Utvidet internasjonalt grunnår i biovitenskap *

University of Surrey International Study Centre

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Utvidet internasjonalt grunnår i biovitenskap *

University of Surrey International Study Centre

Den Life Sciences Utvidet Internasjonalt Institutt År Fører til et bredt spekter av grader i biologi og kjemi-relaterte fag ved University of Surrey. * Underlagt godkjenning

Kjerneenhet

Akademisk engelsk ferdigheter

Faglig engelsk Ferdigheter har som mål å gi deg grundig opplæring i språket og tilhørende faglige ferdigheter som gjør at du best kan oppnå ditt akademiske potensial ved universitetet. Disse ferdighetene inkluderer prosesser for akademisk skriving, effektive og omfattende lesestrategier, effektiv deltakelse i seminarer og presentasjon av presentasjoner, og lytte til og innspilling av informasjon effektivt fra forelesninger. Du vil også utvikle nøyaktigheten og omfanget av skriftlig og muntlig språk som kreves for å kunne bruke språk effektivt og hensiktsmessig, med klarhet og selvtillit i en akademisk sammenheng.

Emne-spesifikke enheter

For å fullføre ditt utvidede internasjonale grunnårsprogram vil du også studere følgende enheter:

Biologi 1 & 2

Disse enhetene vil oppmuntre elevene til å utvikle sin interesse for biologi gjennom studier av livets molekyler, cellulære prosesser, energisystemer, genetikk og livssystemer i planter og dyr.

Kjemi 1 & 2

Du vil studere formler, ligninger og mol, atomstruktur, kjemisk binding, redoksreaksjoner og termodynamikk. Disse enhetene vil også dekke kjemiske likevekter, syrebasebalanser, reaksjonskinetikk og emner innen organisk kjemi.

Core Maths & Statistics †

I disse enhetene lærer du å huske aritmetiske begreper, utvikle kunnskapen din om algebra og kalkulator og utdype forståelsen av matematikkrollens rolle i verden. Du vil studere bruken av grafer i løsning av ligninger, derivater og integraler og begreper statistisk matematikk.

† Med forbehold om endelig bekreftelse

Progresjon Routes

Du må ta en IELTS test på slutten av Extended International Foundation Year og oppnå de nødvendige scoreene. Hvis du går frem til din grad i september 2017, er de følgende karakterene kun for retningslinjer og kan endres.

Vennligst merk:

Det er begrensede plasser på BSc (Hons) ernærings- og diettfag.

Det er flere opptakskrav til BVMSci Veterinary Medicine and Science.

Vennligst besøk University of Surrey nettside for mer informasjon.

Alder ved oppføring

Du må være 18 på progression til din bachelorgrad på universitetet

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Information
Deadline