Tilgang til business studier

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilgang til business studier

Kensington and Chelsea College

1

Business og ledelse er viktig for folk som jobber i alle sektorer. Enten du ønsker å finne din første jobb, få faglig utvikling i din nåværende rolle, eller ta neste skritt i din karriere, gir vi den kunnskapen du trenger.

Kurs har en sterk sysselsettings fokus, og gir deg en mulighet til å lære nye ferdigheter og dele ideer.

Kursoversikt

Vår Tilgang til Business Studies Diploma er en etablert og anerkjent vei inn universitet som har kjørt på Kensington og Chelsea College i tjue år. . I de siste elevene har gått på å studere grader i ledelse, regnskap og finans, administrasjon, International Business, Musikk og Sport Management og andre relaterte områder, har studentene lykkes kommet videre til høytstående universiteter over hele Storbritannia, for eksempel: Kings College London, London School of Economics, Brunel, Exeter, Queen Mary, Manchester og City. Vi har også et nært forhold til School of Oriental og afrikanske studier (SOA) og Birkbeck.

Du skal studere moduler i studie ferdigheter, regnskap, europeiske studier og bedriftsorganisasjon. IKT er integrert i alle deler av vitnemålet. Du vil motta omfattende støtte gjennom hele kurset, inkludert veiledning rundt alle aspekter av universitetet søknaden.

Å studere på Diploma du trenger veldig godt engelsk og matematikk. Hvis du ikke har GCSE A - C (eller tilsvarende) i matematikk må du ta dette sammen med kurset. Dette kurset innebærer mye selvstudium tid sammen med de tre dagene i college, så du må være engasjert og seriøs om å studere på avansert nivå.

Studenter som er interessert i Diploma vil bli innkalt til vurdering i skriftlig engelsk og matematikk samt delta på et intervju for å diskutere deres egnethet. Du vil også bli forventet å levere en referanse. Studentene må være 19 år eller eldre.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: man / tirs / ons 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3022; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline