UAL nivå en diplom i kunst, design og media - introduksjon til mote

Kensington and Chelsea College

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

UAL nivå en diplom i kunst, design og media - introduksjon til mote

Kensington and Chelsea College

2

Uansett hva dine interesser og ambisjoner, kan vi tilby et spennende utvalg av mote kurs i vår egen avdeling, undervist av spesialiserte mote fagfolk.

Våre utmerkede forbindelser med høyere utdanning mote og tekstiler kurs i London-området betyr at vi kan hjelpe deg med å forberede en vellykket mote kurs program.

Mange av våre studenter har kommet inn på høyere utdanning, med hell satt opp små bedrifter, eller gått på å arbeide innenfor moteindustrien. Vi har et rykte for høy standard på arbeid produsert, og inngang til våre kurs er ofte konkurransedyktig.

Vi faller for nybegynnere gjennom til den svært erfarne, med formål å være så fleksible som mulig for å møte individuelle behov. Aksept på alle våre mote kurs er av individuell samtale. Der det er hensiktsmessig vil du bli bedt om å ta eksempler på arbeidet ditt. I intervjuet kan vi bygge et personlig studium tar hensyn til dine eksisterende ferdigheter og tilgjengelig tid.

Kursoversikt

Dette ett års Kurset gir en grundig innføring i alle de grunnleggende av mote og de viktigste ferdighetene som kreves for å gå videre til høyere nivå studie, slik som tegning og designprosesser, plagg making og tekstiler teknikker, ved hjelp av en rekke medier, samt studier og self-ledelse. En ideell kurs for de nye til mote, med begrenset kunst og design erfaring, som ønsker å bygge en portefølje av ferdigheter for progresjon. Dette kurset kode er spesielt for elever i aldersgruppen under 19.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Times: ons / tors / fre 10:00 til 16:00
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
35 uker
Heltidsstudier
Price
Pris
8,500 GBP
Full Fee £ 4620; Non-EU Fee £ 8500
Information
Deadline