Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Certificate i Operations Management består av minimum 12 europeiske studiepoeng og ta ett studieår på 9 til 12 måneder med deltidsstudier for å fullføre (3 til 4/4).

program krav

  • Totalt 12 studiepoeng
  • Kurs (GCCOMxxx) 12 studiepoeng / 6 kurs

Sentrale kurs i Operations Management

GCCOM501 - Operations Management

Dette kurset introduserer studentene til feltet for produksjons- og Operations Management. Kurset er beslutningsorientert og vier betydelig tid til forklaringen av kvantitative metoder som er særlig nyttig til driftsledere. Begrensningene av disse metodene blir drøftet, samt verktøyet deres. Emner, for eksempel anlegg layout, prosess design, og jobb utforming blir diskutert.

GCCOM502 - Produksjonsledelse

Hovedmålet med dette kurset er å gi studentene den nødvendige konsepter, verktøy og metoder som tillater dem å gjøre seg kjent med POM og logikken bak de forskjellige planlegging, kontroll og beslutning teknikker som brukes av industrien i dag. Virkningen av prosess og system design og flere kvantitative forretningsmetoder er grundig diskutert.

GCCOM503 - Prosjektledelse

Dette kurset fokuserer på forvaltningen som brukes i forhold til styring av prosjekter. Etter en drøfting av innholdet i prosjektene og hvordan forvaltningen for prosjekter skiller seg fra forvaltningen av pågående operasjoner, de viktigste delene avtale med miljøet der både prosjektledelse og prosjektstyring finner sted, og trinnene i både prosjektledelsen og prosjektet kontroll prosesser. Prosjektplanlegging, er prosjektgjennomføring og prosjektevaluering diskutert i dybden.

GCCOM504 - Management Science

Dette kurset er dedikert til matematiske modeller og modellering, ved hjelp av regneark. Modellering er prosessen med å opprette en vanlig versjon av virkeligheten og bruke denne versjonen for å få en forståelse av denne komplekse virkeligheten. Blant annet sterke poeng for bruk av forretningsmodeller er at disse modellene nytte virksomheten beslutningsprosesser; tillate lage billig feil; forbedre virksomheten intuisjon; og redusere kostnadene.

GCCOM505 - Total Quality Management

Dette kurset utforsker de store temaene TQM og fokuserer på satsing på kvalitet i organisasjoner både i service og industri. De fem funksjoner av TQM, planlegging, organisering, ledende, bemanning, og kontrollerende er grundig drøftet, sammen med statistisk prosesskontroll og kvalitetsstandarder. I dag, kundeorientering, trivsel og støtte er veldig viktig mål for enhver kvalitet-orientert organisasjon. Vi utforsker ideologi, filosofi, metoder og handlinger, som er designet for å tilfredsstille forbrukernes krav til deres tilfredshet.

GCCOM506 - Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning applikasjoner er viktig å en raskt voksende virksomhet og hjelpe organisasjoner bli mer effektiv og hensiktsmessig fordi de integrere en hel organisasjon med et enkelt program. Gjennom ERP alle medlemmer i en organisasjon er tilkoblet. Dette kurset gir innsikt som hjelper deg å holde på toppen av de nyeste ERP videreutviklinger.

GCCOM507 - operative beslutninger Tools

I dette kurset viser vi operative beslutningsverktøy som beslutningsanalyse, lineær programmering, etc. Decision analyse er en generisk teknikk som kan anvendes på et stort antall forskjellige typer av operative beslutningsområder. Som sådan, er det en viktig teknikk som er veldig nyttig fordi det reflekterer en strukturert og systematisk tilnærming til beslutningstaking. Lineær programmering rangerer konsekvent som den mest nyttige av de kvantitative teknikker som brukes av næringslivet for øvrig. Lineær programmering er en modell bestående av lineære relasjoner representerer et fast mål og ressurs begrensninger. I dette kurset vil vi beskrive flere ulike klasser av problemer som lineær programmering og spesialiserte lineær programmering modeller kan bringe den optimale løsningen (kostnad minimalisering, profittmaksimering, kapasitetsplanlegging, aggregert produksjonsplanlegging, etc.).

GCCOM508 - Business Intelligence

Business Intelligence er et beslutnings- og ledelsessystemer orientert kurs som gir en omfattende moderne guide til dagens banebrytende støtte fra ledelsen system teknologier og viser hvordan disse teknologiene kan brukes til bedre beslutninger.

Opptakskrav

ferdigheter i det engelske språket (se opptak seksjonen for ytterligere detaljer)

Bachelorgrad (eller tilsvarende)

  • Det skilles ikke mellom akademiske eller profesjonelle bachelorgrader.
  • Grader med 180 europeiske studiepoeng eller 120 amerikanske semester studiepoeng vurderes som likeverdige.
  • Studenter som ikke har en business-relaterte bachelorgrad eller tilsvarende kan være nødvendig for å fullføre en inngående vurdering test før du starter graduate program, og, avhengig av resultatene, tjene en ekstra antall studiepoeng i utjevning kurs fra Pre-Master program for å være fullt forberedt for våre graduate programmer.
  • Studenter som ikke har en bachelorgrad eller tilsvarende bør gjelde for en bachelorgrad program, eller for Undergraduate Diploma topp-up program. Se i undergraduate innleggelser katalog for ytterligere detaljer. Studenter som har 15 eller flere års relevant arbeidserfaring kan søke direkte til Pre-Master program og vil bli pålagt å gjennomføre en inngående vurdering test før du starter graduate program, og, avhengig av resultatene, tjene en ekstra antall studiepoeng i bestemte lavere kurs.

f.eks Studenter som ønsker å tjene en mastergrad og som er nødvendig for å fullføre hele Pre-Master program må tjene 30 + 60 studiepoeng.

KARRIERE PERSPEKTIVER

Våre studier og kurs er karriereorienterte i naturen og gi studentene et høyt nivå av fleksibilitet gjennom sitt diplomstudium. Med fokus på et bredt spekter av spesialiserte saksforhold, blir elevene utstyrt med de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å lykkes i dagens globale økonomi, og er forberedt på et bredt spekter av faglig utvikling og karrieremuligheter.

Graduate programmer er et utmerket valg for siste høyskole og universitetsutdannede som ønsker å se sin arbeidsevne i dagens økning arbeidsmarkedet ved å delta i strenge og faglig utfordrende diplomstudium for å få en relevant faglig kompetanse innen næringsliv og forvaltning.

Etter eksamen, studentene hovedsakelig starte eller fremme sine karrierer med midten til øvre nivå lederstillinger i nasjonale og multinasjonale selskaper og organisasjoner i ulike økonomiske sektorer. Andre velger å lansere en ny business venture eller delta i en eksisterende familiebedrift. Studentene kan også velge å fortsette sine studier uten avbrudd i nesten hvilken som helst av våre andre graduate og videreutdanning programmer for å ytterligere forbedre sine karriereutsikter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra United International Business Schools »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
sep. 2019
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

april 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato