Les den offisielle beskrivelsen

Aldri før har designutdanningssamfunnene samlet seg på en mer elektrisk måte! Vi presenterer V School brukeropplevelsesdesignkurs.

Vi har bokstavelig talt samlet grunnleggerne / skaperne til noen av de beste kreative byråene i landet, for å lage en læreplan undervise designkonseptene som leder bransjen.

V School ferdighetsbygger (deltid) kurs er konstruert for den enkelte innen design- eller frontend-utviklingsfeltene, og ønsker å bytte til UX Design eller nivåere opp sine generelle ferdigheter.

Som designer

Du vil lære viktigheten av wireframing, prototyping, testing og hvordan UX-prosessen passer inn i design og utviklings arbeidsflyt.

Som utvikler

Du vil gå med en solid forståelse av hvordan brukeropplevelse og design informerer strukturen av flotte apps. Alle studenter vil gå med et robust porteføljeprosjekt, inkludert wireframes, brukerdata og en klikkbar prototype av et interaktivt prosjekt.

Om Instruktøren: Ryan Potter

Ryan har en BFA i maleri og tegning fra University of Utah, men hvor han virkelig gjør magien, skjer i piksler.

Ryan har jobbet i over 21 år i interaktiv design og utvikling. Han begynte som designer. Så jobbet som utvikler, da som produsent. Ryans bakgrunn gir ham det unike perspektivet på å fundamentalt forstå hvert eneste stykke av puslespillet som utgjør et interaktivt kunstverk. Han har jobbet med enterprise software, utdanning, og Internett oppstart og har sett suksess og fiasko som gjorde dot com boom. Han kan kode i Python, AS3, C #, PHP, JavaScript og HTML5 / CSS3. I utgangspunktet betyr det at han er en syk interaktiv samurai som kan gjøre ting du ikke engang visste var mulig. Med øynene lukket.

Han har skapt stjernesteder for merkevarer som De Beers, Walmart, Nintendo, Sandisk, Godteri Candy, The North Face, Clorox, Adobe, Alltel, spesialiserte sykler, Old Spice, General Motors, MINI USA, Ski Utah, Utah Office of Tourism, Nike, Ski Utah, Burton Snowboards, Powder Mountain, Microsoft, Street League, University of Oregon, Rossignol, TBWA / Chiat / Day, The Getty, Ubisoft, Golds GYM, GYM Jones, Adrenalin Lacrosse og Beats by Dre. Kanskje

Ryan største styrke, i tillegg til å vokse et perfekt hekket Leonidus skjegg, er ikke bare i stand til å gjøre det utænkelige, men evnen til å forklare det bare for oss ikke-geni typer. Ryans fortidsprosesser før han lanserte Contravent, var han en skaper av Super Top Secret og før det trakk i Salt Lake hvor han ledet den interaktive ladingen. Hvis du vil vite hvor ellers han har jobbet, send oss ​​en selv adressert stemplet konvolutt, og vi sender deg listen. Vi foreslår 5 frimerker. Ryan's offline liv dreier seg om sin kone og to døtre. For moro skyld bygger han egendefinerte bobber motorsykler, og bare hvis du lurer på, er han langt kulere enn deg.

Pensum

Ryan Potter vil løpe gjennom prosessen med det som trengs for å designe en app eller et nettsted. Går over brukeropplevelsen i alle trinnene. På slutten av kurset vil designere ha en fullstendig avansert kunnskap om bruken av brukeropplevelse.

På grunn av deltidsklasser vil studentene bli gitt lekseroppgaver som vil bygge videre på i klasselæringer gjennom å utvide og utfordre sinnet til å se og mestre ux i hverdagen.

Discovery and Research

  • Wireframing
  • Informasjonsarkitektur
  • Design, utvikling og testing gjennom lansering.
  • Klasseprosjekt
  • proto~~POS=TRUNC
  • Brukerhistorier og reiser
  • En mer grundig læringsskisse og XD
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra V School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato