Tilgang til samfunnsvitenskapelig

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilgang til samfunnsvitenskapelig

Kensington and Chelsea College

1

Tilgang til høyere utdanning Diplomer er for alle som vurderer å gå til universitetet, men som ikke har underlagt spesielle kvalifikasjoner for å få tilgang til deres valgte emne.

Ferdigstillelse av disse kursene gir progresjon å studere på lavere grad. Mange av våre elever går på å studere ved Storbritannias mest prestisjetunge universiteter. Vi tilbyr tilgang til høyere utdanning kurs i et bredt spekter av emner, inkludert sykepleie, radiografi, idrettsvitenskap, Paramedic Studies, jordmor, fykologi, kunsthistorie, antropologi, humaniora og samfunnsvitenskap og jus.

Vi kjører også høyere utdanning kurs i en rekke fag. Disse kan være et rimeligere alternativ enn universitet som våre avgifter er rimeligere enn mange universiteter pluss, for noen, har vi økonomiske støttealternativer.

Vår høyere utdanningstilbud har lykkes oppnådd den britiske standarder satt av Quality Assurance Agency (QAA).

Kursoversikt

Tilgang til HE Diplom i samfunnsvitenskap er en intensiv ett års studium. Det vil utstyre deg med ferdigheter, erfaring og kvalifikasjoner til å gå på å studere en rekke høyere utdanning kurs i samfunnsfag områder som kan deretter føre til karrierer i sosialt arbeid, psykologer og prøvetid offiserer, samt fagpersoner som er involvert i utvikling sosialpolitikk som mange av våre tidligere studenter arbeider i disse feltene.

Noen av fagene du skal studere er:

  • antropologi
  • psykologi
  • politikk
  • studieteknikk

Over de siste årene våre studenter har nå kommet til høytstående universiteter over hele Storbritannia og utover, for eksempel: Oxford, Cambridge, Kings College London, London School of Economics, Brunel, Goldsmiths, Queen Mary, Exeter og York. Vi har også en progresjon avtale med School of orientalske og afrikanske studier (SOA) og Birkbeck.

Hva er Opptakskrav?

GCSE engelsk og GCSE matematikk ved karakterene A * C

Tildeling Body: Gateway Kvalifikasjoner

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: man / tirs / ons / tors / fre Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 3022; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline