Les den offisielle beskrivelsen

Learning by doing er prinsippet bak treårige kurs Raffles Milano, et treningsanlegg som sinnet, gir en solid teknisk bakgrunn og gjør at du ønsker å utvide sin horisont i livet.

Hvorfor?

Mote-systemet er et enormt territorium, velformulerte, selv uforutsigbar, der følelsen av den klassiske unnlater å møte de mest drevne forsøket. Det er ingen oppskrifter å dukke opp. Det er evnen til å arbeide, et ønske om å vite og å konkurrere med omverdenen og dens mange kulturer: høy, pop, etno ... Det er et veldig skarpt øye på - går opplæring - er i stand til å fange den minste detalj. Et øye som kjenner de tradisjonelle skreddersøm metoder, men er ikke redd for å foreslå respektløs eleganse.

profesjonelle muligheter

En verden av stil og sine yrker er i rask utvikling, de tradisjonelle kategoriene blir gjort porøs. I tillegg til interne karrierer til motehusene, sammen med store designere (assistent designere, mønster beslutningstakere, produksjonsassistent, mote stylist og mote Illustrator) eller på egen hånd, i et internasjonalt miljø skaper vi en serie av typen kryssende funksjoner og muligheter , knyttet til kreativitet, produksjon, distribusjon og markedsføring. I disse sammenhenger, kan du regne med en høy-profil forberedelse er nesten alltid trumfkort.

hvem er

Kurset er åpent for søkere med vitnemål fra videregående skole og studenter fra italienske og internasjonale universiteter. Den ideelle kandidat er motivert av et oppriktig lidenskap for design, stil og kostyme, og ønsker å forfølge en karriere i moteverdenen ved å utnytte sin designkapasitet, tolkning og kommunikasjon, så vel som på sine ferdigheter og talenter. I løpet av de tre årene av studiet, skaffe elevene ikke åpenbare tolkninger, noe som effektivt kan brukes i fremtidige profesjonelle og kreative sammenhenger.

program

Første år: forberedende elementer til studiet av fashion design, generell ordning. Andre året: mid-range utvikling av temaene og konkret innsikt. Tredje året: ferdigstillelse av temaene, endelig design og bygging av porteføljen. Spesielt studentene analysere former, silhuetter, materialer, produksjonsprosesser, sosiale forhold og skikker som er grunnlaget for en bevisst design, detaljerte og originale. Stemningen i klasserommet oppfordrer individuelt uttrykk og utforskning av nye territorier og sammenhenger, selv langt fra normen.

emner

 • Forutse trender.
 • Mote-systemet.
 • Kunst og historie av Costume History.
 • Lage mønster.
 • Tekstiler og råvarer.
 • Design av klær.
 • Product Development.
 • Moteriktig design.
 • Samling collage.
 • Markedsføring og forskning.

prosjekt~~POS=TRUNC Lærere

De er etablert fagfolk, forfattere av prosjekter som har satt sitt preg, og med mange års undervisnings bak. De har en åpen utseende og svært internasjonalt. De er en del av en sammenhengende og produktiv gruppe, og de elsker å diskutere fremdriften av kurs, på de mulighetene som byr seg i driften og ytelsen til enkelte elever.

 • Venuccia De russere
  modeller
Saverio Palatella
designer
saveriopalatella.it

Michel Lund
designer
michellund.Linkedin Pina Gandolfi
Fashion & Style Editor
rollingstone.it Andrea Beloved
Sarto
sartoriadiletto.com Andrea Sagrini
designer
andreasagrini.Linkedin Sergio Salerni
kunstnerisk leder
urbanproduction.it Maria Candida Gentile
Mâitre Parfumeur
mariacandidagentile.com Giovanni Pelloso
Historisk og fotografering kritiker
giovannipelloso.Linkedin Luigi Ciuffreda
arkitekt
luigiciuffreda.Linkedin Luisa Milani
grafisk designer
latigre.net Lia Luzzatto
Color konsulent
color-and-colors.it Cesare Maria Cunaccia
Writer / Journalist Giuseppe Ardrizzo
epistemologo Prosjekt: Rodolfo Del Chiaro
designer
rodolfodelchiaro.Linkedin Prosjekt: Jean Marie Ardu
motePOS=TRUNC designerPOS=HEADCOMP

selskaper

I nesten tretti års virksomhet, har Raffles Group bygget et solid nettverk av samarbeidspartnere som arbeider i den treårige kurs og Master. Omdømmet til selskapene og kvaliteten på relasjonene som er utviklet er garanti for et svært fruktbart møte mellom utdanning og næringsliv verdener.

Adidas, Aigner, B & O - Bang & Olufsen, Boucheron, Brother, Bulgari, Burberry, C & A, Cartier, Chanel, Chloé, Design Business Chamber Singapore, Diesel, Dior, Dolce & Gabbana, Dunhill, Elle, Fendi, Fujifilm, Møbler Design Award Singapore, Giorgio Armani, H & M, Heinz, Hermes, Hogan, HP Technology, HSBC - Hong Kong og Shanghai Banking Corporation, IKEA, Intercontinental Hotels & Resorts, Kohler, Lear Corporation, Lego, Li & Fung, L'Oreal, Louis Vuitton, LVMH, mahogni, Max Mara, Mediacorp, Metro, Michael Kors, Microsoft, Nippon Paint, Nokia, Orchard Road Business Association, Pepsi, Philips, Prada, Puma, Ralph Lauren, RedWorks, Richemont, Richmond, Rolex, Saatchi & Saatchi, Saint Laurent Paris, Samsung, Shiseido, Siemens, Singapore Møbler Industries Council, Singapore Jewellers Association, Sony Pictures, Standard Chartered, Tekstil & Fashion Federation, Tiffany & Co, Valentino, Versace, Y & R, Yves Saint Laurent.

mandag diskusjon

Hver mandag kveld klokken 18.00 Raffles Milan inviterer studentene til å møte en flott karakter av design scenen, stilen og formkultur. Hør på live-historier og ideer som påvirker markedet og fremme vår tenkemåte er en mulighet for stor dybde, som supplerer de akademiske programmer. Her er de møter neste år.

Opptak

Triennale innebærer deltakelse av maksimalt 20 studenter.
Utvelgelsen av kandidater er laget av en individuell samtale med kursleder.

rett

 • Italiensk språkkurs:

  Studenter EU og Sveits

  7.000,00 € Inntekten range
  9.000,00 EUR II spekter av inntekt
  EUR 11,000.00 III inntekt utvalg
  15.000,00 euro IV inntekt rekkevidde
 • Engelsk språkkurs:

  Studenter EU og Sveits

  EUR 10000,00 Inntekten utvalg
  EUR 11,500.00 II spekter av inntekt
  EUR 12,500.00 III inntekt utvalg
  15.000,00 euro IV inntekt rekkevidde
 • Ikke-EU studenter, kurs i italiensk eller engelsk:
  12.500,00 €
 • Prospekt iSee inntekt parentes:
  Inntekten braketten opp til EUR 40,000.00
  II lønn varierer fra 40,001.00 til EUR 70,000.00
  III lønn utvalg fra 70,001.00 til EUR 100,000,00
  IV inntekt braketten over 100,000.00 euro
 • inngangsbillett
  For å søke om opptak til universitet, må du betale en innmeldingsavgift på 100,00 euro.
Program undervist i:
Engelsk
Italiensk
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
okt. 1, 2019
Duration
3 år
Heltid studier
Pris
15,000 EUR
Deadline
okt. 1, 2019
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 1, 2019
Sluttdato
Juni 1, 2022
Søknadsfrist
okt. 1, 2019

okt. 1, 2019

Location
Søknadsfrist
okt. 1, 2019
Sluttdato
Juni 1, 2022