Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
Culinary Arts Academy Switzerland
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Port-Valais, Sveits
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
3 semestre
Tempo
Fulltid
Studieavgift
CHF 44 100 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Utforsk helsefordelene ved vegetarisk mat og lær hvordan du tilbereder vegetariske matretter, gjennom å mestre presentasjon, ingredienserstatninger og vinsammensetninger.
Programhøydepunkter
Lær hvordan du lager og forvandler enhver rett til en vegetarisk fest!
- Velg mellom ett av våre to bransjegodkjente vegetarkurs.
- Skaff deg ferdighetene til å tilberede vegetariske gourmetmåltider ved å mestre presentasjon, ingredienserstatninger og vinsammensetninger.
- Lær det vesentlige av serviceetikette, viktigheten av å balansere ernæring og helse, og strenge hygieneprotokoller.
- Et kulinarisk program i verdensklasse som utstyrer deg med de tekniske ferdighetene du trenger for å bli en Michelin-stjernekokk.
- Utveksling fra topp vegetariske kokker og restauranter.
- Uteksaminert med en:
- Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts
Galleri
Opptak
Læreplan
Struktur
Lær de essensielle praktiske aspektene ved vegetarisk matlaging og forstå utviklingen av vegetarisk mat og påvirkningen av andre diettbehov gjennom et av våre spesialiserte vegetarkurs.
År 1 - Swiss Grand Diploma in Vegetarian Culinary Arts: Le Bouveret
Uteksaminert med et sveitsisk stordiplom i vegetarisk kulinarisk kunst
Termin 1: 11 uker
- Grunnleggende om vegetarisk og plantebasert matlaging
- Mattrygghet og sanitær
- Introduksjon til industrierfaring
- fransk eller tysk
Termin 2: 11 uker
- Vegetarisk og plantebasert gourmetmat
- Smak gjennom tiden: Historie og kultur for vegetariske retter og plantebaserte dietter
- Introduksjon til vegansk bake- og konditorkunst
- Ernæring, helse og spesielle dietter
- Forretningskommunikasjon
- fransk eller tysk
Valgfri praksisplass
- Sveits eller over hele verden (4-6 måneder) for Swiss Grand Diploma-spor
Termin 3: 11 uker
- Verdens vegetariske retter
- Veganske dessertkreasjoner
- Vegetariske kulinariske trender: fullmat, bærekraft og utover
- Kjøkkenledelse og lederopplæring
- fransk eller tysk
Praksis
- Sveits eller over hele verden (4-6 måneder) for Swiss Grand Diploma eller Bachelor-spor
År 1 - Diplom i vegetarisk kokkekunst: Le Bouveret
Uteksaminert med et diplom i vegetarisk kulinarisk kunst
Termin 1: 11 uker
- Essensielle for vegetarisk matlaging
- Essensielle for veganske bakverk og desserter
- Vegetarkokkens verktøysett
Termin 2: 11 uker
- Vegetarisk gourmetmat
- Veganske dessertkreasjoner
- Den profesjonelle kokken
Valgfri praksisplass
- Sveits eller i utlandet (4-6 måneder) for Swiss Grand Diploma