UAL diplom i kunst og design - interiørdesign - nivå 2

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

UAL diplom i kunst og design - interiørdesign - nivå 2

Kensington and Chelsea College

1

Følgende Art & Design Kurs er for studenter som ønsker å gjennomføre en betydelig studieprogram i en av de ovennevnte disipliner. Når du søker, må elevene velge hvilke fagområde de ønsker å studere.

Uansett hva du velger; Keramikk, Skulpturelle Keramikk, smykker, Silversmithing, Interior Design, Multimedia, beiset eller Kiln dannet Glass, vil du finne våre kurs utfordrende og styrke. Vi vil hjelpe deg å starte på nivå med kurset som er riktig for deg og gir deg mulighet til å gå videre til neste stadium og i arbeid eller høyere utdanning. På alle kurs, blir prosjektene utformet for å speile bransjen og tar deg gjennom designprosessen mens du utvikle en høy grad av dyktighet og yrkesutøvelse. Du vil dra nytte av vår prestisjetunge team av forelese ansatte.

Utstillinger, holdt på ulike stadier av året, gi mulighet for studentene til å vise sine arbeider i en offentlig sammenheng.

Fagverksteder er fullt utstyrt med maskiner, verktøy og materialer som passer til fagområdet. Du vil også kunne kjøpe viktige verktøy og materialer fra College.

Kursoversikt

En betydelig todagers per uke kurs for studenter som ønsker å utforske de enorme gjenstand for Interior Design og forberede en portefølje av arbeidet for innreise til mer avanserte kurs. Gjennom en rekke utfordrende prosjekter, vil du lære å lage vellykkede design og spennende styling løsninger både for innenlandske mellomrom. Du vil lære å arbeide til en kort, for å kartlegge og planlegge en plass, for å produsere tekniske og frihåndstegninger, for å velge riktige farger og materialer og produsere humør boards og eksempel boards. Forskning og kulturelle eller historiske studier vil understøtte hvert prosjekt. Nivå 1 Interior Design eller litt erfaring i visuelle studier er å foretrekke, men vi er på jakt etter studenter med et sterkt engasjement for å studere og en genuin entusiasme for faget.

  • Campus: Kensington Centre
  • Times: man / tirs 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
Full Fee £ 2895; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline