American Film Institute Conservatory AFI

Introduksjon

American Film Institute kjemper for det bevegelige bildet som en kunstform. Vi tror på den revolusjonerende kraften til visuell historiefortelling for å dele perspektiver, inspirere empati og drive kultur fremover.

American Film Institute ble etablert i 1967 og er landets ideelle organisasjon som er dedikert til å utdanne og inspirere kunstnere og publikum gjennom initiativer som forkjemper fortiden, nåtiden og fremtiden for det bevegelige bildet.

AFI Conservatory - instituttets verdenskjente opplæringsprogram for filmskaper - åpnet dørene i 1969 for en åpningskurs som inkluderte Terrence Malick, Caleb Deschanel og Paul Schrader. I dag tilbyr vinterhage en to-årig MFA-grad i seks filmdisipliner: film, regi, redigering, produksjon, produksjonsdesign og manus. I et samarbeidende produksjonsmiljø lærer AFI Fellows å mestre kunsten å fortelle, og skape opptil 175 filmer i året. Fellows deltar aktivt i hele filmens livssyklus, fra utvikling gjennom produksjon og utstilling. Alumni for dette eliteprogrammet, alt fra moderne mestere til dristige nye stemmer som definerer den nyeste teknologien, inkludert Andrea Arnold, Darren Aronofsky, Ari Aster, Sam Esmail, Brad Falchuk, Liz Hannah, Patty Jenkins, Janusz Kamiński, Matthew Libatique, David Lynch, Melina Matsoukas, Polly Morgan, Rachel Morrison og Wally Pfister, blant andre.

AFIs andre banebrytende programmer inkluderer en helårsutstilling på AFI Silver Theatre and Cultural Center og på AFI FEST og AFI DOCS over hele landet; workshops rettet mot å øke mangfoldet i historiefellesskapet, inkludert AFI Directing Workshop for Women og Cinematography Intensive for Women; hedre dagens mestere gjennom AFI Life Achievement Award og AFI AWARDS; og vitenskapelig innsats som AFI Catalog of Feature Films og AFI Archive bevaringsprosjekt som opprettholder filmhistorie for fremtidige generasjoner.

Steder

  • North Western Avenue,2021, 90027, Los Angeles

Spørsmål