Tilgang til HE Diplom - vitenskap

Exeter College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilgang til HE Diplom - vitenskap

Exeter College

2

Hvordan er det å studere dette kurset, og hvordan vil jeg bli vurdert?

Access Kurset er utviklet for de voksne som føler de tapte på høyere utdanning da de var yngre. Programmet har som mål å gi et solid grunnlag for studier på lavere grad. Studere ferdigheter og pedagogisk veiledning danner viktige deler av kurset.

Opplæringen økter støtte elever og gi veiledning med SO prosessen og studere ferdigheter.

Diplomet er undervist av fagreferent lærerstaben i et støttende miljø for å utvikle de faglige kompetansen som trengs for å gå videre til høyere utdanning. Du vil ha lekser og oppgaveløsning sett hver uke med strenge tidsfrister. Det er minst 15-20 timer ekstra studere hjemme hver uke. Ekstra støtte er tilgjengelig for studentene på spesielle vansker / behov.

Vitnemålet er undervist av fagreferent lærerstaben i et støttende miljø for å utvikle de faglige kompetansen som trengs for å gå videre til høyere utdanning. Det er ukentlige hjemmeoppgaver med strenge tidsfrister. Studentene skal utvikle praktiske laboratorieferdigheter, vitenskapelige skriveferdigheter, notatskriving, henvisning skriving og eksamen praksis, samt tillit til selvstendig arbeid og god tid ledelse.

Ekstra støtte er tilgjengelig for studenter med spesielle vansker / behov.

Det er også:

 • Learning Support team
 • Learning Centres
 • Velvære team (rådgivere)
 • en Learner Support Fund (søke gjennom college)

Hvilke temaer vil jeg studere?

 • Kjemi og biologi studerte på nivå 3 (A Level)
 • IT og studie ferdigheter på nivå 2/3

Hva er Opptakskrav?

Selv givende, er det selvsagt svært krevende og søkere må ha siste GCSEs i matematikk og engelsk på karakteren C eller høyere, er en GCSE i naturfag på karakteren C eller over også nødvendig. Vi har kapasitet til å tilby en GCSE langs Tilgang til høyere utdanning Diploma, men elevene gjør dette vil oppleve at arbeidsmengden er betydelig høy på visse tider av året. Vi vil oppfordre søkere til å kontakte UH-leverandører som de har tenkt å som de har tenkt å bruke for å sikre at en alder av sine GCSEs er akseptable (skriftlig bekreftelse anbefales).

Hva vi ser etter i en vellykket søkeren:

 • Motivasjon for å gå videre til høyere utdanning
 • Bevis for fersk undersøkelse (ikke obligatorisk)
 • En søknadsbrev som viser ditt engasjement for å studere, mener realiteten av studien, viser noen ide om hva motivet de har tenkt å studere ved universitetet, og nevner som høyere utdanningsinstitusjoner du har tenkt til å søke.
 • Bevis på nåværende nivå 2 (GCSE A til C) kvalifikasjoner i matematikk og Level 2 kompetanse i engelsk (GCSE A til C). Du kan bli bedt om å ta en vurdering på intervju
 • IELTS score på 5.5 eller høyere for studenter der engelsk er andrespråk
 • relevant kunnskap om Microsoft Word og Powerpoint

Hvis du har vært ute av utdanning for noen tid vil vi anbefale et kurs i matematikk / engelsk. Forskning opptakskrav for universitetene du ønsker å søke på. Du kan gjøre frivillig / lønnet arbeid der det er relevant, f.eks. psykologi, undervisning.

Hvilke fasiliteter er der?

Du vil ha tilgang til laboratorier og et læringssenter. Det er en matsalen i Hele bygningen og Victoria House.

Hva kan selvfølgelig føre til?

 • Typiske progresjon kurs er: Biologi og Bio Sciences, Dietetics, Miljøvern, Forensic Science, radiografi og Computing.
 • Dette kurset er ikke tilpasset progresjon i Maths baserte høyere utdanning kurs som teknologi, arkitektur og fysikk.
 • Vær oppmerksom på at en klar DBS sjekk (tidligere kjent som CRB) og helse test kan kreves før innreise til noen yrkesutdanning.

Er det noen ekstra kostnader?

I tillegg til kursavgiften, søkere må faktor i mat, reiser, bøker og skrivesaker og utskriftskostnadene. Søknader om vår college Learner Support Fund eller Bursary Fondet er tilrådelig for søkere som vet at de kan slite økonomisk. Det vil også være SO gebyrer og en college materialer gebyr på £ 30.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline