Read the Official Description

Utvidet Diploma (Certificate 4) i Business

Utvidet Diploma (Certificate 4) i Business gir elever med grunnlaget kunnskaper og ferdigheter for å forberede dem for arbeid eller videre studier i business.

Du vil få forståelse av hvordan en bedrift fungerer og hva som gjør det vellykket. Du skal studere en rekke fag som regnskap, forretningsjuss, økonomiske miljø, økonomi, markedsføring, organisatorisk atferd og human resource management.

Dette er en videregående skole tilsvarende yrkeskompetanse, ideell for elever i alderen 16 år pluss som ønsker en alternativ læringsmiljøet til High School.

Hvorfor melde på dette programmet?

Elever vil bli introdusert til prinsippene for virksomheten ved hjelp av casestudier og prosjektarbeid basert på virkelige verden forretningsscenarier. Emirates Aviation University (EAU) inkorporerer industribesøk og ekskursjoner i læringsprosessen for å gi en helhetlig yrkessammenheng. Totalt er det lagt vekt på praktisk kunnskap og personlig læring.

Akkreditering

Utvidet Diploma (Certificate 4) i Business er en doble prisen program gitt av Emirates Aviation University og BTEC Pearson, UK. Den EAU utmerkelsen er anerkjent av National Qualifications Authority (Nqa) i UAE.

Karrieremuligheter

Når du oppgraderer du vil være kvalifisert for arbeid i privat eller offentlig sektor i en administrativ virksomhet rolle.

Vellykket gjennomføring av Extended Diploma (Certificate 4) i Business kvalifisering vil også gjøre deg i stand til å utvikle seg til en anvendt bachelorprogrammet i et relevant fagområde.

Kursplan

En typisk to-årig studie plan

Modus for levering

Dette programmet tilbys på heltid semester basis.

VARIGHET

To år.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Emirates Aviation University »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
55,140 AED
Skolepenger, 2500 AED Påmeldingsavgift
Deadline
By locations
By date