UAL fundament diplom i kunst og design nivå 4

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

UAL fundament diplom i kunst og design nivå 4

Kensington and Chelsea College

11

Bli inspirert og utforske din kreativitet med Kunst!

Vi tilbyr et bredt spekter av spennende og utfordrende kunstkurs i regi av en energisk og entusiastisk team av forelesere som er utøvende kunstnere og freelance kommersielle designere og fotografer. Enten du er nybegynner eller en erfaren artist, vil du være i stand til å utvide dine tekniske ferdigheter og bygge tillit i din kreative evne. Du kan velge et kurs fra mange kunst og fotografi områder, og studere enten om dagen eller kvelden. Du vil bli oppmuntret til å utforske materialer, metoder og teknikker i et bredt utvalg av både sertifisert og ikke-sertifisert kunst og design kurs.

Våre Kunst kvalifisering kurs gir en unik mulighet for de som ønsker å begynne sine kunstneriske karriere med en utfordrende og givende studietiden.

Kursoversikt

Dette fører nivå 4 UAL Grunnkurs i Kensington og Chelsea College vil utfordre og utvikle dine interesser, ferdigheter og forståelse i kunst og design. Kurset er utformet for å oppmuntre til utforsking, eksperimentering og risikotaking gjennom prosjektoppgaver, presentasjoner og gruppe kritikker. Dette vil gjøre deg i stand til å utvikle kvaliteten på arbeidet ditt og kommunikasjonsevner. Det vil gi deg den intensive forberedelser og porteføljeutvikling er nødvendig for progresjon på høyere utdanning kurs i Art & Design.

Den diagnostiske natur grunnkurs hjelper deg å oppdage og utvikle dine sterke og velger din foretrukne område av spesialisering. Vi tilbyr trasé i kunst, visuell kommunikasjon, mote / Tekstiler og 3D-design. Kurset er enhet basert og har tre klare faser; Utforskende, Pathway og bekreftende. Kurset avsluttes med en finale Major Project, som genererer en selvstyrt kropp arbeid for slutten av kurset utstillingen.

Kontekstuelle studier og kunsthistorie er integrert, og du er pålagt å lage to stykker av skriftlig arbeid. Kurset gir deg mulighet til å utvikle individualitet og eksperimentere med nye måter å kreativ og visuell tenkning. Du vil få mulighet til å utforske bredden av muligheter innen kunst og design i to og tre dimensjoner og forfølge en vedvarende etterforskning din valgte spesialfeltet. Du vil bli utstyrt med en utpekt studio plass og konsekvent støttet av vårt team av høyt kvalifiserte spesialister på sine respektive felt med et unikt høye ansatte student ratio. Tidligere studenter har kommet bort på kurs på noen av de beste Art and Design universiteter i Storbritannia og senere til karrierer i kunst og design.

Kurset, som er enhet basert, er strukturert i 3 forskjellige stadier.

Stage 1:

Utforsk Stage - er en innføring i tegning, lage og eksperimentere bredt spekter av materialer og prosesser. Hvordan å samle og utvikle visuell forskning er dekket og dette stadiet introduserer konsepter innen 2 dimensjoner og 3 dimensjoner. Kontekstuelle studier underbygger studio praksis i hele denne fasen.

Trinn 2: Pathway Stage

I denne fasen vil du stadig fokusere på din valgte spesialist vei. Rollen til kontekstuelle og teoretiske studier vil bli mer fokusert i arbeidet. Det du har lært og fått i Stage One vil være springbrett for utvikling av ditt arbeid og ideer, og du vil bli oppfordret til å stadig utforske din valgte sti i mer dybde. Det vil være en skriftlig og illustrert stykke arbeid, vil temaet som er knyttet til din valgte spesialfeltet. Du må forstå og forklare påvirkning av andre artister / beslutningstakere på ditt eget arbeid, og bli mer involvert med en bredere sammenheng med visuell kultur. På dette stadiet vil du starte forskning på din valgte spesialfeltet og høgskolen kursene du ønsker å søke etter. Vi vil hjelpe deg å konsolidere progresjon og fremtidige mål. Utvikle din egenerklæring for søknad og portefølje forberedelser i denne fasen.

Stage 3:

Bekreftende scenen - er en periode med fordypning med fokus på ønsket område av spesialisering. Kurset avsluttes med en siste store prosjektet, som er et selvstyrt kropp arbeid som danner slutten av kurset utstilling og sluttvurdering. Kontekstuelle studier og kunsthistorie er integrert i kurset, og du er pålagt å lage to stykker av skriftlig arbeid.

Hva gjør selvfølgelig føre til?

På fullført kurset vil du få et nasjonalt anerkjent UAL nivå 4 Diploma i Foundation Studies, som sammen med din portefølje, vil hjelpe deg med å få adgang til universitetet for å studere ulike kunst og design kurs på BA-nivå (nivå 4). Studenter fra kurset vårt har kommet inn på et bredt spekter av kunst og design disipliner ved Goldsmiths, Central St Martins, Chelsea, Camberwell, Wimbledon College of Art, University of Middlesex, University of Westminster og andre prestisjefylte skoler utenfor London som Brighton, Falmouth, Glasgow, Newcastle og Bristol. Veiledning om søknader til grad kurs er gitt i personlige tutorials. Forberedelse for universitets intervjuer er også inkludert i kurset.

Hvor vil jeg studere?

Du vil være basert i våre studioer i Carlyle bygningen ved siden av Chelsea Centre på Hortensia Road SW10 0QS, mellom Kings Road og Fulham Road.

Hva er de anlegg og utstyr ut?

Du vil bli utstyrt med din egen utpekt studio plass i vår Foundation studio. Studioet er godt opplyst med naturlig lys og er en varm og komfortabel plass til å arbeide. Studioet er utstyrt med en egen tabell og veggareal for å arbeide på, og tilgang til en datamaskin suite, planlegger kister for lagring av arbeid og en vask. Høgskolen har spesialisert fotografering fasiliteter, inkludert et mørkerom, en reservert utskrifts studio for grafiske workshops og studio mellomrom for livet tegning. Det er en stor utstillingsplass / forelesningssalen i Chelsea bygningen for foredrag og en dedikert student restaurant / kafé. Vi har et velfylt bibliotek med datamaskiner for forskning og skriftlige arbeider. Du vil bli konsekvent støttet og undervist av vårt team av høyt kvalifiserte spesialister på sine respektive felt med høy stab til student ratio.

Hvor mye bør jeg studere utenfor klassen?

Noen jobber utenfor utpekte college timer er nødvendig for å fullføre kurset og arbeid på din portefølje er viktige (ca 10 timer per uke). Studentene anbefales å bruke studio for selvstudier og å utvide sitt arbeid klar for intervju i andre periode. Tilgang til studio er tilgjengelig i løpet av kvelden til 21:00

Hvordan er kurset vurderes?

Hver av de tre stadier av opplæringen vurderes. De to første vurderingene er formativ og usortert for å oppmuntre elevene til å eksperimentere og ta sjanser med sitt arbeid i løpet av trinn 1 og 2. Disse vurderingene krever et pass for å gå videre til neste trinn av kurset. Den endelige summativ vurdering er av Final Major Prosjekt på slutten av studieåret. Denne vurderingen er gradert og gir din endelig karakter i emnet. En UAL sensor eksternt moderate i sluttevalueringen for trinn 3. Disse vurderingene følge UAL retningslinjer og dine karakterer og arbeidet vil bli diskutert med deg etter hver vurdering. Dette gir deg muligheten til å diskutere arbeid og fremgang på en uformell måte. Regelmessig fremmøte er avgjørende for din suksess. Undervisningsformene er tutorials, forelesninger, praktiske demonstrasjoner, praksis, seminarer og besøk til museer og gallerier.

Er noen kursmateriell på nettet?

Prosjekter, tidtabeller og merknader vil bli satt videre til intranett for studenter å få tilgang i løpet av året. Eksempler på studentarbeid kan sees på vår twitter og Instagram-kontoer.

Hvilke bøker og utstyr trenger jeg?

Du må kjøpe ditt eget materiale og utstyr, beregnet kostnad på rundt £ 60 - £ 80 per semester. Du må kjøpe en A1 portefølje og et digitalt kamera (£ 200 ca). Et studio gebyr på £ 50 skal betales ved starten av kurset.

Hva annet trenger jeg å kjøpe? / Hva ekstra kostnader finnes det?

Gebyret for 36 ukers kurs for undervisning, eksamensmelding og et bidrag til studio avgifter for å bli bekreftet nærmere startdatoen.

Hvis du er 19+ og ikke har et fullt nivå 3 kvalifisering da kan du være kvalifisert for å få gratisskolepenger på dette kurset. Konsesjoner er for skolepenger bare. Du må betale eksamens og / eller materialer avgifter hvis nødvendig.

Støtte til våre elever

Å være student ved Kensington og Chelsea College, betyr at du kan forvente en omsorgsfull, vennlig og inkluderende læringsmiljø. Vi vil støtte deg gjennom studiene med oss.

Våre studenter dra nytte av:

 • tutorial Support
 • Informasjon råd og veiledning
 • Rådgivning og personlig støtte
 • Tilgang til elev støttetjenester
 • Studiesentra på Chelsea og Kensington gi samlinger av bøker, tidsskrifter, DVDer og tilgang til PC og på linje læremidler

Hva bakgrunn og kvalifikasjoner trenger du å bli med?

Vi er på jakt etter interessante og engasjerte studenter med en lidenskap for kunst og design, og en interesse i å komme videre på høyere utdanning. Du trenger en portefølje av nyere arbeider, inkludert tegninger, skissebøker, 3D arbeid, foto eller annen design arbeid. Denne porteføljen skal vise nivået på engasjement og evne som kreves for å tilfredsstillende fullføre grunnkurs. Studenter under 19 bør ha en A2 eller avansert VCE støttes av 3 karakterer GCSE AC eller tilsvarende, for eksempel en BTEC National Diploma. Alle søkere vil bli intervjuet.

Hva trenger jeg å ta med til intervju?

Du vil bli fortalt hva du skal ta med deg i et brev når du blir invitert til intervju.

Opptakskrav

Alle studenter er tatt opp til College på grunnlag av at de:

 • Enige om å være i samsvar med KCC studenten code of conduct
 • Gi original dokumentasjon som bekrefter opptakskrav.
 • Møt opptakskrav kurs
 • Gi informasjon slik at en skole eller høyskole referanse kan oppnås dersom du er mellom 16-19 år gammel
 • Campus: Chelsea Centre
 • Times: ons / tors / fre 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 5421; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline