Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Certificate i Human Resource Management bestå av minimum 12 europeiske studiepoeng og ta ett studieår på 9 til 12 måneder med deltidsstudier for å fullføre (3 til 4/4).

program krav

  • Totalt 12 studiepoeng
  • Kurs (GCCOMxxx) 12 studiepoeng / 6 kurs

Sentrale kurs i Human Resource Management

GCCHRM501 - Personalplanlegging og konstruksjoner

Betydningen av å ha dyktige medarbeidere i organisasjonen har blitt mer og mer tydelig i økende grad internasjonale og konkurranseutsatte næringer. Dette kurset tar for seg grunnleggende spørsmål om menneskelig forskningsledelse som et strategisk element for moderne virksomheter lykkes. Kurset tar teorier og praksis for hvordan man skal planlegge antall ansatte i organisasjonen. Studentene skal utvikle ferdigheter i å avgjøre bemanningsbehovet, gjennomfører jobbanalyse, og utforme jobbfunksjoner.

GCCHRM502 - rekruttering og utvelgelse

Dagens arbeidsliv er i endring på et svært raskt tempo og arbeidsgivere er på jakt etter mennesker som kan tilpasse seg til disse stadig skiftende og ulike situasjoner. Bedrifter investerer mer og mer i mennesker med ulike pedagogiske bakgrunn og jobberfaring, noe som gjør den menneskelige ressursen funksjonen kritisk for å oppnå konkurransefortrinn. Kurset tar for seg viktigheten av å tiltrekke seg de beste medarbeiderne og diskuterer beste praksis for valg av medarbeidere. Videre fokuserer på den kritiske fasen med å integrere nye medarbeidere inn i selskapet gjennom sosialisering og orientering programmer.

GCCHRM503 - Personell Opplæring og utvikling

Formålet med dette kurset er å gi studentene informasjon og innsikt i opplæring og utvikling funksjon i organisasjoner. Opplæring og utvikling funksjon vil bli sett fra et systemtilnærming, slik at vi vil undersøke hele syklusen av opplæring og utvikling, i vurderingen av opplæringsbehov til evaluering av et opplæringsprogram, innenfor rammen av dagens organisasjoner og det globale markedet . Studentene skal også være kjent med personal teknikker til ansattes karriereplanlegging og ledelsesutvikling.

GCCHRM504 - Personell Performance Management

Hver organisasjon ønsker å velge hensiktsmessige strategier for å styrke ansattes ytelse, med fokus på resultater og kontinuerlig forbedring, og motivere sine ansatte til høyere nivåer av kvalitet. Dette kurset tar for seg tidsriktig og viktig sak for alle ledere og HR fagfolk: Hvordan måle og utvikle ytelsen til enkeltpersoner og grupper, og justere ytelsen med organisasjonens strategiske mål. Spesielt er dette kurset laget for å eksponere studentene til de metoder, teorier, forskningsresultater og spørsmål om ansattes ytelse i organisasjoner. På slutten av kurset skal studentene forventes å ha en meget god kjennskap til hvordan å designe og implementere resultatene styringssystemer.

GCCHRM505 - Ledelse og Administrasjon

Ledelse er kunsten å få ting gjort gjennom andre mennesker. Ledere oppnå organisasjonens mål ved å arrangere for andre til å gjøre ting, ikke ved å utføre alle oppgavene selv. Lederskap er prosessen med å påvirke andres handlinger for å oppnå ønskede mål. Ved å ta dette kurset, vil du være på rett vei til å bli en bedre og mer effektiv leder og manager.

GCCHRM506 - Kompensasjon Strategi og systemer

Dette kurset fokuserer på et bestemt område i Human Resource Management, dvs. kompensasjon planlegging og ledelse i moderne organisasjoner. Som organisasjoner har forsøkt å forbedre motivasjon og oppbevaring av de ansatte har kompensasjon blitt en stadig viktigere del av selskapets strategi. Dette kurset vil undersøke kompensasjon teorier og modeller, betale systemer og strukturer, fordeler, samt intern og ekstern rettferdighet i erstatning.

GCCHRM507 - Endringsledelse

Endringsledelse gir utfyllende informasjon om hvordan å utvikle de nødvendige ferdigheter til å pro-aktivt å følge opp endringen, og om hvordan du kan møte utfordringene i endring i organisasjonen. Deltakerne lærer evner å kunne takle organisatoriske endringer ved å undersøke endringsprosessen, og ved å prøve å forstå og forutse interessentenes reaksjoner og tiltak for å endre.

GCCHRM508 - International Labor Relations

Dette kurset gir en grunnleggende innføring i fagområdet arbeidslivet. Det gir et balansert perspektiv av de krav og mål for både klubb og ledelse og gir en grunnleggende oversikt over Human Resource Professional rolle i ansattes og arbeidsforhold. Kurset utforsker temaene kollektive forhandlinger, fagforeninger og juridiske konsekvenser av å administrere de ansattes og arbeidsforhold på arbeidsplassen.

Opptakskrav

ferdigheter i det engelske språket (se opptak seksjonen for ytterligere detaljer)

Bachelorgrad (eller tilsvarende)

  • Det skilles ikke mellom akademiske eller profesjonelle bachelorgrader.
  • Grader med 180 europeiske studiepoeng eller 120 amerikanske semester studiepoeng vurderes som likeverdige.
  • Studenter som ikke har en business-relaterte bachelorgrad eller tilsvarende kan være nødvendig for å fullføre en inngående vurdering test før du starter graduate program, og, avhengig av resultatene, tjene en ekstra antall studiepoeng i utjevning kurs fra Pre-Master program for å være fullt forberedt for våre graduate programmer.
  • Studenter som ikke har en bachelorgrad eller tilsvarende bør gjelde for en bachelorgrad program, eller for Undergraduate Diploma topp-up program. Se i undergraduate innleggelser katalog for ytterligere detaljer. Studenter som har 15 eller flere års relevant arbeidserfaring kan søke direkte til Pre-Master program og vil bli pålagt å gjennomføre en inngående vurdering test før du starter graduate program, og, avhengig av resultatene, tjene en ekstra antall studiepoeng i bestemte lavere kurs.

f.eks Studenter som ønsker å tjene en mastergrad og som er nødvendig for å fullføre hele Pre-Master program må tjene 30 + 60 studiepoeng.

KARRIERE PERSPEKTIVER

Våre studier og kurs er karriereorienterte i naturen og gi studentene et høyt nivå av fleksibilitet gjennom sitt diplomstudium. Med fokus på et bredt spekter av spesialiserte saksforhold, blir elevene utstyrt med de nødvendige ferdigheter og kunnskaper for å lykkes i dagens globale økonomi, og er forberedt på et bredt spekter av faglig utvikling og karrieremuligheter.

Graduate programmer er et utmerket valg for siste høyskole og universitetsutdannede som ønsker å se sin arbeidsevne i dagens økning arbeidsmarkedet ved å delta i strenge og faglig utfordrende diplomstudium for å få en relevant faglig kompetanse innen næringsliv og forvaltning.

Etter eksamen, studentene hovedsakelig starte eller fremme sine karrierer med midten til øvre nivå lederstillinger i nasjonale og multinasjonale selskaper og organisasjoner i ulike økonomiske sektorer. Andre velger å lansere en ny business venture eller delta i en eksisterende familiebedrift. Studentene kan også velge å fortsette sine studier uten avbrudd i nesten hvilken som helst av våre andre graduate og videreutdanning programmer for å ytterligere forbedre sine karriereutsikter.

Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra United International Business Schools »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
feb. 2020
sep. 2019
Duration
1 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
april 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato

april 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato