INNTAKSKRAV

Gjennomføring av en lavere grad fra en godkjent institusjon.

PROGRAM BESKRIVELSE

The Graduate Certificate i TESOL er en full-time program utviklet for å gi grunnopplæring for lærere i engelsk som andrespråk. Det gir grunnlag for språkopplæring metodikk og dens praktiske anvendelser.

Du er pålagt å gjennomføre minst 100 timer med en teoretisk komponent og et minimum av seks timer overvåket klasseromsundervisning. Dette programmet gir spesialistutdanning i engelsk språkopplæring teori og praksis for lærere eller de som planlegger å bli lærere. Det gir det teoretiske grunnlaget og praktisk språklærer opplæring som kreves.

PROGRAM STRUKTUR

Studentene må gjennomføre følgende fire (4) personer:

  • Undervise engelsk i ulike sammenhenger
  • Profesjonell utøvelse i språkopplæringen
  • Læring gjennom observasjon
  • Minor Dissertation / Portfolio A

I tilfeller der deltakerne ønsker å fortsette i Master of Arts program, vil de få kreditt for to fag (tilsvarer 20 studiepoeng).

PROFESJONELLE RESULTATER

Vellykket gjennomføring av dette programmet kvalifiserer noen som har enten en anerkjent, pre-tjeneste undervisningskompetanse eller en anerkjent grad eller diplom og 800 timer undervisning ESL erfaring, for å undervise i en australsk ELICOS institutt eller skolesystemet. Internasjonalt er avgangselever på dette kurset lærer i mange land på fem kontinenter. For mer informasjon om kravene til lærerkompetanse i Australia besøke National ELT Akkreditering Scheme nettside. Nyutdannede kan forvente å finne arbeid som:

  • Engelsk lærer
  • Norsk Undervisning Trainer

online levering

Dette programmet er også tilgjengelig på nettet til australske studenter (ikke tilgjengelig for internasjonale student visa holders) for januar, mai og september.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Bond University »

Dette kurset er Nettstudier, Campusbasert
Startdato
jan. 2020
Duration
18 uker
Heltid studier
Pris
8,072 AUD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

jan. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato