Graduate Sertifikat i Software Engineering

Graduate Certificate i SWE antar at studentene har en betydelig bakgrunn i databehandling. Det fordyper og utvider deres kunnskap om databehandling, og forbereder dem for stillinger med mer ansvar i databehandlingsindustrien, samt for videre forskerstudier. Studenter interessert i Graduate Certificate vil vanligvis ikke ha en første grad i databehandling.

Opptakskrav

  • En bachelorgrad i Software Engineering eller datavitenskap eller et nært relatert felt (eller en bachelorgrad med faglig kompetanse og kunnskap tilsvarende en datalogisk grad.)
  • En bachelorgrad i et hvilket som helst felt med arbeidserfaring relevant for dette sertifikatet. (Studenter i denne kategorien må ta betydelige tilleggsarbeid for å gjøre seg klar for dette sertifikatet, og det anbefales å ta Graduate Certificate i Software Engineering Foundations først.)

Program Krav

64370_Skjermbilde2017-11-19kl.19.27.30.png

Et annet 6000-nivå SWE kurs kan bli erstattet av en av de obligatoriske kursene hvis det fastslås at søkeren har tilsvarende kunnskap (f.eks. Et nært tilsvarende kandidatkurs).

Nyutdannede fra GCSWE er sterkt oppfordret til å søke om MSSWE-programmet, og hvis de aksepteres, vil alle 6000-nivåskursene tatt for GCSWE telle for kreditt mot MSSWE.

Hvorfor Software Engineering

Software Engineering (SWE) representerer et av de raskest voksende segmentene av programvareprofessorer. Næringslivet krever programvareingeniører innen medisin, militær, innenlandsk og internasjonal kommunikasjon, romfartsteknikk og mange flere.

Software Engineering studenter ved Kennesaw State University jobber i team som leverer høykvalitets programvareprodukter som de lærer de grunnleggende begreper innen datavitenskap og hva det betyr å være en programvare ingeniør. Avansert kursarbeid er valgt fra områder som brukerinteraksjonsteknikk, komponentbasert utvikling, innebygde systemer og andre state-of-the-art metodikker og praksiser som reflekterer de raske endringene i feltet.

Våre SWE-programmer har fleksible alternativer via natt- og nettkurs, og små klassestørrelser sikrer at studentene blir kjent med sine professorer. Studentene får praktisk erfaring gjennom laboratorier og klasseromsarbeid.

Topp grunner til å delta Software Engineering på Kennesaw State University:

  • Georgia er i topp ti stater av høyest betalte programvare ingeniører
  • Kennesaw State er det eneste offentlige universitetet i Georgia som tilbyr lavere og høyere grad i Software Engineering.
  • KSUs BSSWE er akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET.

OPPTAKSKRAV

  • Online Graduate Søknad - Det er et ikke-refunderbart $ 60 søknadsgebyr.
  • Avskrifter - Offisiell utskrifter fra hver høgskole og / eller universitet du har gått. Må være i en lukket konvolutt fra institusjonen eller sendes elektronisk fra institusjonen direkte.
  • Resume - (Kan lastes opp i den elektroniske søknaden)
  • Statement of Purpose
  • To anbefalingsbrev
Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra Kennesaw State University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
290 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato