Tro og globalisering

Helsinki Summer School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tro og globalisering

Helsinki Summer School

Tro og Globalisering

ARRANGØR:

Det teologiske fakultet, Universitetet i Helsinki

DATOER:

8.-24.8.2017

PRISER:

850-1400 EUR

studiepoeng:

5 studiepoeng

KOORDINATOR:

Ville Päivänsalo

Target studenter

Dette kurset er beregnet på studenter som er interessert i aformentioned spørsmål om tro og globalisering fra perspektivet til, for eksempel religiøse studier / teologi, politisk filosofi, internasjonale relasjoner, sosiologi, historie (ideer), interkulturelle studier eller etikk menneskelig utvikling . Kurset anbefales for studenter i deres tredje år eller utover.

Synopsis

Dette Helsinki Summer School kurs løser noen av de viktigste spørsmålene om religion og vold samt religiøst inspirerte etikk i møte med sekulær modernitet og globalisering. Den er designet for å utstyre deltakerne med (1) en grunnleggende forståelse av noen av de store historiske paradigmer av toleranse, vold og dialogisk rettferdighet på tvers av kulturelle sfærer og (2) foreløpige evner til å ta del i det virkelige liv drøfting av tro-relaterte konflikter og etikk i vår globale tidsalder. Den andre Målet med kurset foregår særlig gjennom to symposier, et åpent symposium (selektivt) og en intern en. Gjennom å skrive sine kurs essays samt gjennom å levere sine egne presentasjoner og diskutere dem, vil studentene bli støttet til å vokse mot kompetanse innen religion, konflikter og dialogisk rettferdighet.

Læringsmål

Etter å ha tatt kurset, kan elevene forstå noen av de store historiske paradigmer av toleranse, vold og dialogisk rettferdighet på tvers av kulturelle sfærer, og de har foreløpig evner til å ta del i det virkelige liv diskusjon av konflikter og etikk trosrelatert i vår globale tidsalder .

Kurset format og undervisningsmetoder

Kurset består av forelesninger, opplesninger, foredrag, essays, diskusjon og refleksjon. Foredragene og diskusjonene i løpet av første og andre uke vil forberede studentene til å ta aktivt del i undervisningen arrangementer i løpet av den siste uken med gjesteforelesere. Noen av de mer progressive studenter vil bli invitert til å ha sine presentasjoner i Åpne Symposium som vil være åpen for publikum, og de andre vil presentere i den interne symposium.

Midler og kriterier for vurdering

Karakterskala: 5 = 4 = meget god 3 = god 2 = gjennomsnittlig 1 = dårlig 0 = mislykkes. Vurderingen er basert på:

  • Deltakelse på forelesninger (tar hensyn til pre-målinger) og i klassen oppgaver (30%)
  • Presentasjon i den interne eller den åpne symposium (35%)
  • Kurs essay (35%)
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
17 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
850 EUR
850-1400 EUR
Information
Deadline
Locations
Finland - Helsinki
Studiestart : Aug. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Helsinki
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen