Veiskille ii - sikkerhetsspørsmål og Sentral-Europa

Collegium Civitas

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Veiskille ii - sikkerhetsspørsmål og Sentral-Europa

Collegium Civitas

Oversikt

Med sammenbruddet av Sovjetunionen, mange av de landene i Sentral-Europa raskt flyttet å løsrive seg fra den russiske innflytelsessfære og sluttet vestlige institusjoner, inkludert NATO og EU. Vest så dette som oppfyllelsen av retten til selvbestemmelse; Russland hadde en tendens til å se på det som en truende trekk som minner om "beleiring". Dette kurset vil undersøke komplekse historiske røttene til konflikten holdning mellom NATO og EU på den ene siden, og Russland på den andre, og vise hvordan dette er å påvirke hendelser i Ukraina og utover. Vi vil diskutere betydningen av intelligens i den mørke verden av hybrid krig. Vi vil diskutere hvordan energi og ikke-energinaturressurser spille roller i sikkerhetspolitikken. Vi vil også se på rollen som tradisjonelle og nye medier spiller i statens sikkerhet og hva statene må gjøre for å styrke Cybersecurity innenfor sine grenser.

Sentral-Europa vil bli diskutert på alle disse fasetter som en case-studie for å forstå problemene. Polens økende relevans som en regional aktør gjenspeiles i det faktum at NATO-toppmøtet vil bli avholdt i Warszawa i juni 2016. Studentene skal observere toppmøtet, og vil også ha tilgang til personell og lokaler normalt begrenset for allmennheten. På grunn av beskaffenheten av disse mulighetene, er plassen begrenset og prioritet for påmelding til dette kurset vil gå til studenter melde i minst en annen kurs.

Oppbygging

Veiskille Jeg er ikke en forutsetning for Crossroads II, men prioritet vil bli gitt til studenter melde i begge kurs.

Entry kvalifisering

High school / videregående skole (eller høyere)

Det er ingen forutsetninger for dette kurset. Tidligere studier, bakgrunn og / eller interesse for internasjonale relasjoner, sikkerhet studier, militære studier, historie nyttig.

Oppføringen kvalifikasjonsgrunnlaget er akseptert på følgende språk: engelsk.

Ofte kan du få en passende utskrift fra skolen din. Hvis dette ikke er tilfelle, vil du trenge offisielle oversettelser sammen med bekreftede kopier av originalen.

Språkkrav

Norsk

Andre krav

Minst en referanse (r) må oppgis.

En motivasjonsbrev må legges til søknaden din.

Semesteravgift

$ 2,995.00 per program Rabatt påføres hvis kombinere enten Crossroads jeg eller Forbrytelse og straff med Crossroads II.

Programkostnader inkluderer skolepenger for studier som skissert, felles overnatting, pre-avgangsmaterialer, lokal orientering, helse og ulykkesforsikring, flyplassen møte, kulturprogram, og i-land støtte. Lunsjer er inkludert MF og under reise segmenter (når gjeldende) frokost er også inkludert.

  • Søknadsavgift $ 50,00 engangsavgift
  • Innskudd $ 250,00 engangsavgift
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Juni 2019
Duration
Varighet
15 dager
Heltidsstudier
Price
Pris
2,995 USD
Søknadsavgift $ 50; Innskudd $ 250
Information
Deadline
Locations
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Studiestart : Juni 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Polen - Warsaw, Masovian Voivodeship
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen