Tre begrep diplom i mat og vin

Leiths School of Food and Wine

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tre begrep diplom i mat og vin

Leiths School of Food and Wine

3termdiploma

Den Leiths Diploma er en anerkjent full tid matlaging kurs beregnet for de som ønsker å starte en karriere i mat. Det tilbyr omfattende faglig opplæring som skal sikre en helhetlig kunnskap om mat og vin sammen med en klar følelse av dagens trender og kulinariske stiler, meny planlegging og budsjettering.

Egnet for:

Alle som er interessert i en karriere i næringsmiddelindustrien. Dette inkluderer:

  • Å jobbe som en profesjonell eller privat kokk
  • Åpning av en kafé, pub, bistro eller restaurant
  • Starte en catering virksomhet
  • Utvikling matvarer
  • mat styling
  • mat skriving
  • Mat media, markedsføring og PR

The Diploma kan oppnås på to eller tre semestre. De tre sikt Diploma, som starter i høst, består av stiftelsen, Intermediate og Advanced sertifikater. The Diploma kan også oppnås i to perioder, som starter i januar, hvis du har nok kunnskap om matlaging, tidligere kulinariske trening, eller tilstrekkelig praktisk erfaring til å utelate Foundation Term.

Slik bestiller du:

I første omgang vennligst kontakt oss for å avtale et intervju eller ring 020 8749 6400. Etter dette, for å sikre seg en plass, vil vi kreve en fullført påmeldingsskjema og et depositum på £ 2300. Hvis du har spørsmål om hvordan du bestille kurset vennligst ring skolen.

Kursinnhold

Du vil bli fortløpende vurdert i løpet av de praktiske økter. Du må også bestå en teori og praktisk eksamen og fullføre kurs for å kunne oppgradere. En klasselærer vil gi tilbakemelding og støtte gjennom hele kurset.

Arbeids

Du vil bli forventet å studere hjemme i ca 4 til 5 timer i uken. Dette vil omfatte skriving tidsplaner, menyplanlegging og koster øvelser. Dette vil danne en endelig portefølje skal vurderes ved slutten av studieåret.

Oppmøte

Du kan bli diskvalifisert fra å ta eksamen hvis du ikke har fullført de nødvendige 80% av kurset.

klager

Detaljer om vår Klageprosedyre finner du her. Hvis du har spørsmål om denne prosedyren, vennligst send info@leiths.com.

KOMPETANSE

Ved å fullføre dette kurset, vil du få følgende kvalifikasjoner:

  • Leiths Diploma i Food and Wine
  • CTH Nivå 4 Diploma i Professional Culinary Arts.
  • Wine and Spirit Education Trust Level 2 Intermediate Certificate in Wines and Spirits
  • Nivå 2 Award i mattrygghet i Catering
  • Nivå 2 Helse og sikkerhet på arbeidsplassen
  • Kontroll av helsefarlige stoffer klasse
  • Førstehjelp trening

AWARDS

Studenter som fullfører Leiths Diploma kurs føres for "Best Overall Student Award" og "Best Wine Student Award", sponset av Louis Latour. Premiene er sjenerøse, morsomme og lærerike.

Eiere

Hva du kan gjøre med en Leiths Diploma:

  • Sett opp din egen cateringselskapet eller frilans for andre catering
  • Bli en food stylist og lage maten ser vakker for fotografering
  • Utvikle retter eller produkter for en matprodusent eller supermarked
  • Lære andre å lage mat
  • Skriv oppskrift bøker
  • Bli en mat forfatter
  • Bli en privat kokk for en familie
  • Arbeid i mat media, markedsføring eller PR
  • Bli en kokk og mål for en Michelin-stjerne eller tre!

Alumni

Leiths kandidater har gått på å bli kokker i landets fineste restauranter, lederne i London mat scene, feiret TV kokker, redaktører og stylister på topp mat publikasjoner eller vellykkede mat gründere.

Forretnings råd

For de som vurderer å sette opp sin egen virksomhet, har Leiths karriere seminarer og tilbyr samtaler om forsikring, moms, forretningsplaner, PR, markedsføring, helse og sikkerhetslovgivningen og beskatning.

finne arbeid

Leiths kan ordne praksisplasser i restauranter, magasiner og andre næringsmiddelbedrifter for Diploma studenter. Leiths List, skolens byrå for kokker, kan også hjelpe studenter og nyutdannede med å finne arbeid.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
36 uker
Price
Pris
22,565 GBP
Information
Deadline