Read the Official Description

Tilgang til HE (høyere utdanning) i forretningsmessige krav:

IELTS 4,5 i hver seksjon og samlet 10 + 2 / HSC kvalifisering eller A nivåer ekvivalenter £ 6,000 avgifter (£ 3000 innskudd og £ 3000 på innmelding) Access er en alternativ rute for å angi Universitetet for voksne. Den Tilgang til høyere utdanning Diploma er et nasjonalt anerkjent kvalifikasjon ved høyere utdanningsinstitusjoner i Storbritannia og lar folk med en moden holdning til læring, som kanskje ikke har nådd sitt fulle potensial på skolen for å gå tilbake til utdanning.

Varighet:

Under 15 timer per uke

Opptakskrav:

  • GCSE karakteren C eller høyere i matematikk og engelsk eller nivå 2 Literacy & regne, avhengig av framtidig yrkesvalg.
  • Engasjement og motivasjon til å lykkes, dette kurset krever en moden tilnærming til læring.

Hva vil du lære:

Studie ferdigheter blant annet lesing og notatskriving, skriftlig og muntlig presentasjon, forskning ferdigheter, dataferdigheter (tekstbehandling) og eksamen teknikker og praksis. Lagt Enheter fra en valgt rute for eksempel psykologi, engelsk & Humanities, Undervisning, Samfunnsfag / sosialt arbeid, Business & Environment, Applied Sciences og Health Professions og kombinerte studier.

Hva blir det neste?

Vellykket studenter kan utvikle seg til Høyere National Vitnemål og Degree kurs i et bredt spekter av fagområder. Tidligere studenter, for eksempel, har foretatt grad kurs i engelsk, psykologi, sosiologi, sosialt arbeid, jus, medievitenskap, ergoterapi, miljøstudier og også Teacher Training. De har deltatt på en lang rekke lokale universiteter, inkludert York, Hull, Lancaster, Leeds, Sheffield Hallam og Lincoln, noen går til universiteter ytterligere et felt som London og Cambridge. Mange studenter fremgang til det brede spekter av grad kurs tilgjengelig på Grimsby Institute franchiser av noen av de ovennevnte universiteter. Utvalget av karrierer tilgjengelig for deg vil selvsagt avhenge av valg av høyere utdanning kurset.

Hvilken campus?

Nuns Corner.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by University Centre Grimsby »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
Pris
6,000 GBP
Deadline
By locations
By date