Read the Official Description

Vår Tilgang til Business Studies Diploma er en etablert og anerkjent vei inn universitet som har kjørt på Kensington og Chelsea College i tjue år. . I de siste elevene har gått på å studere grader i ledelse, regnskap og finans, administrasjon, International Business, Musikk og Sport Management og andre relaterte områder, har studentene lykkes kommet videre til høytstående universiteter over hele Storbritannia, for eksempel: Kings College London, London School of Economics, Brunel, Exeter, Queen Mary, Manchester og City. Vi har også et nært forhold til School of Oriental og afrikanske studier (SOA) og Birkbeck.

Du skal studere moduler i studie ferdigheter, regnskap, europeiske studier og bedriftsorganisasjon. IKT er integrert i alle deler av vitnemålet. Du vil motta omfattende støtte gjennom hele kurset, inkludert veiledning rundt alle aspekter av universitetet søknaden.

Å studere på Diploma du trenger veldig godt engelsk og matematikk. Hvis du ikke har GCSE A - C (eller tilsvarende) i matematikk må du ta dette sammen med kurset. Dette kurset innebærer mye selvstudium tid sammen med de tre dagene i college, så du må være engasjert og seriøs om å studere på avansert nivå.

Studenter som er interessert i Diploma vil bli innkalt til vurdering i skriftlig engelsk og matematikk samt delta på et intervju for å diskutere deres egnethet. Du vil også bli forventet å levere en referanse. Studentene må være 19 år eller eldre.

Dette er et enormt givende kurs som kan gi deg muligheten til å oppnå ditt fulle potensial og forandre livet ditt.

  • Kurskode: 16PAM100-20
  • Startdato: 12 september '16
  • Campus: Kensington Centre
  • Varighet: 35 uker
  • Foreleser: M Naden / H Steele
  • Times ulike: 10:00 - 16:00
  • 19 Plus £ 3022 Ikke-EU Fee £ 8500
Program taught in:
Engelsk

See 130 more programs offered by Kensington and Chelsea College »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
35 uker
Heltid studier
Pris
3,022 GBP
- Hjem / EU; 8500 GBP - Non-EU
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline