UAL nivå 3 diplom i mote / utvidet diplom (QCF) (2 år)

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

UAL nivå 3 diplom i mote / utvidet diplom (QCF) (2 år)

Kensington and Chelsea College

2

Uansett hva dine interesser og ambisjoner, kan vi tilby et spennende utvalg av mote kurs i vår egen avdeling, undervist av spesialiserte mote fagfolk.

Våre utmerkede forbindelser med høyere utdanning mote og tekstiler kurs i London-området betyr at vi kan hjelpe deg med å forberede en vellykket mote kurs program.

Mange av våre studenter har kommet inn på høyere utdanning, med hell satt opp små bedrifter, eller gått på å arbeide innenfor moteindustrien. Vi har et rykte for høy standard på arbeid produsert, og inngang til våre kurs er ofte konkurransedyktig.

Vi faller for nybegynnere gjennom til den svært erfarne, med formål å være så fleksible som mulig for å møte individuelle behov. Aksept på alle våre mote kurs er av individuell samtale. Der det er hensiktsmessig vil du bli bedt om å ta eksempler på arbeidet ditt. I intervjuet kan vi bygge et personlig studium tar hensyn til dine eksisterende ferdigheter og tilgjengelig tid.

Kursoversikt

Sannsynligvis en av de mest kreative og inspirerende kurs av sitt slag, har vi som mål å utvikle studentenes evne som motedesignere gjennom utforskning av designprosessen, understøttet av gode tekniske ferdigheter. Arbeide gjennom en spennende serie av mote prosjekt truser, elevene lære hvordan mangfoldig og enkelte begreper kan utvikles til å inspirere mote og tekstil design ideer. Dette kurset krever grunnleggende ferdigheter innen mote og gode tegneferdigheter. Søkere må ha minst 5 GCSE (inkludert engelsk og Maths Grade C, eller tilsvarende, eller ESOL Level 5). Søkere må også vise en genuin entusiasme for fashion design og en forpliktelse til å studere. Med et sterkt fokus på illustrasjon og design utvikling, dette kurset omfatter også historiske og kontekstuelle studier, mønster skjæring, plagg konstruksjon, kostyme og tekstiler. Det første året av kurset er en 90 kreditt Diploma, med en valgfri ytterligere påfylling år til en utvidet Diploma.

* I år over 95% av våre studenter har blitt akseptert på BA kurs av ledende London universiteter.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: Ons Various
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Deltid
Price
Pris
8,500 GBP
19 Plus £ 4292; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline