Universitetet Pathway Program

London Language Institute

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet Pathway Program

London Language Institute

London Language Institute er stolte av å tilby en University Pathway Program for studenter som søker inntreden i videregående skole, høyskole og universitet. LLI hadde utviklet en læreplan som forbereder studentene på studieundervises på engelsk og har relasjoner med lokale videregående skoler, høyskoler og universiteter over hele Canada og inn i USA.

Generelle opptakskrav til universitet inngang:

Inngang til universitetet kan variere med minimumskrav vanligvis ber om en 75% gjennomsnittlig i det siste året av videregående skole. Dette minimum vil ikke møte kravene til alle universiteter og programmer.

Noen av våre universitetspartnerne kan kreve minimum GPA er over 88%. Opptak til universitetet er ikke utelukkende basert på GPA score, men omfatter også en vurdering av kursene som ble tatt i det siste året av videregående skole. Noen Majors krever bestemte forutsetning kurs.

Ta kontakt med vårt kontor for informasjon om GPA krav eller forutsetninger. Vi inviterer deg til å fullføre universitetet sti screening og vi kan umiddelbart vurdere avvisnings til ønsket program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert May 20, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - London, Ontario
Studiestart: Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
Canada - London, Ontario
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen