Les den offisielle beskrivelsen

 • Våre spanske klasser er dynamiske, morsomme og involverer et bredt spekter av autentiske læringsaktiviteter som passer for alle læringsstiler, kultur og aldre.
 • Vårt program dekker de seks forskjellige nivåene som er opprettet av det europeiske referansenamme for språkopplæring. Studentene bor vanligvis på hvert nivå (eller enhet) i omtrent to til tre uker, for totalt 12-16 uker som trengs for å gå fra komplett nybegynner til høy avansert ferdighet.
 • Studentene lærer å snakke i meningsfylte, virkelige situasjoner som lærer dem å kommunisere hensiktsmessig i en sosial og språklig sammenheng.
 • Vår læreplan og rammeverk for klassesamlinger er skreddersydd for studenters behov i et nedsenkningsprogram og er utformet for å integrere kulturelle aktiviteter i læringsprosessen. Økologiske turer, samfunnsintervjuer og andre aktiviteter hjelper elevene til å utøve spansk "en vivo" med lokale Costa Ricans.
Spansk klasse alternativer
 • 4 timer per dag, Mo - Fr, med to 15 minutters pauser
 • Små gruppeklasser (minimum 2, maks. 6 studenter). Klasser som inneholder kun 1 student vil bli redusert til 3 timer per dag i stedet for 4.
 • Klasser tilbys på alle nivåer på følgende tidsplaner:
 • Historisk Heredia Campus: morgen (8:30 - 12:30), eller om ettermiddagen (13:30 - 17:30) avhengig av spansk nivå. KLASSER ENDRE VEKLIGT.
 • Sámara Beachfront Campus: om morgenen (8:00 til 12:00) og ettermiddager (1:00 til 17:00). KLASSER ENDRE DAGLIG. Intensive Group Private 25/30
  • Mo - Fr: 20 timer standard gruppe Spansk leksjoner (som ovenfor) OG
  • Mo - Fr: 5 eller 10 private leksjoner per uke

Privat / Semi-post

Enkeltdags leksjoner mulig!

1-12
 • Få litt ekstra praksis skreddersydd til dine spesifikke behov og emner av ditt valg!
 • Fokus på spesialisert spansk og terminologi for ditt fagfelt og andre interessante temaer.
 • Ta bare enkelt private leksjoner, om morgenen eller om ettermiddagen (avhengig av den ukentlige timeplanen for våre spanske gruppeklasser), eller legg dem til i gruppeklasser.
 • Er du kort i tide? Du kan også ta en enkelt privatleksjon opptil 4 leksjoner for bare en dag!

Hele klasseplanen

MERK: Private leksjoner kan generelt settes opp på en fleksibel timeplan. Men under Intercultura s høysesong (januar til mars og mai / juni til august) er private leksjoner vanligvis ikke garantert eller bekreftet til en uke før ankomst. Av denne grunn kan vi anbefale at du registrerer deg for gruppeklasser som et alternativ til dine private er bekreftet. Vennligst spørre om nøyaktig tilgjengelighet.

Undervisningsmetodikk

Våre kurs på begge campusene følger det samme programmet, med vekt på konversasjonsevner og dynamiske læringsaktiviteter. Hver fredag ​​på vår Sámara campus, i tillegg til vanlig klasse og en kort ukentlig quiz, tilbys workshops på politiske, sosiale og kulturelle temaer. Studentene går etter preferanse og spansk nivå.


Ytterligere spanske programdetaljer og vanlige spørsmål

Mindre nivåforskjeller i samme klasse

Vårt spanske system følger de internasjonalt anerkjente akademiske standarder som er etablert av det felles europeiske referansemål for språkbruk. CEFR-rammeverket deler spansk i 6 nivåer, fra Komplett nybegynner til nær-innfødt høyttaler, og disse vil vises på ditt avsluttende sertifikat ved oppgradering. Imidlertid har Intercultura i praksis økt antall nivåer som tilbys til 12 (opptil 18 i høysesongen), for å regne for den brede variasjonen i talespråk, lytting, skrive og forståelsesevner til hver elev. Likevel er det umulig, som for enhver læringsinstitusjon, å sikre at hver elev i hver klasse har samme kunnskapsnivå på alle 4 språkoppkjøpsområder, eller at de alle lærer i samme tempo. Studentene må derfor forvente en viss variasjon i nivåer og evner, og forstå at mangfold i klasserommet er en meningsfylt del av læringsprosessen, og er relatert til forskjeller i alder, sosioøkonomisk bakgrunn, kjønn, religion, kjønn orientering, etnisitet , andre språk som er snakkes, og generelle livserfaringer, som sammen forbedrer seg i stedet for å forringer den generelle læringsopplevelsen, så lenge studentene er tolerante, inkluderende og respektfulle for sine klassekamerater.

Vår Student Body Mix

Vår skole aksepterer studenter i alle aldre og nasjonaliteter, og tilbyr en unik mulighet til å møte og lære med en variert og dynamisk gruppe mennesker. I sommermånedene er studenter og familier av høyskolealder mer vanlige (selv om barn under 18 år alltid er i separate klasser), mens fagfolk og 50 pluss studenter pleier å favorisere høst / vinter og vårperioder. Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å planlegge reisedatoer, avhengig av tilstedeværelse av bestemte aldersgrupper eller nasjonaliteter.

Jeg er allerede i Costa Rica, kan jeg registrere meg siste øyeblikk for en spansk kurs på enten campus, Heredia eller Sámara?

Ja, siden du må registrere deg gjennom vårt online reservasjonsskjema, kan du reservere klassene dine hvor og når. Vi anbefaler imidlertid at du registrerer deg senest en onsdag hvis du er interessert i å starte spansk gruppeklasse neste uke (gruppeklassene starter alltid på mandag). Under våre høysesong måneder (januar til mars, juni og juli) er det kanskje ikke tilgjengelig på vår Samara Beach Campus når du registrerer med varsel. Så spørg først med oss eller gjør reservasjonen på et tidligere tidspunkt. Vi prøver alltid vårt beste for å gjøre alt mulig.

Hvor mange spanske enheter tilbyr Intercultura?

Vi tilbyr 14 enheter på en uke hver, alt fra pre-immersion for komplette nybegynnere til høy avanserte (A1 til C1), i henhold til det felles europeiske referanseprogrammet for språk.

Hvordan går jeg videre til neste nivå?

Studentene evalueres ukentlig og går gjennom nivåene ettersom deres talte kommando av språket forbedrer seg.

Hvilken fremgang kan jeg forvente som en komplett spansk nybegynner?

En student i våre spanske klasseklasser som begynner uten tidligere spansk erfaring, kan forvente å nå et gjennomsnitt av høybegynnernivå etter fire til fem uker; høy mellomliggende etter åtte til ti uker; og høy avansert etter 12 til 15 uker. Det er også vanlig (og anbefalt) å forbli på et hvilket som helst nivå inntil muntlig ferdighet til den standarden er nådd.

Hvordan ser klassen for avanserte studenter ut?

Når kjerneprogrammet er fullført, tilbyr vi flere kurs på overordnet nivå (C1 / C2), som dekker temaer som inkluderer: Latinamerikansk

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Intercultura Costa Rica »

Sist oppdatert January 28, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Åpne påmelding
Duration
1 - 16 uker
Heltid studier
Pris
275 USD
STANDARDGRUPPE 20 Heredia Campus: $ 275 / uke (1-3 uker), Samara Campus: $ 315 / uke (1-3 uker)
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato