Tilsynsopplæringsserie

Boise State University College of Business & Economics

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tilsynsopplæringsserie

Boise State University College of Business & Economics

Kompetansebasert læring for å styrke lederegenskaper

Denne serien er designet for å bygge ferdighetene veiledere trenger mest i ledende ansatte til større individuelle, team og organisatoriske ytelser.

Applied Leadership: Lead from Within (del I) vil utvikle ferdigheter i bedre kommunikasjon, identifisere roller og ansvar, mellommenneskelige stiler og selvforvaltning.

Applied Leadership: Lead Great People (Del II) vil utvikle personlig effektivitet ferdigheter innen å skape et motiverende klima som fører til vekst og ytelsesledelse.

Applied Leadership: Lead with Purpose (del III) vil utforske ferdigheter i kundeservice, visjonsinnstilling, problemløsing og prosessforbedring.

Anvendt lederskap: Lead for Legacy (del IV) ser på etikk, konfliktløsninger, forhandlingsferdigheter og forandringsledelse.

Spesiell kunngjøring: Blended Program Vårt anerkjente Applied Leadership program tilbys nå i et blandet læringsformat, som kombinerer det beste av online og ansikt til ansikt instruksjon for å levere resultater hyggelig og effektivt.

Levering er 3 til 4 timer i uken av nettstudiet i 8 uker, avkortet av 3 hele dager med ansikt til ansikt klasseromsopplæring. Fordelene inkluderer:


Reduserte reiseutgifter
8 dager med trening med bare 3 dager fra kontoret
Studere når og hvor du vil
Starter snart!

Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
8 uker
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Boise, Idaho
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Boise, Idaho
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen