Les den offisielle beskrivelsen

Hvis du elsker alt om video produksjon og fotografering og ønsker å jobbe på dette feltet, er dette nivå 3-kurset den perfekte måten å forberede seg på universitet eller kreativt arbeid.

PLAN, SKOOT

Plan og skript videokonsepter i samarbeid med klienter hvor det er nødvendig. Direkte videoopptak, arbeider med skuespillere / kjennetegnet folk for å få de beste resultatene. Rediger og produser videoen ved hjelp av Adobe Premiere, og legg til grafikk og effekter i Adobe After Effects.

BYGGET ET FOTOGRAFISK PORTFOLIO

Utvikle en portefølje av iøynefallende bilder ved hjelp av DSLR-kameraer og bildemanipulering / -organisasjon ved hjelp av Adobe Photoshop og Lightroom. Bruk disse til webapplikasjoner.

DEVELOP BUSINESS SKILLS

Lær om video- og fotograferingssektoren og kreativ forretningspraksis.

Start din kreative karriere

Velger denne Nivå 3 Video Produksjon

Den kreative sektoren er et av de raskest voksende områdene i den britiske økonomien og et flott og spennende sted å jobbe.

Denne videoproduksjonen

 • En kreativ grad ved et universitet der du kan få ytterligere ferdigheter i forberedelse til arbeid. Dette kan være en video / fotografi eller digital media / kunst / design grad, eller et annet emne som tar din fancy. Du må fullføre begge årene for å generere UCAS-poengene for universitetets oppføring. Access utvikler et nytt utvalg av kreative grader som vil gi den perfekte progresjonen fra 2019.
 • Sysselsetting, eller selvstendig næringsdrivende, i de kreative næringene. Dette kan være som en videoprodusent og / eller fotograf, eller det kan komme inn i et annet område av kreative næringer.
 • Et kreativt lærlingskap som en skritt for å jobbe.

GET INDUSTRI ERFARING

Å være på Adgang er så mye mer enn bare å gjøre et kurs. Du får sjansen til å få førstehånds erfaring fra media og kreative næringer.

Her er noen av mulighetene du kan dra nytte av:

 • EVENTER: Du har unike muligheter til å vise frem arbeidet ditt via utstillinger.
 • MASTERCLASSES: Tilgang fremmer bransjemasterklasser fra medieprofessorer. Disse gjør at du kan få råd og veiledning fra arbeidsutøvere.
 • TWINE: Alle våre studenter får gratis Twine-medlemskap, som er en online plattform som tillater kreative mennesker å samarbeide på prosjekter og tjene penger!

FÅ EN KVALIFIKASJON

Ved vellykket gjennomføring vil du få en anerkjent kvalifikasjon som du kan legge til i din kreative CV:

 • To år BTEC Nivå 3 Utvidet Diplom i Creative Digital Media Production. Dette kan generere opptil 168 UCAS-poeng på 2017-tariffen. Vær oppmerksom på at disse UCAS-poengene er for Distinction * og lavere karakterer genererer betydelig færre poeng.
 • Det utvidede eksamensbeviset tilsvarer tre A-nivåer.

VARIGHET

 • Nivå 3 Video Produksjon
 • Det leveres vanligvis over tre til fire dager i uken fra september til juni (dagtid). Hvor lenge du er på college vil avhenge av hvilke ekstra engelsk og matematikk økter du trenger å delta.
 • Hvis du er eldre 16-18 31. august 2018, og / eller ved starten av videoproduksjonen
 • Hvis du er 19 år gammel 31. august 2018, og / eller i starten av videoproduksjonen

INNTAKSKRAV

Søknad om denne videoproduksjonen

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut vårt elektroniske søknadsskjema, og vi vil komme tilbake i kontakt med noen foreslåtte datoer når vi kan møte opp for å diskutere det videre.

 • SKILLSETT: Vi verdsetter din kreative lidenskap og ferdigheter fremfor alt annet. Du må imidlertid også vise at du er i stand til å jobbe på nivå 3 (en nivåstandard). For skolelever, vil vi kreve bevis på dine forventede og faktiske karakterer, støttet av en skolehenvisning. Vær oppmerksom på at du ikke vil kunne registrere deg dersom du blir under 16 år den 31. august. Søknader fra personer under denne alderen er fortsatt velkomne, men vil bli utsatt til det følgende år.
 • Intervju: Du vil bli invitert til et intervju. Vennligst vær forberedt på å snakke om video og fotografering og vis noe arbeid du måtte ha produsert. Dette kan være online eller som en portefølje av designarbeid. Ideelt sett bør du forklare hvordan og hvorfor du opprettet dette arbeidet og identifisere hvilke nye ferdigheter du vil lære.
Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra Access Creative College »

Sist oppdatert July 3, 2018
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
4,670 GBP
per år, hvis du er 19 år gammel 31. august 2018. Gratis for 16-18 år gamle studenter.
Deadline
Etter sted
Etter dato