Les den offisielle beskrivelsen

Din Business Ressurssenter for Corporate Training

Din Sted eller Ours?

Er du en leder på jakt etter nøklene til effektivt lederskap? Trenger du opplæring i økonomisk analyse? Eller, ønsker å lære mer om aktuelle arbeidsplassen trender og hvordan man skal håndtere konflikter? The Center for Executive og faglig utvikling er din ressurs for offentlige klasser og bedrifter i intern opplæring. Vi vil gjerne imot deg på campus, eller vi kan ta med programmet og instruktør til bedriftens beliggenhet.

Skreddersydde programmer for å dekke dine behov

Vi kan spare deg for tid og penger ved å tilpasse læreplanen til å nå dine forretningsmål. Ønsker du å ta en titt på konkurrenten din markedsføring, analysere deres regnskaper, eller utvikle en strategisk plan for å gi din bedrift konkurransefortrinn? Vi kan utvikle et program som passer behovene på de ulike nivåer i organisasjonen - fra ledelsen til nyansatte. Og det er akkurat derfor vi er her.

Senteret samarbeider tett med fakultetet i College of Business Administration, samt utenforstående konsulenter og andre universiteter for å bygge verdiøkende programmer for Tulsa Metro Area.

For mer informasjon, vennligst kontakt oss og fortell oss hva din bedrift ansatte trenger.


Se 31 flere kurs fra University of Tulsa College of Business Administration »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato