Les den offisielle beskrivelsen

Isolert teori

Vi bruker de nyeste toppmoderne undervisningsmaterialene til alle våre teoretiske kurs, og du gjør all studiet på våre treningsfasiliteter i Göteborg. Prisene inkluderer alle bøker, diagrammer og navigasjonsutstyr for teorien. Vi har nøye valgt de beste bøkene og håndbøkene på markedet for våre kurs.

ATPL med (IR) teori

EASA ATPL H teoretiske heltidskurs. Vi bruker en blanding av bøker fra Oxford, Nordion og Wagtendonk. Teoretisk opplæring er delt inn i to deler, begge med en varighet på seks uker. Hver del består av klasseromforelesninger etterfulgt av eksamener. Det er 14 fag i ATPL helikopterbanen, IR-teori inngår i kurset. Teoretisk opplæring består av grunnskole ATPL Theory 650 timer.

Pris og varighet

59 000 SEK / 6 uker eksamener 6 uker eksamener

PPL teori

EASA PPL H. Det er 9 emner i PPL helikopterbanen, og du har muligheten til å ha noen av bøkene på ditt eget språk. All forelesning foregår på engelsk eller skandinavisk språk, avhengig av individuelle behov.

Pris og varighet

30 000 SEK / Individuell tidsplan

IR

EASA IR H. Det er 4-7 emner avhengig av lisensinnehaveren. All forelesning er ferdig på engelsk og vi bruker en blanding av bøker fra Oxford, Nordion og Wagtendonk.

Pris og varighet

24 000 SEK / Individuell tidsplan

Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurs fra Northern Air Training »

Sist oppdatert March 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2019
Duration
12 uker
Heltid studier
Pris
59,000 SEK
for ATPL med (IR) teori. 30 000 SEK for PPL-teorien. 24 000 kr for IR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019