Read the Official Description

Isolert teori

Vi bruker de nyeste toppmoderne undervisningsmaterialene til alle våre teoretiske kurs, og du gjør all studiet på våre treningsfasiliteter i Göteborg. Prisene inkluderer alle bøker, diagrammer og navigasjonsutstyr for teorien. Vi har nøye valgt de beste bøkene og håndbøkene på markedet for våre kurs.

ATPL med (IR) teori

EASA ATPL H teoretiske heltidskurs. Vi bruker en blanding av bøker fra Oxford, Nordion og Wagtendonk. Teoretisk opplæring er delt inn i to deler, begge med en varighet på seks uker. Hver del består av klasseromforelesninger etterfulgt av eksamener. Det er 14 fag i ATPL helikopterbanen, IR-teori inngår i kurset. Teoretisk opplæring består av grunnskole ATPL Theory 650 timer.

Pris og varighet

59 000 SEK / 6 uker eksamener 6 uker eksamener

PPL teori

EASA PPL H. Det er 9 emner i PPL helikopterbanen, og du har muligheten til å ha noen av bøkene på ditt eget språk. All forelesning foregår på engelsk eller skandinavisk språk, avhengig av individuelle behov.

Pris og varighet

30 000 SEK / Individuell tidsplan

IR

EASA IR H. Det er 4-7 emner avhengig av lisensinnehaveren. All forelesning er ferdig på engelsk og vi bruker en blanding av bøker fra Oxford, Nordion og Wagtendonk.

Pris og varighet

24 000 SEK / Individuell tidsplan

Program taught in:
Engelsk

See 5 more programs offered by Northern Air Training »

Last updated March 13, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
12 uker
Heltid studier
Pris
59,000 SEK
for ATPL med (IR) teori. 30 000 SEK for PPL-teorien. 24 000 kr for IR
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato