Tilgang til han diplom (psykologi og rådgivning)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilgang til han diplom (psykologi og rådgivning)

Kensington and Chelsea College

1

Kensington og Chelsea College har en vellykket historie med å levere videreutdanningskurs for voksne. Vi tilbyr et bredt spekter av heltid og deltid kurs midt i hjertet av London.

Det er ofte mange grunner til å returnere til å studere senere i livet, kan du bare ønsker å satse på en ny interesse eller hobby, eller plukke opp der du slapp på skolen. Uansett hvilke grunner, kan vi tilby et bredt utvalg av kurs som passer for voksnes læring og støttes gjennom programmet av våre erfarne og støttende personale.

Kursoversikt

Denne veien er beregnet for studenter som ønsker å studere for en psykologi og / eller rådgivning grad ved universitetet. Våre Diploma kurs føre til nasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som gjør at vellykkede elevene i å utvikle lavere grad studier ved universitetet. The Psychology og rådgivning Diploma Programmet er det mest passende rute for deg hvis du ønsker å gå på å studere en grad i fag som: Psykologi, Psykologi med rådgivning, Rådgivning og psykoterapi, utdanning med psykologi, sosiologi, kriminologi, psykologi med Professional utvikling eller andre lignende fag.

Den veien vil gjøre deg i stand til å få en solid innføring i fagområdet rådgivning, studere sentrale rådgivningsmetoder som CBT og transaksjonsanalyse og også utvikle de ferdighetene du trenger for å bli en vellykket rådgiveren.

På psykologi og rådgivning Diploma, vil du studere kjernemoduler i studie ferdigheter, noe som vil gjøre deg i stand til å utvikle de grunnleggende ferdighetene du trenger for å være en vellykket student ved universitetet, sammen med tre moduler, nemlig psykologi, rådgivning og sosiologi. Hvis graden du tar sikte på å studere krever at du har GCSE i matematikk og engelsk, vil du også ha mulighet til å oppnå disse kvalifikasjonene i ditt studieprogram. Du vil motta omfattende støtte gjennom hele kurset, inkludert veiledning rundt alle aspekter av universitetet søknaden.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: man / tirs / ons / tors / fre Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3384; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline