ANGAD Australian Institute of Technology

Introduksjon

Velkommen til ANGAD Australian Institute of Technology ! Vi ligger i hjertet av vakre Melbourne, og er et institutt som er stolt av å fremme akademisk dyktighet og gjøre studentenes pedagogiske erfaringer tilfredsstillende, slik at studentene husker sin tid kjærlig i Angad resten av livet.

Som institutt er vi klar over at utdanning er en viktig del av en persons liv, for uten utdannelse kan man ikke vokse, og uten vekst er det ingen følelse av tilfredshet i livet. Derfor oppfordrer Angad alle studenter til å utmerke seg i de utfordringene instituttet og livet setter for dem, og vi håper alle studenter i Angad fullfører med en dyp følelse av personlig prestasjon.

Skulle du som student ha noen problemer, enten det er med studiene eller livet ditt i Australia, vil det alltid være personale tilgjengelig for å hjelpe deg med å løse disse problemene, slik at tiden din med Angad Institute forblir hyggelig.

Nok en gang ønsker ANGAD Australian Institute of Technology å ønske hjertelig velkommen til alle nye og potensielle studenter. Vi ser frem til å møte deg på vår campus som ligger i hjertet av den vakre byen Melbourne, Australia, hvor mange internasjonale studenter er hjemme.

Steder

  • La Trobe Street,501, 3000, Melbourne

Spørsmål