Sveitsisk stordiplom i konditor- og sjokoladekunst
Culinary Arts Academy Switzerland
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Port-Valais, Sveits
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CHF 44 100 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Mestre det grunnleggende innen kulinarisk kunst og utvikle ganen og sansene dine ved å utforske forskjellige teknikker, ingredienser og verdenskjøkken.
Programhøydepunkter
Utvikle innovative showpieces
- Mestre det grunnleggende innen kulinarisk kunst, utvikle ganen og sansene dine ved å utforske forskjellige teknikker, ingredienser og verdenskjøkken.
- Legg ut på et praksisopphold i et av de beste konditorinstituttene i verden.
- Et kulinarisk program i verdensklasse som utstyrer deg med de tekniske ferdighetene du trenger for å bli en toppkokk.
- Erfarne kokkeinstruktører.
- Uteksaminert med en:
- Sveitsisk stordiplom i konditor- og sjokoladekunst
Galleri
Opptak
Læreplan
Struktur
Oppdag kunsten og vitenskapen om baking og bakverk ved å lage en rekke deiger, brød, kjeks, kjeks, terter, paier, kaker og salte gjenstander.
År 1: Le Bouveret
Termin 1: 11 uker
- Grunnleggende om klassisk baking og bakverk
- Mattrygghet og sanitær
- Introduksjon til industrierfaring
- fransk eller tysk
Termin 2: 11 uker
- Sjokoladekunst
- Moderne desserter
- Smak gjennom tiden: Bake- og konditorkunstens historie og kultur
- Ernæring, helse og spesielle dietter
- Forretningskommunikasjon
- fransk eller tysk
Valgfri praksisplass
- Sveits eller i utlandet (6 måneder) for Swiss Grand Diploma
Termin 3: 11 uker
- Fra konsept til mesterverk – teori
- Fra konsept til mesterverk – praktisk
- Baking og bakverk: trender, konsepter og innovasjoner
- Kjøkkenledelse og ledelse
- fransk eller tysk
Praksis
- Sveits eller i utlandet (6 måneder)