Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt


Senior ledere i Asia står overfor den doble utfordringen med å håndtere unikt land og regionale konkurransedyktige dimensjoner, mens du prøver å integrere og koordinere med enheter og enheter i de større globale miljøet. De har også møter de to spenningene for å levere resultater mot spesifikke ansvar og integrere og koordinere på tvers av ulike aktiviteter, avdelinger og enheter. The Senior Executive Program i Asia tar en strategisk og praktisk tilnærming til disse utfordringene. Som en konsekvens, er innholdet både fokusert på Asia, og samtidig inkluderer brede emner, herunder strategi, økonomisk analyse, human resource management, teknologi og strategisk markedsføring.


Hvem bør delta

Dette programmet er rettet mot ledere i Asia som har stadig bredere ansvar. Dette inkluderer selskapet presidenter, avdeling hoder, regionale presidenter, regionale funksjonelle og bedriftsledere, samt landets ledere og andre daglige ledere.


Læringsmål

Som deltaker i dette programmet, vil du utvide dine kunnskaper om landet, regionale og funksjonelle dynamikk, og utdype dine evner i møtet strategiske og ledelsesutfordringer. Spesielt vil dette programmet kan du bedre:- Møt unike utfordringer i Asia-regionen og samtidig integreres effektivt med andre deler av en global virksomhet
- Forbedre bedriftens konkurransefortrinn
- Øk firmaets verdi forslag til kunder og forbedre kundetilfredsheten
- Rett organisatorisk strategi og struktur
- Bly organisatorisk endring og transformasjon
- Tiltrekke topp talent, og utvikle sitt fulle potensiale
- Bruk teknologi for stor produktivitet og nytte
- Analyser beslutninger og alternativer som omfatter både finansielle og ikke-finansielle verktøy
- Adresse ulike interessenter bekymringer som aksjonærer, lokalsamfunn, myndigheter og ansatte


Unike egenskaper


I samsvar med alle University of Michigan's senior lederprogrammer, har dette programmet en akselerert tempo og høy intensitet. Formell klasser møtes hver dag 08:00 til 16:00. I tillegg vil det være utenfor klasserommet opplesninger, case preparater, gruppediskusjoner og prosjekter. Disse aktivitetene vanligvis ta mellom to til tre timer hver dag. Men, for å oppmuntre til generelle mentale og fysiske helse, to timer hver dag (4-6 PM) er utpekt som ledig tid. Det finnes en rekke aktiviteter på hotellet og området rundt for deg å nyte.Deltakere i våre senior lederprogrammer konsekvent kommentar at en av de mest verdifulle deler av programmet er den intense og underholdende interaksjoner med mangfoldet av andre aktører og vårt fakultet. Derfor er den generelle atmosfæren av programmet en av aktiv deltakelse, diskusjoner, stille spørsmål, og deling av erfaringer. Våre selektive opptak standarder ta hensyn til erfaringsnivå av hver søker, slik at programmet er givende for alle ledere. I tillegg roter vi diskusjon og case grupper, slik at nivået av mangfold og samhandling opprettholdes gjennom hele 9 dager, samtidig som deltakerne å bli kjent og arbeide med et optimalt antall andre i programmet.


I dette programmet vil vi bruke en rekke undervisningsmetoder. Disse omfatter case-studier, datasimulering, video presentasjoner, foredrag, små gruppediskusjoner, og individuelle og gruppeøvinger. Vi arrangerer også flere utenfor klasserommet aktiviteter for å rette økt samhandling og lagånd blant deltakere og lærere.


Se 32 flere kurs fra Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Juni 2019
Juli 2019
Duration
9 dager
Deltid
Pris
11,800 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Juni 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Juni 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Juli 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato