter koste betydelig mer enn de på mindre eller statlige skoler. Kostnaden er også avhengig av antall kurs en student registrerer i.

Universiteter i Tyrkia gir enten to eller fire års utdanning for lavere grads studier, mens oppgradere programmene vare i minst to år. Det er rundt 820 høyere utdanningsinstitusjoner i Tyrkia inkludert 76 universiteter med en total student påmelding på over 1 million. Kvaliteten på utdanningen på de tyrkiske universitetene varierer, noen av dem har utdanning og fasiliteter på linje med internasjonalt anerkjente skoler.

Sommerkurs i Tyrkia

Les mer Minimér

treff

International British College IBC Turkey

Et intensivt engelsk program gir deg mulighet til å få ønsket nivå på kort tid. For å sikre et bedre resultat, bør intensiv engelsk bestilles med overnatting, slik at stu ... [+]

Et intensivt engelsk program gir deg mulighet til å få ønsket nivå på kort tid. For å sikre et bedre resultat, bør intensiv engelsk bestilles med overnatting, slik at studentene får muligheten til å helt fordyre seg i språket og kulturen i Storbritannia.

Kursinnhold

Et intensivt engelskprogram fokuserer på alle 4 ferdigheter til å lytte, snakke, lese og skrive, samt vokabularutvikling, uttale og grammatikk. Den dekker nybegynner til avanserte nivåer.

Kursnivåer

Det er 6 nivåer. Hvert nivå tar 120 timer. Disse nivåene er delt inn i 2 delnivåer, som er 60 timer lange. Hvert nivå tar 1 måned å fullføre.

Alder: Unge voksne 18 år

For alle bestillinger til 30.4.19 - Bo 5 uker, betal for 4 - 1700 €... [-]

Tyrkia Fethiye
September 2019
Engelsk
Heltid studier
4 uker
Campus
Les mer på norsk
International British College IBC Turkey

Dette 2 ukers sommerprogrammet kan leveres når som helst i sommersesongen fra juni til september. Den kombinerer språkopplæring og feriemuligheter, inkluderer en rekke ak ... [+]

Dette 2 ukers sommerprogrammet kan leveres når som helst i sommersesongen fra juni til september. Den kombinerer språkopplæring og feriemuligheter, inkluderer en rekke aktiviteter og prosjektarbeid. Aktivitetene skal stimulere studentene, men forberedelsene til dem vil bli gjort i klassen for å maksimere språkinnlæringsmuligheter.

IBC Summer Camp et øyeblikk:Teen Camp for aldre 12-17 årSpråklæring og feriemuligheter;Overnattingstilbud for hotell eller hytterSpennende steder i og rundt Fethiye;Kursinnhold

Kurset innebærer å snakke og lytte, lese, skrive, vokabularutvikling, og leveres i en alder og evne til riktig nivå.

Lengde: 2 ukerAlder: 12-17

€ 1000 i stedet for € 1250/2 uker all inclusive for alle bestillinger til 30.4.19... [-]

Tyrkia Fethiye
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 uker
Campus
Les mer på norsk