Tilgang til høyere utdanning: humaniora og samfunnsvitenskap

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilgang til høyere utdanning: humaniora og samfunnsvitenskap

Kensington and Chelsea College

1

Kensington og Chelsea College har en vellykket historie med å levere videreutdanningskurs for voksne. Vi tilbyr et bredt spekter av heltid og deltid kurs midt i hjertet av London.

Det er ofte mange grunner til å returnere til å studere senere i livet, kan du bare ønsker å satse på en ny interesse eller hobby, eller plukke opp der du slapp på skolen. Uansett hvilke grunner, kan vi tilby et bredt utvalg av kurs som passer for voksnes læring og støttes gjennom programmet av våre erfarne og støttende personale.

Kursoversikt

Våre Diploma kurs føre til nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som gjør at vellykkede elevene i å utvikle lavere grad studier ved universitetet. Humaniora og samfunnsvitenskap Diploma Programmet er det mest passende rute for deg hvis du ønsker å gå på å studere en grad i fag som: Psykologi, engelsk litteratur og / eller språk, historie, politikk, internasjonale relasjoner og / eller utviklingsstudier , sosiologi, kriminologi, jus, afrikanske og karibiske studier eller andre lignende emner.

Over de siste årene er studenter har nå kommet til høytstående universiteter over hele Storbritannia, for eksempel: Oxford, Cambridge, Kings College London, London School of Economics, Brunel, Goldsmiths, Queen Mary, Sheffield og York. Vi har også et spesielt nært forhold til School of Oriental og afrikanske studier (SOA) og Birkbeck.

På humaniora og samfunnsvitenskap Diploma, vil du studere kjernemoduler i studie ferdigheter, som vil gjøre deg i stand til å utvikle de grunnleggende ferdighetene du trenger for å være en vellykket student ved universitetet, sammen med et utvalg av tre moduler fra det brede utvalget av alternativer at vi tilbyr på dette programmet. Hvis graden du tar sikte på å studere vil kreve at du har GCSE eller tilsvarende kvalifikasjoner i matematikk og engelsk, vil du også ha mulighet til å oppnå disse kvalifikasjonene i ditt studieprogram. Du vil motta omfattende støtte gjennom hele kurset, inkludert veiledning rundt alle aspekter av universitetet søknaden.

De valgfrie moduler som kan tas på kurset er som følger:

 • Afrikanske og karibiske Studies (vi er den eneste College i London som tilbyr dette kurset)
 • antropologi
 • Engelsk litteratur
 • fykologi
 • politikk
 • kunsthistorie
 • antropologi
 • sosiologi
 • Campus: Kensington Centre
 • Times: man / tirs / ons / tors / fre Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3022; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline