UAL fundament diplom i kunst og design nivå 4 - mote sti

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

UAL fundament diplom i kunst og design nivå 4 - mote sti

Kensington and Chelsea College

2

Uansett hva dine interesser og ambisjoner, kan vi tilby et spennende utvalg av mote kurs i vår egen avdeling, undervist av spesialiserte mote fagfolk.

Våre utmerkede forbindelser med høyere utdanning mote og tekstiler kurs i London-området betyr at vi kan hjelpe deg med å forberede en vellykket mote kurs program.

Mange av våre studenter har kommet inn på høyere utdanning, med hell satt opp små bedrifter, eller gått på å arbeide innenfor moteindustrien. Vi har et rykte for høy standard på arbeid produsert, og inngang til våre kurs er ofte konkurransedyktig.

Vi faller for nybegynnere gjennom til den svært erfarne, med formål å være så fleksible som mulig for å møte individuelle behov. Aksept på alle våre mote kurs er av individuell samtale. Der det er hensiktsmessig vil du bli bedt om å ta eksempler på arbeidet ditt. I intervjuet kan vi bygge et personlig studium tar hensyn til dine eksisterende ferdigheter og tilgjengelig tid.

Kursoversikt

Dette spennende og utfordrende ettårig kurs vil forberede deg for søknad til svært konkurransedyktige grad kurs. Kurset er strukturert i tre deler, hver bygning på læring og erfaring: kunst og design praksis, mote og tekstil praksis, og deretter din personlige vei utvikling i et siste mote eller tekstiler prosjekt. På denne måten er du i stand til å lære gjennom leting og funn og utvikle en forståelse av en rekke prosesser og konsepter. Den praktiske natur med kurset er under-festet med historiske og kontekstuelle studier, besøk til museer og gallerier, forelesninger og prosjektarbeid.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: ons / tors / fre 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 5421; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline