Opplæringsarbeider i User Experience Design og Testing

Imparture

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Opplæringsarbeider i User Experience Design og Testing

Imparture

Kursoversikt

Dette intensive to-dagers kurset gir et solid fundament i brukeropplevelse design og testing, fra første prinsipper til analyse og innsikt. Du lærer praktiske teknikker, samt teorien bak dem, og forbereder deg til å høste fordelene av en godt designet brukeropplevelse i dine web- og digitale prosjekter.

Hovedfordeler

Ta disse læringsutgangene unna med deg:

  • Master bruker-sentrert design

    Lær utprøvde prosesser

Forstå brukeradferd

Få tak i beste praksis med dyptgående brukerforskningsteknikker som er viktige for suksess

Oppnå overlegne resultater

Planlegg en brukeropplevelsesstrategi som skaper konkurransefortrinn

Workshop program

Brukeropplevelse (UX) -design er hjertet av ethvert vellykket webutviklings- eller nettstedoptimaliseringsprosjekt, med en påvist evne til å kjøre betydelig avkastning. Som en disiplin utvikler UX fortsatt raskt, da data-drevet innsikt fører til etableringen av nye teknikker og verktøyene for å anvende dem.

Dette to-dagers treningsverkstedet vil lære deg de sentrale prinsippene for bruker-sentrert design og brukeropplevelse scenarier, både for mobil og for desktop-brukere. Up-to-date bransjetrender og innsikt er diskutert i detalj, som er brukeropplevelsestesting, med case-studier og praktiske øvelser for å demonstrere best practice.

Bevisst informasjon Arkitekturens rammer og systemer er dekket i dybden, og gir deg den praktiske kunnskapen for å skape elegante, robuste nettsider og sidestrukturer for å passe publikums oppførsel og forventninger.

Ved slutten av treningen vil du være trygg på din evne til å lage en UX-designstrategi og utføre brukeropplevelsestest for å forbedre engasjement og tilfredshet.

Bestill ditt sted på denne intensive verkstedet i dag for å få de praktiske ferdighetene du trenger for å bruke brukeropplevelsesdesign for overlegen avkastning i dine digitale prosjekter.

Uttalelser

Laura Leonard
Footsqueek
Det var hyggelig å ha en liten gruppe, vi alle samhandlet bra. Oppgavene var veldig nyttige og interessante. Det har lært meg nye måter å wireframe. Treneren var full av informasjon og gjorde de to dagene glatt. Det var en veldig god kurs, og jeg vil anbefale det til andre.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert October 16, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
2 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
1,845 USD
Workshops finner sted på ulike steder og prisene varierer tilsvarende.
Information
Deadline