Vitenskap - universitetet tilgang program

Boston College UK

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Vitenskap - universitetet tilgang program

Boston College UK

Dette Tilgang til Science program er beregnet for voksne som er interessert i å gjennomføre en karriere i vitenskap eller ingeniørfag felt.

Dette kurset er tilgjengelig i Boston.

Vellykket gjennomføring av kurset kan også føre til progresjon på høgskolens universitetsnivå kurs. Du kan studere HNC / HND i Applied Science eller Computing Systems og utvikling på dørstokken og på opp til halvparten av kostnadene universitet avgifter.

Hva skal jeg gjøre?

Diplomet er oppnådd ved å oppnå 18 Nivå 3 studiepoeng i 3 hovedemner. Du kan velge disse fra følgende fag, biologi, fysikk, matematikk, kjemi eller Computing.

Du vil også gjennomføre 3 Nivå 3 studiepoeng i studie ferdigheter: Forskning og Klassifisering og 3 Nivå 3 studiepoeng i det for vitenskapelige formål.

Opptakskrav

Mens det er en fordel at du har en full Level 2 kvalifisering før innreise på banen, er det eneste kravet at du holder minst GCSE karakteren C i matematikk, og minst en GCSE karakteren D i engelsk (tilsvarende kvalifikasjoner vurderes) .

Der kan det føre?

Vellykket gjennomføring av kurset kan tillate deg direkte adgang til universitetsstudium på kurs som Science forholde grader, for eksempel; Engineering, agronomi, radiologi, genetikk, zoologi, Automotive Engineering, Bio-medisinsk vitenskap, Datautvikler, bioinformatikk, Web / Computer Games Design, arkitektur eller for å forbedre dine sysselsetting prospekter i en rekke organisasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Boston College UK
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
1 år
Heltidsstudier
Price
Pris
3,384 GBP
For de i alderen 19-23 på den første dagen av kurset, hvis dette er din første Nivå 3 retters avgifter bør være gratis.
Information
Deadline