Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt
"Få verktøyene, bryte regler, gjøre en forskjell"


Dette forretningsstrategi programmet vil introdusere deg til et bredt spekter av strategi verktøy og rammeverk, og gir deg muligheten til å utforske sine program i en rekke konkurransesituasjon.


Men dette forretningsstrategi programmet går videre. Grunnleggende kompetanse i bruk av strategiske rammer er ikke nok for deg å lykkes. Som bransje grenser endres, nye teknologier introduseres og markeder er deregulert, bedrifter trenger å se lenger enn tradisjonelle kilder til nytte. I tillegg til å konkurrere for eksisterende verdi, vil vi diskutere tilnærminger for å bryte reglene som de fleste bedrifter tar for gitt, og vurdere hvordan man kan utvikle nye kilder til verdi.

For å sikre at du har en reell innvirkning på tilbake til egen organisasjon, vil du bli bedt om å dele med oss en virkelig bedrift utfordring som du står overfor i selskapet og gradvis, ved hjelp av verktøyene du kjøpe i uken, disposisjonen et svar dine spesifikke utfordring.

Innhold


Dette forretningsstrategi programmet er basert på en unik tilnærming - få verktøy, bryte regler og gjøre en forskjell. Disse tre sentrale temaene er adressert gjennom hele programmet.

  • Få Verktøy
  • Breaking the Rules
  • Å gjøre en forskjell
  • Learning Experience

Målgruppe


Utvikle strategi for verdiskaping er for ledende ansatte eller daglige ledere som ønsker å få erfaring i bruk av strategisk verktøy og rammeverk. Det er like hensiktsmessig for senior funksjonelle ledere eller de som jobber i strategien team av en stor organisasjon.

Avgjørende, bør du ha et element av ansvar for å bidra til den fremtidige retningen for organisasjonen og dens strategiske utvikling. Du bør også være forberedt på å diskutere en virksomhet utfordring som du står overfor på jobb


Program undervist i:
Engelsk

Se 22 flere kurs fra London Business School »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
6 dager
Deltid
Pris
5,450 GBP
Deadline
Etter sted
Etter dato