Swiss Forberedende år

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Swiss Forberedende år

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Utvide opplevelsen!

Fra og med august, vil SSTH utvide vårt berømte Sveitsiske Forberedende År til et nytt Young Talent Traineeship-program, som vil gjøre det mulig for våre studenter å få enda mer erfaring i noen av verdens varmeste hotellmål!

reise

SSTH Young Talent Traineeship

Opplev verdens mest levende hotspots!

Er din drøm New York, Dubai, London, Zürich eller Singapore? Dette er bare noen av de fascinerende destinasjonene som venter på deg. Start din fremtidige gjestfrihetsledelse karriere med SSTH Young Talent Traineeship.

  • 12 måneder i Sveits eller i utlandet, eller
  • 5 måneder på SSTH skolehotellet, etterfulgt av 7 måneder i Sveits eller i utlandet i et av våre flotte partnerhoteller.

Føl deg den gode atmosfæren av gjestfrihet i noen av våre ledende internasjonale eller sveitsiske partnerhoteller, på bemerkelsesverdige steder rundt om i verden.

Ditt ettårige internasjonale arbeidserfaring: Din inngangsport til gjestfrihets verden

OPPLEV VERDENS MEST VIBRANT HOTSPOTS!

Er din drøm New York, Dubai, London, Zürich eller Singapore? Dette er bare noen av de fascinerende destinasjonene som venter på deg. Start din fremtidige gjestfrihetsledelse karriere med SSTH Young Talent Traineeship og jobbe i utlandet eller i Sveits for ett år før du begynte på oss på campus. Føl deg den gode atmosfæren av gjestfrihet i noen av de ledende internasjonale eller sveitsiske hotellene på bemerkelsesverdige steder rundt om i verden.

TOP HOTELLER - GÅ INTERNATIONAL HOSPITALITY INSIGHT

Samle din første spennende gjestfrihetsinnsikt mens du arbeider i et av våre verdensberømte partnerhoteller som setter bransjens trender og skaper uforglemmelige gjesteopplevelser. Når du jobber i ulike avdelinger og samhandler med gjester og teamet ditt, vil du ikke bare oppleve det store spekteret av gjesteprosesser med plass til å vokse til ditt fulle potensiale, men også utvikle din internasjonale tankegang.

Ett år med minneverdig erfaring opplever det siste

Du vil lære å levere personlige tjenester til gjester fra alle kontinenter, forskjellige kulturer og livsstil, og få utrolig verdifull erfaring for din fremtidige karriere. Begynn å bygge ditt profesjonelle nettverk og møte fremtidige arbeidsgivere, samt få venner rundt om i verden. Alt dette er ikke bare en merverdi til din CV, men også en unik personlig livserfaring som varer evig.

reise

Få det beste fra begge verdener: Starter på SSTH School Hotel og tar deg rundt i verden

DINE TO STORE VALG: SWISS ELLER INTERNATIONAL TRAINEESHIP

Få det beste fra begge verdener, med et 5 måneders treningsprogram på SSTH School Hotel, etterfulgt av intensiv trening på 6 - 7 måneder i et av våre partnerhoteller i Sveits eller i utlandet. SSTH Young Talent Traineeship er din sjanse til å sette dine unike ferdigheter i praksis i et topp hotell og få verdifull arbeidserfaring som vil bidra til at CVen skiller seg ut fra mengden.

FORDEL FRA DEN HØYESTE STANDARDEN: HANDS-ON TRAINING AT SSTH

Vårt SSTH Young Talent Traineeship med 900 timers praktisk praksis og mer, utstyrer deg med det grunnleggende av kulinarisk kunst, kunsten å betjene gjester, og nødvendigheten av housekeeping. Kombinert med tyske leksjoner, både i klasserommet og i praksis, og spennende bak-scener-utflukter, gir første semester på campus deg de nødvendige ferdigheter og sikkerhet for å fullføre følgende betalt praktik.

SVEITS - GRUPPEN AV HOSPITALITETSUTDANNELSE

Sveits er anerkjent over hele verden som vuggen til Hospitality Management Education. Dykk inn i verden av sveitsisk gjestfrihet som du lærer fra industrieksperter og lidenskapelige fagfolk i et trygt og støttende treningsmiljø i SSTH School Hotel Passugg. I 5 måneder kommer du til å bli med på vår studentkropp med en unik blanding av internasjonale og sveitsiske studenter, mens du opplever ekte "Swissness" i Graubünden, Sveits # 1 turistregion.

EN VERDEN AV PERSONLIGE MULIGHETER: SSTH JUNGLALT TALENT TRAINEESHIP

Hvis du er en ung lidenskapelig talent full av energi og drømmer om din personlige karriere, er våre programmer din perfekte gateway til en verden full av muligheter. Du trenger bare en fullført finsk videregående opplæring for å starte programmet.

DIN KARAKTERISTIKK: TWO SWISS TOP GRADE I HOSPITALITY MANAGEMENT

Våre To Top Swiss Degrees, Swiss Professional Degree * og BSc (læreplan Ecole hôtelière de Lausanne) i International Hospitality Management, kombinerer teori og praktisk utdanning i verdensklasse. Som kandidat til vår SSTH Young Talent Traineeship, vil du fortsette med vår sivil profesjonsgrad og den valgfrie bachelorprogrammet til å krone din ledelse utdanning åpner en verden av karrieremuligheter.

TOP ACCREDITATION

SSTH tilbyr den eneste engelskspråklige sveitsiske profesjonsgraden i Hospitality Management som er akkreditert av den sveitsiske føderale regjeringen, og sammen med Ecole hôtelière de Lausanne, den eneste føderale anerkjente BSc i International Hospitality Management grad (HES-SO). BSc-graden er lovlig beskyttet i Europa i samsvar med Bologna-erklæringen, slik at studenter som fullfører bachelorprogrammet, kan fortsette sine studier i de mest anerkjente universitetene.

Cuisine

SSTH Young Talent Traineeship - Høydepunkter

CUISINE PRAKSIS

Forbered mat i en rekke stiler sammen med et team av profesjonelle fagfolk. Utvikle og praktisere grunnleggende kulinariske teknikker. Begynn med å lære grunnleggende om sikkerhet og sanitet, og gå inn i mer detaljert kunnskap og ferdighetsopplæring. Kunnskaper og forståelse av matlaging vil hjelpe deg utrolig gjennom resten av karrieren din.

SERVICEPRAKSIS

Arbeid i ulike mat- og drikkevareforretninger i hele hotellet. Oppdag den unike servicestilen til restauranter, barer og banketter. Praksis rollene og funksjonene til en tjenestepersonell med veiledning fra de medarbeidere og mentorer du har rundt deg. Lær service nødvendigheter som utstyr forberedelse, gjesteforhold, service teknikker og side arbeid. Føl deg tilfreds med at ekte kundeservice kan gi deg.

HOUSEKEEPING PRAKSIS

Øv og forstå den kritiske rollen som housekeeping spiller i å holde hjertet av huset levende. Lær om maskiner, utstyr og forsyninger som brukes i husholdningsavdelingen. Lær om hygieniske og renslighet standarder for bransjens ledere og hvordan du opprettholder et uberørt anlegg. Vitne det viktige samarbeidet mellom Front Office og Housekeeping, et godt eksempel på samarbeid. Forstå viktigheten av førsteinntrykk og hvordan utseendet kommuniserer bildet av et merke.

Veiledning og støtte

Selv om du er langt borte fra skolen og Sveits, kan du stå overfor utfordringer med støtte fra en sterk og dyktig faggruppe. Din lokale veileder vil hjelpe deg med noen hindringer, men du kan også stole på SSTH for hjelp og veiledning. Identifiser problemer og utvikle løsninger i et moderne og ekte arbeidsmiljø. Få trygghet ved å gjøre din praksis din ytelse.

OPPTAKSKRAV

På grunn av sveitsiske innvandringsforskrifter og for å få arbeidstillatelse, må studentene være registrert i 3 års sveitsisk yrkesutdanningsprogram. Vennligst henvis til kravene i den sveitsiske profesjonelle grad i gjestfrihetsstyring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert August 11, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Feb. 2018
Duration
Varighet
12 måneder
Heltidsstudier
Price
Pris
20,750 CHF
Information
Deadline
Locations
Sveits - Chur
Studiestart: Feb. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Feb. 2018
Sveits - Chur
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen