Tv redigering intensiv (10 dager)

Australian Film Television and Radio School

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Tv redigering intensiv (10 dager)

Australian Film Television and Radio School

Dette ti dagers intensivkurs (levert over to sammenhengende uker) vil kombinere teknisk opplæring i bruk av Avid Media Composer, den ikke-lineære film / video redigering program som brukes mye i de fleste film- og TV-produksjoner, og inneholder også en introduksjon til den kreative Kunsten å redigere for TV og praktisk, hands-on øvelser.

Antallet arbeidsplasser i post-produksjonsområde i TV har vært raskt økende, og det er reelle muligheter der for folk med rett kompetanse.

I løpet av kurset vil du fullføre den offisielle Avid-sertifisert intensivkurs kombinere Redigere Essentials (101) og videoeffekter enheter (110), som til sammen vil forberede deg for Avids brukernivå sertifisering i Media Composer 8.

101 delen av kurset vil lede deg gjennom grensesnitt og enkel redigering teknikker før du går til:

 • Trimming og finjustering redigerings,
 • justering av lyd,
 • håndtering av flerkameraredigering,
 • legge til overganger og legge titler,
 • sender ut det ferdige prosjektet.

Treningen er hands-on og har prosjektbaserte leksjoner der du arbeider på virkelige prosjekter som spenner fra ekstremsport og blendende dokumentar opptakene til en episode av TV-serien Hells Kitchen.

Den andre delen av bruker sertifisering kurs (110) gir et solid fundament i Media Composer lyd- og videoeffekter evner og du vil bli tatt gjennom grunnleggende effekter bygging grensesnitt; deretter, ved hjelp av en real-world, hands-on tilnærming, vil du lære:

 • grunnleggende lydjusteringer og effekter,
 • multilayered video sammensetting,
 • sporing og stabilisering,
 • ulike Retiming metoder,
 • grunnleggende farge-gradering teknikker.

I tillegg til å fylle disse to offisielle Avid sertifiseringskurs, vil du høre fra flere håndverks redaktører som vil gi deg en oversikt over hva det innebærer å være en redaktør i dag. Du vil få innsikt i hva rollen innebærer og ting å tenke på når du velger din vei. Du vil lære om det praktiske jobben og nødvendigheten av å spesialisere seg etter hvert. Disse kurs gjester er spesialister på sine felt (Reality / Drama / dokumentar), og vil gi råd om hvordan du skal gå inn i bransjen og en gi en god innsikt i sine roller. De vil også analysere logikken i sine sjangre og vil gi råd og inspirasjon til å hjelpe elevene aktivt søke kunnskap fra vell av tilgjengelige ressurser og hvordan du bruker disse ressursene for å gjøre dem bedre redaktører.

Intensiv vil også dekke post-produksjoner arbeidsflyt og rollen som assisterende redaktør. Kurset Kost inkluderer Avid lærebok og kostnaden for online eksamen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Jan. 2019
Duration
Varighet
10 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
2,500 AUD
Information
Deadline
Locations
Australia - Australia Online
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Australia - Sydney, New South Wales
Studiestart : Jan. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Australia - Australia Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen