Les den offisielle beskrivelsen

Utdannet Packaging Design

En av de mest stabile og sikre overføring av verdiene av en merkevare måter er gjennom emballasjen. De produkter og spesielt det som passerte gjennom beholderne er i økende grad en av hoved ressurser i selskapet.

Emballasjen Utfordringen er å lære hvordan å bygge og utvikle effektive, i stand til å skape et spesielt bånd med sine målgrupper, for å påvirke i bare et millisekund og generere lojaliteten til forbrukerne emballasje.

Emballasjen design er helt forskjellig fra andre design disipliner disiplin fordi dens hovedmål er umiddelbar anerkjennelse. Emballasjen til suksess eksemplifisert ved de store merkene skal ha, fremfor alt, konsistens i din kommunikasjon.

Målene hovedfagsstudenter eller fagfolk med dokumentert erfaring som ønsker å spesialisere seg i utformingen av varemerker og emballasje.

MÅL FOR TRENING

Train designer i ferd med konseptualisering, etablering og utvikling av emballasjen gir det verktøy for å hjelpe deg med å utvikle den beste kreative løsningen til målene som oppstår.

PENSUM

Dette videreutdanning Kurset er delt inn i tre moduler og avsluttes med en Endelige Studies Project. Spesielt de organisere konferanser med spesialister i nøkkelen og aktuell relevans eller fullført videreutdanning problemer.

  • Modul I - Packaging Design Process.
  • Modul II - Tools.
  • Modul III - Emballasje byggeprosjekter (5 workshops).

DATABLAD

Problem: 6. utgave

Kvalifisering: Packaging Design utdannet fra Universitetet i Vic-UCC. Studenter uten universitetsutdannelse får University Extension Studies Diploma.

Studiepoeng: 30 studiepoeng

Skole periode: 20. oktober 2015 for å mai 2016. Presentasjon PFE: juni 2016

Timer: Tirsdag og torsdag fra 19h til 22h

Modalidad: Klasserom

Språk: Spansk

Pris: € 3690

Adkomst: Nyutdannede og / eller nyutdannede. Høyere nyutdannede. Høyere nivå opplæring sykluser av bildende kunst og design, og profesjonelle familier: Interiørdesign, grafisk design, industridesign og kunsthåndverk klær. Fagfolk uten spesielle kvalifikasjoner sektor som kan vise til arbeidserfaring. Tilgang til kurset bestemmes av en utvelgelsesprosess.

Observasjoner: Spansk intensivkurs i september for utenlandske studenter som ønsker å melde i Masters (valgfritt emne).

Program undervist i:
Spansk

Se 14 flere kurs fra Bau Design College of Barcelona »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
1 år
Heltid studier
Pris
3,690 EUR
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato